Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Stvari koje se trebaju dogoditi, dogodit će se bez da išta radimo. Što nam još donosi retrogradni Neptun?

  • Vladar riba, Neptun, mijenja smjer ovog tjedna i postaje retrogradan, ali to ne mora odmah značiti nešto loše, kao što je slučaj s retrogradnim Merkurom 
  • Duhovnost, intuicija, snovi, iluzije, nesvjesno, ali i kreativnost, inspiracija i transcendencija, povezani su s planetom Neptunom
  • Planet koji vlada znakom riba poznat je po svom principu analiziranja, koji je često popraćen obmanama i zbunjenošću

Ovaj tjedan Neptun mijenja smjer. Za nas to znači da sada mijenjamo perspektivu. Kao i sve ostale retrogradne faze, to je faza unutarnjeg promišljanja i samoispitivanja koja traje oko šest mjeseci. U znaku riba, gdje je Neptun trenutačno retrogradan, to se prije svega odnosi na naše snove, iluzije i duhovna uvjerenja, s kojima bismo se trebali pozabaviti na nov način.

Tjedni horoskop od 1. do 7. srpnja 2024. godine

Gdje su bile mrtve točke? Što nismo htjeli vidjeti? U kojim područjima života smo bili nerealni? Tijekom retrogradne faze ponovno možemo prilagoditi nekoliko stvari. Premda bi moglo doći će do nekih razočarenja u sljedećih nekoliko tjedana, ipak je to prije svega vrijeme u kojem Neptun može djelovati svojom čarolijom, jer ima i svojevrsnu „božansku providnost“ u rezervi. Stvari koje su suđene dogodit će se i bez naše intervencije.

Međutim, ova sreća dolazi samo onima koji su spremni promijeniti svoju perspektivu i razmišljati izvan okvira. Ako u tome uspiješ, duboki uvidi bit će mogući u sljedećih nekoliko tjedana i mjeseci koji će ti razjasniti puno toga i pomoći ti da stvari promijeniš nabolje.  

Jarac

Ljubav: Romantična Venera i erotični Mars povoljni su za tebe ovaj tjedan pa ćeš se htjeti usredotočiti na senzualnu stranu ljubavi. Kada je u pitanju seks, bit ćeš maštovita i spremna na eksperimentiranje. Slobodni će biti u stalnoj akciji i stalno će flertovati. Brzo ćeš preuzeti inicijativu kada ti se netko svidi. Neće ti biti toliko važno hoće li se to doista pretvoriti u ljubav. Seksualna privlačnost i uzbuđenje zbog novih stvari uzbuđivat će te puno više. 

Posao: Nećeš dugo oklijevati, nego ćeš se svojski primiti posla. Bit ćeš iznimno motivirana. Sve će ti ići još brže ako si daš malo više slobode da izvršiš svoje zadatke. Mars i Saturn ti daju potrebno predviđanje. Jasno ćeš vidjeti svoje buduće mogućnosti i vrlo vješto voditi pregovore. Također ćeš imati pregled svih svojih financijskih mogućnosti.

Zdravlje: Mars ti sada daje dodatnu energiju i optimizam. Tvoje samopouzdanje je visoko, kao i unutarnja smirenost. Spremna si za sve što slijedi. Ali, također si priušti malo slatkog života u slobodno vrijeme. Budeš li umjerena, stvari će ti dobro ići.

 | Autor: Instagram @mathparadise Instagram @mathparadise Foto: Instagram @mathparadise

Vodenjak

Ljubav: Sada je tvoje vrijeme! Jupiter će te učiniti neodoljivom i dati ti pravi poticaj kada su u pitanju kontakti. Flertovat ćeš, izlaziti i predstavljati se savršeno. Ako si u vezi, sada možeš pokazati svom partneru da želiš više raznolikosti i zamaha. I dobit ćeš ono što želiš. Ne moraš dugo čekati na pozitivne povratne informacije.

Posao: Ovaj tjedan će ti koristiti tvoja tipična fleksibilnost vodenjaka. Merkur i Mars ukazuju na stres i vremenski pritisak, ali Jupiter ti nudi posebne prilike. Sada je vrijeme da ostaneš mirna i da djeluješ. Tada možeš značajno napredovati u svom poslu. Budi oprezna i pokušaj izbjeći šoping, jer nećeš znati ni mjeru, a niti cilj.

Zdravlje: U slobodno vrijeme ćeš biti fokusirana na ljetnu zabavu. Jupiter ima uravnotežujući učinak na tebe i oslobađat će te pritiska od svega. To je dobro za tebe. Navečer ćeš se brzo oporaviti. Nećeš dopuštati da ti drugi diktiraju išta, radit ćeš samo ono u čemu doista uživaš.

Ribe

Ljubav: Venera i Mars ti sada daju atraktivnu karizmu. Slobodni će često flertovati i skupljati puno lajkova. Spoj se brzo može pretvoriti u nešto više. Parovi će se prepuštati osjećajima i pronalaziti idealan spoj nježnih trenutaka i vruće strasti. Iznova ćete otkrivati jedno drugo i uživati u svakom trenutku koji provedete zajedno.

Posao: Jako ćeš uživati u kreativnom radu i imati najbriljantnije ideje. Venera ti daje izvrstan odnos sa svima u tvom radnom okruženju. Ali, voliš trošiti novac na lijepe i vrijedne stvari - pazi da ne pretjeraš.

Zdravlje: Venera ti sada daje karizmu i samopouzdanje. Radit ćeš više za sebe, i to s uspjehom: proizvodi za njegu imat će intenzivniji učinak. Tvoja razina energije za sport i aktivno provođenje slobodnog vremena također je visoka jer te Mars kontinuirano opskrbljuje energijom.

Ovan

Ljubav: Sunce i Venera te čine vrlo kritičnom. Osoba koju voliš jednostavno ti trenutačno ne može ugoditi. Umjesto da dolijevaš ulje na vatru, trebala bi češće popuštati. Uz više razumijevanja i strpljenja moći ćeš izgladiti stvari. Slobodni će radit što god požele. Uživat ćeš u svojoj neovisnosti i definitivno nećeš raditi nikakve kompromise. Ili će sve ići kako treba kada je u pitanju flert ili ćeš ići dalje i okušati sreću negdje drugdje.

Posao: Koliko god tvoje zvijezde bile kritične u ljubavi, stvari za tebe izgledaju pozitivno u poslovnom smislu. Merkur i Jupiter podupiru ovaj tjedan sve vezano uz novac i karijeru. Imaš ambiciozne planove koje sada možeš vrlo dobro realizirati. To će te motivirati. Timski rad funkcionira izvrsno i brzo ćeš uspostavljati kontakte sa zanimljivim i važnim osobama.

Zdravlje: Merkur ti sada pomaže da koristiš svoj britak um. Osjećat ćeš što je dobro za tebe i izgrađuje te. Ipak, budi oprezna, jer te Venera može dovesti u iskušenje da pretjeraš. Tvoje su kozmičke tendencije sada prilično kontradiktorne i svaki si dan u drugačijem stanju. Ali, bit će uzbudljivo i to će ti se sviđati.

Možda vas zanima Muškarce rođene u ova 4 horoskopska znaka nije lako osvojiti. Da čujemo, tko je tvrd orah? Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Venera u najboljim aspektima i Mars u tvom horoskopskom znaku pružat će ti idealnu podršku kada ćeš flertovati ako si solo. Lajkovi i spojevi približavaju te ljubavi. U vezi će sve biti u najboljem redu – očekuje te puno nježnih i romantičnih trenutaka. 

Posao: Na poslu ćeš raditi brzo i predano. Mars te sada motivira za izazovne projekte, a Venera budi interes za kreativne ideje i projekte. Budući da je financijski planet Merkur u tranzitu, važno je pripaziti na svoje financije. Samo nemoj brzo vaditi novčanik.

Zdravlje: Zajamčeno nećeš tako brzo ostati bez energije. Možeš povećati svoje sportske ambicije, jer s Marsom uz tebe će tvoja razina energije biti visoka. Brzo ćeš postići ono što si naumila. Venera također povećava tvoju sposobnost uživanja. Moći ćeš se brzo isključiti navečer nakon dugog dana.

 | Autor: Instagram @hoskelsa Instagram @hoskelsa Foto: Instagram @hoskelsa

Blizanci

Ljubav: Sretan planet Jupiter u blizancima daje ti posebnu karizmu. Samci su u svom elementu i brzo će se upleti u slatki flert. Parovi imaju jako dobar odnos jedno s drugim. Razumijete se u svim bitnim točkama i oduševljeni ste istim temama. Jako dobro ćete zabavljati i uvijek ćete imati nešto za reći jedno drugome.

Posao: Imat ćeš sreće i mogućnosti napredovanja jer te podržava Jupiter u blizancima. U svom poslu ćeš nuditi izvediva rješenja. Znat ćeš što je potrebno i radit ćeš vrlo pouzdano. Mudro ćeš raspolagati svojim novcem. Obraćat ćeš pozornost na dobre cijene i iskorištavati ponude tamo gdje ti donose stvarne prednosti.

Zdravlje: I ovdje Jupiter djeluje kao tvoj srećonoša. Daje ti novu snagu i jača te psihički i fizički. Sada vrlo jasno osjećaš što ti je potrebno i kako to možeš dobiti. Tako ćeš privlačiti više trenutaka sreće u svoj život. Tvoja životna radost je velika, energija raste i jednostavno si nezaustavljiva.

Rak

Ljubav: Ljubavni glasnik Venera i erotski Mars daju dobre rezultate. Samci će biti aktivno u potrazi za partnerom jer ti treba flert koji ti se doista može uvući pod kožu. A to je upravo ono što ti Venera sada može dati. Tebi i partneru će erotika biti prioritet. Doista sada lebdite na oblacima i uživate u svakom zajedničkom trenutku.

Posao: Sunce i Venera u raku daju ti prilike kada su u pitanju popusti i dobre cijene. Na poslu ćeš pokazati od čega si sazdana i osigurati da tvoj tim dobije najviše ocjene za prijateljstvo i kreativnost. Ako si freelancer, ovaj tjedan i tebi obećava veliki uspjeh!

Zdravlje: Mješavina Sunca i Marsa djeluje poput dinama na tvoje tjelesno stanje. Čak i nakon dugog dana ćeš se brzo regenerirati i sljedeće jutro biti spremna za nove izazove. Što se tiče sporta, ambiciozna si i jednostavno ćeš obarati svoje rekorde.

Lav

Ljubav: Ako si slobodna, bit ćeš dobro primljena i koketirat ćeš cijeli tjedan. Međutim, erotski planet Mars je u napetosti i usporavat će te. Tvoj potencijalni partner mora proći provjeru kvalitete, inače nema šanse. U vezi ćeš cijeniti stabilnost. Jupiter će ti pomoći da više uživaš u trenutku. Merkur također potiče dobre razgovore.

Posao: Ovdje stvari idu na bolje. Poslovni planet Merkur u lavu pospješuje tvoju karijeru. Uvijek imaj na umu svoje financijske prednosti i izvuci maksimum iz toga za sebe. Ovo je izvrsno vrijeme za potpisivanje ugovora i molbi te postoji veliki potencijal uštede.

Zdravlje: Mars ide dijagonalno i ukazuje na prilično osrednju razinu energije. Trenutačno ti je potrebno više vremena da se pokreneš. Budući da su Merkur i Jupiter u dobrom položaju, izleti i putovanja osobito dobro utječu na tebe i tvoj psihički život. Trebaš promijeniti okruženje i brzo ćeš pronaći novu inspiraciju.

Djevica

Ljubav: Venera i Mars povećavaju tvoj seksipil i potencijal za flert. Samci će tražiti zabavu i avanturu. Ljeto je dobro počelo. Parovi će uživati i puno se smijati zajedno. Sada si opuštenija i manje intelektualna. Umjesto toga pusti svoje srce da govori.

Posao: Mars te pokreće. Radit ćeš koncentrirano i napadački. A ako nešto nećeš moći sama, brzo ćeš dobiti podršku. Venera te čini simpatičnom i ljudi ti sada vole udovoljavati. Ali, Saturn sugerira da bi trebala obratiti pažnju na dugoročne ugovore i financijske obveze. Čini se da još nije sve kako treba.

Zdravlje: Sunce i Mars ti daju energiju - puta dva. To te sada jača i tjelesno i psihički. Nakon napornog dana moći ćeš brzo napuniti svoje baterije. Slobodno vrijeme u prirodi djelovat će na tebe duhovno obogaćujuće. 

Vaga

Ljubav: Venera jasno kaže: nalaziš se u fazi entuzijazma u kojoj sanjaš o ljubavi, ali manje ćeš gristi kada flertuješ. Radije bi bila osvojena, nego da sama nešto poduzmeš. Prilično sporo ćeš razvijati osjećaje. U vezi ti treba više strpljenja. Vjerojatno trebaš češće voditi razjašnjavajuće razgovore s partnerom.

Posao: Merkur i Venera savršeno surađuju i poboljšavaju tvoju sposobnost donošenja dobrih odluka kada su u pitanju posao i financije. Sada osjećaš prilike brže od drugih. Elokventna si, ali bi trebala izbjegavati borbeno raspoloženje. Mars te ponekad može učiniti gotovo malo preagresivnom. Puno više ćeš postići svojim tipičnim šarmom.

Zdravlje: Merkur i Jupiter te jačaju i pomažu da uravnotežiš duh i tijelo. Stvari će ići još bolje ako si daš dovoljno vremena za svoje planove i usredotočiš se na wellness i opuštanje navečer. Trening se ponekad može otkazati. Opuštajuća večer jednostavno ti više odgovara.

 | Autor: Instagram @dani_elle_laz Instagram @dani_elle_laz Foto: Instagram @dani_elle_laz

Škorpion

Ljubav: Sunce i Venera čine samce seksi i privlačnima. Uživat ćeš u flertovanju, ali još nisi spremna za više. Svjesno ćeš ostavljati puno toga nedorečenim. Svakome tko je sada zainteresiran za tebe potrebno je strpljenje. Ako si u vezi, oslanjat ćeš se na nježnost i geste pune ljubavi. Reagirat ćeš osjetljivije i izbjegavati probleme.

Posao: Tvoja kreativnost sada jednostavno izvire iz tebe. Trio Sunca, Venere i Neptuna čini te otvorenom za nove ideje. Intuitivno ćeš osjećati koji će pristupi trajati dugoročno. Budi malo opreznija kad je riječ o financijama. Vrijedi tražiti potencijal uštede i pregovarati o cijenama.

Zdravlje: Sunce i Venera daju ti novi optimizam i pozitivno utječu na tvoje tjelesno i psihičko stanje. Točno znaš što moraš napraviti kako bi se osjećala dobro. Navečer odvoji više vremena za sebe. Sport se ponekad može otkazati.

Strijelac 

Ljubav: Voliš život i svoju slobodu – i kao samac se toga nećeš lako odreći. Što se tiče flerta i spojeva, trenutačno ti je draže kada tebi prilaze. Važno ti je da s nekim možeš dobro razgovarati. Stvari u vezi idu dobro ako ne umanjuješ probleme radi harmonije. Treba razjasniti sve što te tišti. Merkur te motivira na dobre razgovore.

Posao: Financijski planet Merkur izoštrava tvoj osjećaj za financije. Definitivno nećeš propustiti unosne ponude. Istražuje i prikupljaj važne informacije – na taj način ćeš promovirati i svoju karijeru.

Zdravlje: Ovo je vrlo povoljan tjedan za duhovne stvari i meditaciju. Lakše ćeš se prepustiti i duboko se opustiti. Također ćeš bolje spavati. Merkur potiče tvoj interes za sve što te opušta.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi su supertalentirani za zaraditi i uštedjeti novac. Njihove su kasice uvijek pune Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @emilisindlev

Komentari 0