Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Pred nama je povoljno razdoblje, ali neki znakovi bi se mogli razočarati u ljubavi

  • Povoljna konstelacija Venere i Urana unose dašak svježine u naše (ljubavne) odnose
  • Međutim, važno je pažljivo pogledati da se negdje ne zavaravamo, jer je Neptun trenutačno u kvadratu sa suncem, što nas može 'zaslijepiti' kad je riječ o romantičnim vezama 
  • Međutim, pred nama je uglavnom povoljno razdoblje u kojem možemo postati svjesni nekih stvari krucijalnih za naš život 
  • Pročitaj više: 4 horoskopska znaka koja će uvijek ostvariti svoje snove - imaju strpljenja i upornosti za to

Sunce predstavlja našu kreativnu snagu, našu svijest i naše samoostvarenje. Ovaj tjedan dobiva podršku i od drugih planeta koji će povoljno utjecati na našu svijest. Sada je dobra prilika da postanemo svjesni nekih bitnih elemenata u našim životima koji imaju veze s razvojem naše osobnosti.

Tjedni horoskop od 12. do 18. lipnja 

Sada se također možemo zapitati u kojoj mjeri i na kojem nam području odgovorno ponašanje može pomoći. Ali, možemo naići i na ograničenja pa moramo ustrajati u stvarima koje su nam doista važne. U vladavini blizanaca to se događa na duhovnoj razini. Dakle, očekuju nas umne igre na temu samospoznaje ili razmjena ideja s drugima.

Također je dobro postaviti si pitanje gdje se usput zavaravamo ili čeznemo za nečim što je iluzorno i nedostižno. Kako ne bismo morali osjećati neugodan osjećaj razočaranja, možemo posegnuti za opojnim sredstvima. Ona mogu promijeniti našu percepciju, ali sigurno ne i situaciju - stoga nisu rješenje problema.

Jarac

Ljubav: Sretni planet Jupiter djeluje kao poticaj za flert i izlaske za samce. Ovaj tjedan imat ćeš golemi seksepil te gotovo sigurno više od jednog obožavatelja. Jarci u vezi će u trenu omotati partnera oko malog prsta. Sada stvari jako dobro idu parovima i divno se slažete.

Posao: Na poslu ćeš razvijati više samopouzdanja. S puno vještine i mašte rješavat ćeš čak i zahtjevne zadatke - i neumorno ćeš gaziti ka uspjehu. Vrlo mudro ćeš pregovarati o plaćama, ugovorima ili cijenama. Sada se isplati ulagati u tehnologiju i multimediju.

Zdravlje: Zvijezde promoviraju sve što ima veze s uživanjem u životu, opuštanjem i wellnessom. Možeš se brzo isključiti i odvojiti vrijeme za uživanje. Osim toga, psihički si stabilna i opušteno se nosiš sa stresom i vremenskim pritiskom.

 | Autor: Instagram/street_style_paris Instagram/street_style_paris Foto: Instagram/street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Reagirat ćeš osjetljivije i treba ti više slobode. Venera i Mars se križaju, što može opteretiti vezu. U razgovorima je važno ne reagirati impulzivno. Općenito, fokus je sada na ljubavi prema sebi. Slobodni će si uzeti stanku od spojeva. Bit ćeš manje osjetljiva na romantiku i erotiku i radije ćeš slijediti svoje interese.

Posao: Sunce i Merkur jačaju tvoje samopouzdanje i pomažu ti u profesionalnom napredovanju. Ipak, moraš biti timski igrač te osigurati da sve teče glatko. Sjajno je to da sada razvijaš dobre ideje, razmišljaš vrlo inovativno i pažljivo rukuješ svojim novcem.

Zdravlje: Sunce i Merkur daju ti novu pokretačku snagu i jake živce. U svakodnevnom životu si dobro raspoložena i možeš se jako dobro koncentrirati na svoje zadatke. Što se tiče njege i ljepote, stvari nisu baš optimalne. Isprobavat ćeš nove proizvode za njegu i, ako si u nedoumici, drži se provjerenih.

Ribe 

Ljubav: Zvijezde ti sada daju puno romantične vibre. Ribe u vezi brinu o svojoj vezi i razočarane su kada njihov partner ne reagira onako kako žele. Važno je da ne dramatiziraš te se prepustiš i jednostavno preživiš ovu nimalo laku fazu. Samci će se oslanjati na neovisnost. Ali, i dalje ćeš imati veliki interes za flert i izlaske. Međutim, sve ostaje površno, jer još nisi spremna za trajnu obavezu.

Posao: Na poslu znaš što želiš. Tvoja želja za kvalitetom je visoka. Stvari ne idu tako dobro kada moraju ići brzo. Stres i vremenski pritisak su kontraproduktivni. U kreativnim projektima dobivat ćeš bodove sa svojim idejama. Općenito dobro kontroliraš svoj novac, ali sklona si pretjeranom trošenju na male stvari.

Zdravlje: Zahvaljujući planetu mašte Neptunu, ovaj tjedan doživjet ćeš puno toga dobroga. Potrebna ti je promjena okruženja i nova inspiracija. Izleti će te psihički obogatiti i revitalizirati. Vodeni sportovi su također stvoreni za tebe. Zaroni i plivaj.

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka imaju zlatno srce i svi ih vole zbog njihove doborote Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Ljubav: Venera i Mars donose novu harmoniju parovima. Super se slažete i strastveno volite iste stvari. Sada možete ostvariti zajedničke ciljeve i napraviti konkretne planove za budućnost. Samci su zainteresirani za živahne individualce koji dijele njihov entuzijazam i brzo prihvaćaju nove ideje. Cijela stvar mora imati taj dašak nečeg posebnog, inače ti se jednostavno neće sviđati. Zvijezde će ti dovesti nekoga tko će jako pobuditi tvoje zanimanje.

Posao: Sunce i Mars pomoći će ti da brzo i uspješno obavljaš poslove. Koristit ćeš svaku priliku da se dokopaš najboljih zadataka i novih narudžbi. Bit ćeš dobro prihvaćena i brzo ćeš inspirirati druge da podijele tvoje ideje. Ovo će biti tjedan po tvojoj mjeri!

Zdravlje: Energetski kozmički impulsi čine te nevjerojatno snažnom. U sportu možeš postići više ciljeva. Međutim, nemoj se siliti na bilo što. Naprotiv, opusti se i poslušaj svoj unutarnji glas. A nakon treninga možeš ponovno uživati u sladoledu.

 | Autor: Instagram/street_style_paris Instagram/street_style_paris Foto: Instagram/street_style-paris

Bik

Ljubav: Venera je malo nepovoljna ovaj tjedan. I ti i partner ćete reagirati previše burno na sitnice. Ako ne staneš na loptu, svađe su neizbježne. Jedino što pomaže su smirenost i empatija. Samci trebaju biti strpljivi kada izlaze i trebali bi nekome dati drugu priliku. Trenutačno si prestroga i previše biraš. 

Posao: Tvoja karijera napreduje, ali potrebno je nekoliko kompromisa, čak i ako uživaš u svom poslu. Ne bi bilo loše da sve dvaput provjeriš, osobito kad se radi o proračunima i budžetu. 

Zdravlje: Mješavina Jupiter-Uran pozitivno djeluje na tebe. Ipak, ovaj tjedan dobro je planirati više odmora i wellnessa. Nisi baš otporna na stres. Kratki drijemež ili spontana šetnja donijet će ti novu snagu.

Blizanci

Ljubav: Samci žele izlaziti i osjećaju da su sada otvoreniji za posebne susrete s više dubine. Venera i Mars donose romantične impulse koji gotovo pa jamče ubrzano lupanje srca. Blizanci u vezi ulagat će više osjećaja i pažnje u svoju vezu i sretni su što su tu za svog partnera.

Posao: Merkur i Venera izvrsni su za komunikaciju i umrežavanje. Prikupljat ćeš informacije, alate i vještine na genijalan način. Ako želiš nešto financirati, sada možeš pronaći odgovarajućeg donatora. Mudro ćeš koristiti svoj novac, štedjet ćeš , a ulagati upravo u ono što trebaš.

Zdravlje: Sunce i Venera donose ti dodatne bodove u smislu dobrobiti, karizme i samopouzdanja. Samouvjereno ćeš svladavati svoju svakodnevicu i uvijek nalaziti dovoljno trenutaka za opuštanje. Merkur ti također daje dobre živce. 

Rak

Ljubav: U tvojoj vezi vlada harmonija. Sa svojim vještinama, poput nježnosti i empatije, impresionirat ćeš voljenu osobu, pa ćete se zajedno baviti budućnošću. Samci su u fazi promjena. Imat ćeš oko za ljude koji zaslužuju tvoje povjerenje i ljubav pa bi mogla završiti u sretnoj vezi.

Posao: Jupiter i Neptun povećavaju tvoju osjetljivost u odnosima s kolegama ili kupcima. Ovaj tjedan je izvrstan ako trebaš sastaviti radnu grupu ili riješiti škakljive zadatke. Svaki izazov svladavat ćeš pametno i intuitivno. To će ti također koristiti kada su u pitanju financije.

Zdravlje: Jupiter i Neptun zrače novom lakoćom. Moći ćeš se puno bolje opustiti nakon dugog radnog dana. Prije svega će ti meditacija, wellness i njega pomoći da postigneš duševnu ravnotežu i dobrobit.

 | Autor: Instagram/street_style_paris Instagram/street_style_paris Foto: Instagram/street_style_paris

Lav

Ljubav: Romantična kraljica Venera i erotski Mars u lavu nude ti romantičnu fazu u kojoj se sve jednostavno poklapa. Samci konačno kreću u flertovanje i izlaske, a parovi ponovno raspiruju osjećaje jedno prema drugom. Svršeno ste uigran tim, vjerujete jedno drugome i radite na zajedničkoj budućnosti.

Posao: Zvijezde su ti trenutačno savršeno posložene za sve što radiš. Prštiš dobrim idejama i imaš nevjerojatan osjećaj za trendove. Put prema napredovanju ti je otvoren. Sjajna si i kada je u pitanju zarada i fleksibilno se prilagođavaš promjenama. Moguća je bolja zarada.

Zdravlje: Planetarni koktel tjedna daje ti dodatnu porciju joie de vivre. Već ujutro ćeš biti dobro raspoložena i s optimizmom ćeš započinjati dan. Počasti se bonus programom njege i neka tvoj ten zablista uz maske, pilinge i serume.

Djevica

Ljubav: Samcima je trenutačno potrebna sloboda. Nalaziš se u fazi samootkrivanja i uživaš radeći ono što ti se radi. U vezama su potrebni neki kompromisi, jer si drugačija od svog partnera. Ali, znaš svoje granice pa radije popusti kako ne bi došlo do velike svađe pa čak i prekida veze. 

Posao: Glasnik sreće Jupiter poboljšava tvoje izglede za karijeru. Bit ćeš jako samouvjerena na radnom mjestu. Međutim, financijski dogovori nisu baš onakvi kakve bi željela. Provjeri sve dvaput te inzistiraj na kvaliteti. Super je to što su tvoji nadređeni ili važni kolege na tvojoj strani.

Zdravlje: Jupiter ti donosi sretnu mješavinu karizme i samopouzdanja. Opušteno ćeš kliziti kroz svakodnevicu i držat ćeš se svojih načela: svježa i vitaminima bogata hrana na jelovniku i više wellnessa umjesto potpune posvećenosti. Samo polako i uživaj u životu.

Vaga

Ljubav: Sunce i Venera će te razmaziti ovaj tjedan. Samci su željeni na svim zabavama i događajima, a spojevi će biti uspješni. Vage u romantičnoj vezi doživljavaju romantičnu fazu s bockavim vibracijama. U krevetu ćeš htjeti eksperimentirati, što će dodatno osvježiti vezu.

Posao: Sada možeš izraziti svoju kreativnu stranu i osjećaj za boju i oblik. Bilo na poslu ili privatno, sada možeš zaraditi sa stiliziranjem svih vrsta. Blistaš sjajnim timskim duhom. Merkur će te također pogurati financijski. 

Zdravlje: Ovaj tjedan imaš velike moći samoiscjeljivanja. Zdravstveni deficiti mogu se smanjiti jer se tvoj unutarnji stav poboljšava iz dana u dan. Odgovarat će ti vježbanje i sport. Kad ćeš se opuštati, znat ćeš što je dobro tebe i kako se možeš brzo osloboditi unutarnje napetosti.

 | Autor: Instagram/the.calmwind Instagram/the.calmwind

Škorpion

Ljubav: Dva ljubavna planeta, Venera i Mars, susreću se i čine te malo osjetljivijom u emocionalnim stvarima. Samci svjesno paze na nijanse u svom flertu i kritičnije promatraju svoje obožavatelje. Parovima je potrebno nekoliko razjašnjavajućih razgovora kako bi veza tekla nesmetano.

Posao: Sada ti je potrebno fino podešavanje te preciznije upravljanje vremenom za dovršavanje svih zadataka. Sjajno je to što će tvoje ideje za značajne inovacije biti dobro prihvaćene. Osim toga, imat ćeš puno inspiracije kako napraviti nešto više od svog novca.

Zdravlje: Tvoja razina energije je pala, pa nećeš imati dovoljno vremena za opuštanje. Spontani odmor bio bi dobra ideja. Također ti treba više sna. Slabije ćeš podnositi vremenski pritisak, neredovitu prehranu i alkohol. 

Strijelac 

Ljubav: Zahvaljujući Veneri i Marsu, samci će ovaj tjedan imati magnetske vibracije. Čavrljat ćeš s dragim ljudima i flertovati kako treba. Jedan od njih definitivno bi ti mogao postati nešto više od prijatelja. Ili se samo želiš malo zabaviti? To je također u redu. Parovi će se puno smijati i voljeti. Doživljavate jako lijepu fazu u kojoj se veza još više razvija u željenom smjeru i čini vas oboje potpuno sretnima.

Posao: Postići ćeš veliki uspjeh u svom timu i bit ćeš više u fokusu. To je dobro za tebe, jer se tvoj učinak više cijeni. Stvari se poboljšavaju za freelancere. Kreativno ćeš baratati svojim novcem te pronalaziti potencijal uštede koji prije nisi primijetila.

Zdravlje: Razvila si zdravu svijest koja dobro funkcionira. Venera i Mars preporučuju da slobodno vrijeme provedeš na suncu, naravno dobro zaštićena. Toplina sada ima jako pozitivan učinak na tebe.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka koja će uvijek ostvariti svoje snove - imaju strpljenja i upornosti za to Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/street_style_paris

Komentari 0