Horoskop
Romatika na mjesečini

Tjedni horoskop: Pred nam je vrlo uzbudljiv tjedan pun strastvenih osjećaja

  • Čarobna lavlja vrata 8. kolovoza su metafizički vrlo moćan portal, ali i sretan dan 
  • Što bi moglo biti još bolje? Možda tek noći zvijezda padalica (perzeida, službeno u noći 13., ali naravno i prije i poslije) oko mističnog punog mjeseca 12. kolovoza
  • Pa, ako imaš kakvu veliku želju, javi svemiru!

Pred nama je intenzivan tjedan pun strastvenih osjećaja. Trenutačna opozicija Plutona i Venere ukazuje na pretjeranu erotičnost, ali i upozorava na svađe i borbe za vlast.

Tjedni horoskop od 8. do 14. kolovoza

Ovaj tjedan bit će nam teško suzdržavati se. Intenzitet koji doživljavamo dolazi iz transformativnog procesa: nešto u našim vezama mora umrijeti kako bi se pojavilo nešto novo. 

Suočavat ćemo se s izazovom kombiniranja različitih ambicija. U vezama osjećamo neravnotežu. Želimo imati moć i afirmirati se. To se može odraziti i na našu erotičnost koju proživljavamo strastvenije i razuzdanije nego inače.

Mnogi će shvatiti da pretjeruju krajem tjedna kada Venera promijeni znak i prijeđe u znak lava. Samo najbolje je dovoljno dobro za ovaj znak. Stoga ćemo željeti priuštiti si luksuz, zabaviti se te pokazati svoju velikodušnu stranu.

Budući da će se opozicija Venera-Pluton do vikenda ponovno rasplinuti, stvari bi se mogle malo smiriti.

Možda vas zanima Počela je njihova vladavina: evo što krasi horoskopske lavice Miss7 Horoskop

Jarac

Ljubav: Samci će ići na turneju osvajanja. Bilo online ili uživo, tvoja će hladnokrvnost biti dobro prihvaćena. Merkur ti sada osigurava uspješnu komunikaciju i pomaže da upoznaš zanimljive ljude. U vezi nedostaje malo romantike, ali Mars dodaje mrvicu erotike.

Posao: Ovo je sjajan tjedan, timski rad i umrežavanje ići će ti jako dobro. Napokon sve funkcionira bez beskrajnih rasprava i možeš postići puno više. Novac dolazi i možeš pronaći povoljne cijene dok kupuješ.

Zdravlje: Mars ti jasno daje do znanja: smanji gas kako bi dovela svoj imunološki sustav u formu. Voliš održavati formu i živjeti održivim načinom života, što te jednostavno čini sretnijom.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Tvoje ljubavne zvijezde polako dolaze te izazivaju napetost u svakodnevnom životu. Potrebno vam je više razumijevanja jedno za drugo. Samci su sigurni, jer imat će stanku u spojevima i smanjit će se očekivanja. Moguće je eventualno prijateljstvo s benefitima, ništa više.

Posao: Bit ćeš zainteresirana za ambiciozne projekte. Ali, bit će malo problema s timskim radom, jer su kolege ili kupci nepouzdani ili te iscrpljuju. Imat ćeš sreće s nekretninama i ulaganjima u fiksne vrijednosti. Također ćeš imati dobro oko za povoljne ponude.

Zdravlje: Mars prolazi poprečno tako da ti donosi fazu u kojoj je dobro manje trenirati. Tvoja razina energije trenutačno nije na visini pa će ti dobro doći odmor i više slobodnog vremena. Odlična stvar je da ti Saturn sada daje više discipline pa će ti tako eventualna dijeta donijeti željeni uspjeh.

Ribe

Ljubav: Samci će živnuti te biti prepuni mašte i seksepila. Nađeš li atraktivne obožavatelje, tu se nešto može dogoditi! Za parove je sve dobro i lijepo, a seksualni život je propisno osvježen. Planiranje obitelji cvjeta, samopouzdanje raste.

Posao: U svom poslu određuješ smjer i možeš biti pravi trener i motor u svom timu. Kada je riječ o kreativnim zadacima, nenadmašna si i inspiriraš fenomenalnim idejama. Kao freelancer djelovat ćeš hrabro, ali si još uvijek pomalo neoprezna kada je u pitanju trošenje novca.

Zdravlje: Vrhunske zvijezde zdravlja i fitnessa stoje ti na raspolaganju. Stres se odbija od tebe, moćna si te si i psihički u izvrsnoj formi.

Ovan

Ljubav: Samci su sada jako zadovoljni sobom i djeluju samouvjereno. Ponekad i malo previše. Flertovi su stoga pomalo napeti. Kod parova je važno nastaviti razgovor, a ne aktivirati ego trip. Sunce i Jupiter pomoći će vam u održavanju harmonije.

Posao: Hrabrosti i entuzijazma ti ne nedostaje i jaka si kao natjecatelj. Bit ćeš elokventna u pregovorima te unaprjeđivati svoje projekte. Sunce i Jupiter pomoći će ti da obaviš sve što si zamislila. Dovodiš stvari u red, osiguravaš si prednosti i imaš svoje financije pod kontrolom.

Zdravlje: Tvoj fitness program je impresivan: ne samo da čeličiš svoje tijelo treningom, bjelančevinama i najboljom njegom, nego se oslanjaš i na mentalnu snagu. Trenutačno možeš optimalno usmjeriti svoju snagu, možeš imati više samopouzdanja u sportu te postići puno pozitivnim razmišljanjem.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Bik

Ljubav: Venera, glasnica ljubavi, te Mars, erotični planet, ubrzat će ti lupanje srca. Šanse za upoznavanje potencijalnog partnera sada su jako velike za samce. Parovi će osvježiti svoju ljubav i osjećat će trnce kao prvog dana zaljubljenosti. Nježnost i romantika bit će ti jako važni.

Posao: Pozitivne vibracije osigurat će ti bolju klimu na radnom mjestu. Slagat ćeš se s kolegama, a čak će i šef biti otvoren za razgovor s tobom. Financijsko planiranje ide dobro i možeš si osigurati prednosti. Jako uživaš u kreativnom radu te možeš očekivati općenito uspješan tjedan.

Zdravlje: Ravnoteža između zadovoljstva i discipline je sada savršena. Voliš biti na svježem zraku, a Mars ti donosi više uspjeha u sportu. Venera ti pak daje više užitka u wellnessu i njezi tijela. Odlazak u toplice jako bi ti godio. 

Blizanci

Ljubav: Ako si solo, od 11. 8. mogao bi ti se promijeniti status. Najbolje vibracije od Venere sada imaju magnetski učinak na tvoje obožavatelje. Seksi impulsi također imaju stimulativni učinak na parove. Kad je senzualnost u pitanju, uživaj u novom intenzitetu.

Posao: Dobivat ćeš puno priznanja na poslu i moći ćeš se nositi sa svakom konkurencijom. Što je više truda potrebno, to će ti bolje ići. Ako imaš na umu projekt koji još nije u potpunosti razvijen, budi strpljiva i provjeri postoji li bolja ponuda.

Zdravlje: Ovo će biti dobar tjedan. Uravnotežene sklonosti ka kondiciji i zdravlju doista te izgrađuju. Razina tvoje energije raste iz dana u dan te imaš puno samopouzdanja. Tvoje zvijezde imaju pozitivan učinak na tvoje raspoloženje i kondiciju. 

Rak

Ljubav: Samci će biti privlačni okolini svojom hladnokrvnošću i ugodnom komunikacijom. Smiješni su, ironični i vole kvalitetne ljude. Venera parovima donosi osobito harmoničnu fazu. Odanost i povjerenje su snažni, a veza stabilna.

Posao: Na poslu ćeš biti šarmantnija i pristupačnija. Svugdje ćeš pregovarati kao profesionalac i sakupljati najbolje ocijene. Na poslu ćeš preuzimati najzanimljivije zadatke, jer sada možeš raditi doista kreativno. Imaš sjajne ideje koje također možeš vrlo dobro provesti u djelo.

Zdravlje: Snaga zvijezda daje ti samopouzdanje i jaku karizmu. Sada ti je lako riješiti se loših navika i živjeti zdravije. Ali, kondicijski treninzi i sport nisu trenutačno za tebe. Radije se fokusiraj na opuštanje i unutarnje vrijednosti.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Lav

Ljubav: Sunce i Jupiter povećavaju sada tvoju seksepilnost, a samcima osiguravaju užitak flerta. Nešto se događa u potrazi za velikom srećom ili barem vrućom avanturom. Parovima će biti jako dobro zajedno, a radost erotskog eksperimentiranja je velika.

Posao: Venera budi od 11. 8. tvoju kreativnu crtu. Moći ćeš osjetiti što ti ide dobro i kako možeš poboljšati svoju sliku u javnosti. Timski rad i komunikacija izvrsni su u uredu. Prilikom kupnje naići ćeš na unosne ponude.

Zdravlje: Sunce i Jupiter te sada jačaju i bude novu vitalnost. Možeš razviti više lakoće na duhovnoj razini. Međutim, tvoje sportske ambicije su ograničene i zato trenutačno više voliš ležaljku nego kružni trening.

Djevica

Ljubav: Kada je riječ o vezi, polako, ali sigurno se uspostavlja čvrsta linija. Zajednički život bit će raznovrsniji, a vjernost je neupitna. Samci su sada vrlo ujednačene naravi i stoga će biti jako privlačni svojim obožavateljima. Koketiranje putem Interneta moglo bi završiti vrućim druženjem uživo. 

Posao: U pregovorima i svakodnevnoj komunikaciji bit ćeš nenadmašna. Možeš biti vođa jer ćeš osjećati da imaš puno znanja i iskustva. Upravljat ćeš svojim financijama mudro i razumno. 

Zdravlje: Sada je sve OK. Prštiš energijom i stalno razmišljaš o akciji, čak i u slobodno vrijeme. Kondicijskim treninzima možeš postići ambiciozne ciljeve. Disciplinirano radi na svojoj figuri i dobroj kondiciji i uspjeh ti je zajamčen. 

Vaga

Ljubav: Samce očekuje vrući flert i uzbudljivi susreti. Međutim, kako bi cijela stvar doista funkcionirala, potrebno ti je više osjetljivosti. Previše otvoren nastup ne donosi ništa, sofisticirana individualnost puno više. Parovi su potpuno posvećeni vezi, ali trebali bi se suzdržati od kritika i rasprava.

Posao: Venera će ti pomoći od 11. 8. da izgradiš dobre odnose s važnim ljudima. Možeš ojačati svoju poziciju na poslu. Djeluješ samouvjereno i razvijaš više autoriteta. Kad je riječ o financijama, možeš vjerovati svojim instinktima.

Zdravlje: Osjećaš da ti treba više odmora i distance. Venera i Jupiter se križaju, što uzrokuje da osjetljivije reagiraš na stres i da ti probava nije baš najbolja. Dobro će ti doći blaga hrana, kao i dodatna porcija sna.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Trenutačno imaš posla s kontradiktornim ljubavnim zvijezdama. Bit ćeš rastrgana između želje za blizinom i želje za udaljenošću. Ponekad ćeš biti umiljata, a ponekad spremna na borbu. Ako si solo, sada možeš slobodno živjeti i uživati u svojoj neovisnosti.

Posao: Zvijezde tvoje karijere bude želju za promjenom. Napredovat ćeš! Ako si u potrazi za novim izazovima, sada ćeš pronaći prave za sebe. Rado ćeš preuzimati više odgovornosti i razvijat ćeš liderske kvalitete. Savjesno raspolažeš svojim novcem.

Zdravlje: Zvijezde izazivaju blagu napetost. Nisi baš otporna kao inače. Najbolje ti ide kad imaš puno svježeg zraka i kad se baviš svojim hobijima. Vrhunske sportske izvedbe po ljetnim vrućinama nisu dobra ideja, jednostavno te koštaju previše energije.

Strijelac

Ljubav: Slobodni su sada koketno raspoloženi i toliko su šarmantni i komunikativni da će se mnogi brzo zaljubiti u njih. Bit ćeš vrlo popularna na portalima. Parovima zvijezde osiguravaju romantično oživljavanje: uživat ćeš u partnerovoj blizini i jačat ćete vezu.

Posao: Dobro napreduješ na poslu. Jupiter i Saturn pomažu ti da pomno sagledaš dugoročno planiranje i doneseš mudre odluke. Možeš osjetiti što je u trendu i gdje možeš zaraditi najviše novca. Pokušavaš iskoristiti potencijal ušteda, ali ne radiš dovoljno radikalne rezove.

Zdravlje: Imat ćeš puno energije i samopouzdanja. Ali, uzmi si dovoljno vremena za opuštanje i razvoj kreativnih misli. Sunce i Jupiter dočaravaju ti blistav osmijeh na lice.

Možda vas zanima Ovo Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0