Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Planete ovaj tjedan brojnim zankovima donose uspjeh, ali tri znaka ipak trebaju biti oprezna

  • Nakon vikenda uslijedio je kvadrat Jupiter-Venera koji će u nama potaknuti želju za romantikom
  • Ali, mnogima se romantične želje neće ispuniti
  • Vjerojatnije je da će naše nade u veliku ljubav propasti 

Početkom ovog tjedna opozicija Sunce-Neptun savjetuje nam da o svemu što radimo dobro razmislimo i daje nam priliku da obradimo ta iskustva. Sada također možemo napuniti svoje energetske ćelije - i to bismo trebali učiniti jer će nam još ovaj tjedan trebati dodatna doza energije. 

Tjedni horoskop od 18. do 24. rujna 2023. godine

Za što ti treba snaga? Sredinom tjedna na to će ti odgovoriti Mars i Jupiter, jer ćeš se najkasnije tada – ali vjerojatno u danima prije – zapitati što želiš učiniti u životu. Što vidiš kao smisao ili koji (novi) smisao želiš dati svom životu? Jupiter potiče ova pitanja, a Mars osigurava da sada aktivno poduzmeš korake za njihovu provedbu.

S Marsom želimo generirati vidljiv, mjerljiv uspjeh, što nije tako lako kada je u pitanju Jupiterova tema 'smisao života'. Ipak, aspekt koji ova dva planeta formiraju ovaj tjedan sugerira da će se napori u tom smjeru lakše ostvariti ovih dana.

Jesenski ekvinocij i sunce u Vagi

U subotu je jesenski ekvinocij i polovica astrološke godine je završena. Od sada će noći opet biti duže i počinje vrijeme kontemplacije. Vrijedi već sada napraviti bilancu i osvrnuti se na to kako je godina prošla do sada i koji su sve naglasci bili u njoj.

Ali prije svega, sada kada sunce prolazi kroz znak Vage, sve je u susretima. Premda su tople večeri sve rjeđe, zgrabi topliju jaknu, nađi se s najdražima i popričajte. Ništa nas neće jačati u nadolazećim tjednima kao susreti s našim voljenima.

Jarac

Ljubav: Suprotstavljeni kozmički utjecaji otežavaju ti sada kao samcu da odabereš pravu osobu. Jupiter povećava tvoju želju za senzualnim stvarima, ali Mars obuzdava tvoje erotske porive. U vezi ćeš osjećati snažnu privlačnost između vas dvoje. Ali, neće biti puno potrebno da tvoja ljubomora poraste. Dobro je što kao jarac možeš dobro balansirati krajnosti.

Posao: Malo rutine i svakodnevnog rada ti trenutačno jako koristi. Svjesno ćeš izbjegavati natjecanje za novi položaj. U timu ćeš biti pouzdana i empatična. Pažljivo ćeš rukovati svojim novcem i kretati se samo sigurnim teritorijem. 

Zdravlje: Brzo ćeš shvatiti da ti ovaj tjedan treba puno više brige o sebi. Za tebe je sada dobro opustiti se u toplicama, ići na masažu ili se dugo i intenzivno kupati u kadi kod kuće. Saturn i Neptun također preporučuju više odmora i dovoljno sna. Bolje idi spavati malo ranije.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Samci će biti gladni iskustava. Venera i Mars šalju kontradiktorne signale i tjeraju te da testiraš svoj utjecaj na druge. Bit će raznih flertova, ali ljubav još nije uključena. U vezi će se probuditi strast, krevet će postati igralište, a ti ćeš se oslanjati na mijenjanje položaja. Erotika će biti jako vruća, ali nemoj pretjerivati, mogući su nedostaci u romantici.

Posao: Mars te sada motivira da započneš svoj posao. Želiš se uhvatiti u koštac sa stvarima, očistiti i optimizirati svoje radne procese. Lako ćeš prepoznati prilike i prilagoditi svoju strategiju u skladu s tim. Timski rad općenito ti ide dobro, čak i ako se ne slažeš uvijek s drugima. Kad je novac u pitanju, moći ćeš dobro upravljati proračunom, ali veće kupnje nisu vjerojatne.

Zdravlje: Ovaj tjedan najbolje ćeš se osjećati kada se nešto događa i kada si doista u akciji. Mars ti sada daje dodatnu porciju snage i dobrog raspoloženja. Još bolje će ti ići ako ćeš jesti lagana jela od povrća, jer trenutačno teže podnosiš tešku ili slatku hranu.

Ribe 

Ljubav: Samci će zračiti velikim samopouzdanjem zahvaljujući Jupiteru. Flert i spojeve nećeš shvaćati previše ozbiljno i puštat ćeš da se sve odvija opušteno. I upravo zato ćeš imati sjajne kontakte koji se mogu proširiti. Stvari u tvojoj vezi su skladne jer ti je 'mi' važnije od savršenstva. Smatraš da su ti mali nesporazumi s tvojim dragim simpatični i zapravo ti uopće ne dosađuju. 

Posao: Uz intuiciju i osjećaj za međuljudske odnose možeš ostvariti svoje ciljeve na poslu. Za tebe nije važno samo koliko zarađuješ, nego i koliko se zabavljaš na poslu. Jupiter i Neptun pojačavaju društvenu komponentu. Popularna si u timu i možeš dobro voditi druge. Od svog novca možeš dobiti još više ako malo svjesnije gledaš na troškove.

Zdravlje: Obrati pažnju na zdrav način života. Jupiter i Neptun te podržavaju i potiču tvoj unutarnji mir. Nastavljaš se razvijati na duhovnoj razini. Otvorena si za nove načine razmišljanja i osobito se brzo opuštaš uz jogu ili meditaciju.

Možda vas zanima Kako izgledaju Djevice, a kako Lavovi? Slične crte lica također nam određuje horoskop Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Ovan doživljava najslađi flert tjedna! Čestitamo, ljubavne zvijezde te sada doista maze. Ako si slobodna, Venera će ti ponuditi sve što možeš poželjeti. Parovi sada doživljavaju medeni mjesec emocija te će se maziti često kroz tjedan. Vrijedi sljedeće: Što nježnije slavite ljubav, to će biti bolje za oboje.

Posao: Sjajan timski duh i tvoja prijateljska priroda odvest će te do vrha na tvom poslu. Osobito ćeš se isticati u kreativnom radu i razvijanju ideja za pitanja stila i dizajna. Kad je novac u pitanju, tvoja ljubav prema ljepoti je itekako vidljiva: Trenutačno više trošiš na svoje hobije i slobodne aktivnosti.

Zdravlje: Venera postaje tvoj faktor sreće: osjećat ćeš se dobro i uživati u njezi uz visokokvalitetne tretmane ljepote. Psihički si uravnotežena, ali trenutačno si manje motivirana za vježbanje. 

Bik

Ljubav: Izazovne kozmičke vibracije čine te zahtjevnom. Samci će biti kritični i skloni prevelikim očekivanjima. Sunce i Jupiter ti dopuštaju da budeš i dalje solo. U vezama postoji potreba za razgovorom. Osjećaš da ti voljena osoba ne obraća dovoljno pažnje, ali zahtijeva više pažnje od tebe. Učini to sa šarmom umjesto grubim riječima. Onda ćete na kraju oboje dobiti ono što želite.

Posao: Sunce i Jupiter potaknut će tvoju karijeru. Možeš se afirmirati u svom timu i pregovarati inteligentno i učinkovito. Kreativni projekti još uvijek su pomalo grbavi, ali sada možeš imati velike koristi od tehničkih naprava. Plus vrhunac tjedna: Merkur ti donosi velike financijske prilike.

Zdravlje: Zahvaljujući snažnoj energiji Jupitera i sunca, prštat ćeš snagom i izuzetno ćeš biti moćna u svakodnevnom životu i sportu. Također ćeš biti u dobrom psihičkom stanju i razviti više samopouzdanja. Međutim, postoji blaga sklonost alergijama kada je u pitanju tvoja rutina njege. Pažljivo isprobavaj nove proizvode.

Blizanci

Ljubav: Tvoj dobar odnos s osobom koju voliš osigurava da zajedno postignete puno toga. U svakodnevnom životu ste dobro uvježbana ekipa, a i u krevetu se odlično slažete. Samci se ne bi trebali oslanjati isključivo na seksi izgled kada upoznaju nove ljude. Također trebaš dijeliti iste interese s novom simpatijom.

Posao: Timski rad je trenutačno jako dobar i možeš se osloniti na svoje ljude. Vješto ćeš se predstavljati i razvijati kreativne ideje i praktična rješenja. Osobito brzo rješavat ćeš zadatke s kreativnom pozadinom. Ali malo si (pre)labava s novcem. Sklona si luksuzu.

Zdravlje: Venera i Mars djeluju na tebe poput kozmetičkog tretmana. Živnut ćeš, bit ćeš dobro raspoložena i jednostavno ćeš imati više povjerenja u sebe. Ovo je doista dobar tjedan u kojem ćeš pronaći dobru ravnotežu između tijela i duše. Pazi i na ravnotežu tijekom akcije i opuštanja.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Rak

Ljubav: Samouvjerena si i nisi spremna na kompromise. To unosi nemir u tvoju vezu i moraš se bolje uskladiti s najdražom osobom. Samci će biti vrlo komunikativni i brzo dolaziti u kontakt sa zanimljivim ljudima. Ali, stalno osjećaš da ti nešto nedostaje.

Posao: Nije ti teško djelovati samouvjereno. Zvijezde te ohrabruju na tvom putu prema gore i brzo te pokreću naprijed. Lojalna si u odnosima s drugima, ali nećeš biti toliko orijentirana na tim kao inače. Također ćeš koristiti laktove kada ti se ukaže neobična prilika. Kada je novac u pitanju, brzo ćeš prepoznati što ti se isplati i naći povoljne cijene.

Zdravlje: Tvoje su mentalne moći goleme ovog tjedna i snagom misli možeš oblikovati svoju sudbinu. Jaki živci su plus koji će ti dati više smirenosti u svakodnevnom životu, tijekom sporta i u svim tvojim osobnim projektima. Ali, energetski planet Mars djeluje prilično na tebe pa bi trebala malo usporiti svoje kondicijske treninge.

Lav

Ljubav: Ljubavni glasnik Venera i erotični Mars uistinu te pale! Samci će biti spremni na avanturu i na sve od čega će ti srce brže kucati. Proživljavat ćeš izvrsnu fazu u vezi. Trenutačno se osjećaš kao glavni lik u ljubavnom romanu. Lijepa stvar u vezi s tim: Vas dvoje idete prema sretnom završetku!

Posao: Bit ćeš prepuna motivacije i ambicije. Zapni i radi na svemu što je ostalo iza tebe. Kako god tvoji zadaci izgledali, razvit ćeš pravu strategiju. Venera i Mars te jako dobro podržavaju i povećavaju uspjeh i prihode. Imaš zlatni osjećaj za dobar posao.

Zdravlje: Razina tvoje energije je visoka, pa možeš imati više povjerenja u sebe. Mars djeluje potpuno okrepljujuće i daje ti golemu snagu. Sprintat ćeš kroz prirodu i trenirati, postavljati osobne rekorde. Bit ćeš otvorena za nove sportske izazove.

Djevica

Ljubav: Sunce i Jupiter daju ti povoljne impulse koji će ti olakšati da budeš velikodušna i puna razumijevanja. Ovakav razvoj događaja dobar je za tvoju vezu! Samci će biti dostupni novim fanovima. Tvoji te instinkti neće prevariti. Koketirat ćeš s nekim tko ima ono što je potrebno za veliku ljubav.

Posao: Merkur i Jupiter podržavat će te u odnosima s kolegama, kupcima ili šefom. Timski rad karakterizirat će tvoja simpatičnost pa ćeš lako širiti svoju mrežu suradnika. Oni će ti pomoći i pružiti ti optimalnu podršku. Ali, ne treba ti nikakva pomoć kad je riječ o novcu, jer imaš neobično jasan pogled na financije.

Zdravlje: Sunce u djevici djeluje na tebe kao pljusak snage. To te veseli pa ćeš ponovno razmišljati pozitivnije. Lakše ćeš se nositi sa svojom svakodnevicom i smanjiti zdravstvene nedostatke. Jupiter ti također donosi sreću ako trebaš liječnički savjet.

Vaga 

Ljubav: Samci će aktivno tražiti erotske avanture. Ali, tu je i iznenađenje: Mogla bi se zaljubiti! Ako si u vezi, najavit ćeš rat rutini. Stilizirat ćeš se zavodljivije i obraćati više pažnje na dragu osobu.

Posao: Trenutačno radiš sve kao velemajstor. Okupljat ćeš prave ljude i točno znaš kada ćeš imati koristi od toga. Venera ti donosi simpatije i uživat ćeš u timskom radu. Pokazuješ hladnokrvnost kada trošiš novac. Mudro ćeš pregovarati o cijenama i imati sreće na dražbama.

Zdravlje: Tvoja razina energije je sada impresivna. Vješto ignoriraš stres i užurbani ritam te si osiguravaš dovoljno vremena za opuštanje i raznolikost. Stvari također izgledaju dobro kada je u pitanju kondicijski trening: Mars te ohrabruje. Voliš trčati na svježem zraku.

Škorpion

Ljubav: Samci će biti spremniji na rizike nego inače. Privlačit će te neobični tipovi flerta i prepuštat ćeš se spontanom zavođenju. U vezi doživljavaš intenzivnu fazu u kojoj bi druga osoba trebala podijeliti svoje ideje i emocije. U protivnom bi moglo doći do napetosti. 

Posao: Na poslu djeluješ čvrsto i pouzdano. Saturn će ti izoštriti oko za dugoročni razvoj događaja. Osjećaš što je najbolje za tebe. Merkur te čini hitrom i olakšava donošenje pametnih odluka. Imaš svoje financije pod kontrolom. Bit ćeš zapravo malo štedljivija nego inače.

Zdravlje: Venera i Jupiter bude tvoje zanimanje za lijepe stvari u životu. Fokusiraj se na više slobodnog vremena, zabave i užitka. Uživat ćeš u trenutku, ali i točno znaš gdje je granica. A ta je granica trenutačno malo niža: alkohol i nezdrava hrana imaju intenzivniji učinak i ne možeš ih tolerirati u tolikoj količini kao inače.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Strijelac 

Ljubav: Samci će osvajati bodove svojim blistavim osmijehom i uzbudljivim šarmom. Tvoji obožavatelji će brzo primijetiti da im s tobom neće biti dosadno. Brzi flertovi će ti odgovarati. U vezi ćeš uživati u opuštenoj fazi u kojoj ti je opušteno večernje gledanje televizije jednako lijepo kao i spontani seks.

Posao: Mars ti sada daje snažne impulse za samouvjeren nastup. Novi zadaci i ambiciozni kolege te ne plaše, oni te zapravo inspiriraju. Financijski, međutim, sklona si donositi ishitrene odluke. Bolje je da budeš oprezna, osobito kod dugoročnih ugovora.

Zdravlje: Mars ti daje veliku snagu i samopouzdanje. Tvoja je glad za iskustvom golema. Voziš brzom trakom i uzimaš što možeš. Uživanje u životu je na vrhu tvoje liste, a pokazuješ i što sve možeš u sportu.

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji su cijepljeni od romantike: ništa cvijeće, ništa poljupci na mjesečini Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0