Horoskop

Tjedni horoskop: Ovaj tjedan sve postaje ljepše i bolje, vladavina škorpiona završava

  • Ovaj tjedan Merkur i Venera ulaze u znak strijelca - to znači da sve postaje svjetlije, ljepše, prijateljskije
  • To je kao da netko podigne pokrivač i probudi se u apartmanu sa pet zvjezdica
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Važno je da sada svi dopustimo ono pozitivno i ne damo šansu strahovima i sumnjama. Nakon prošlotjednih turbulencija, sada se napokon možeš srediti. Možeš pronaći jasnoću svojih osjećaja i uključiti se u nešto novo. 

Možda vas zanima Sudbinski par: Svaki horoskopski znak ima jednog koji mu prema zvijezdama savršeno odgovara Rubrika Life&style Life&style

Tjedni horoskop od 14. do 20. studenog 2022. godine

Količina posla će se povećati, ali radi samo ono što možeš. U suprotnom, možeš ugroziti odnose s voljenima i potkopati svoje zdravlje. Nađi svakako vremena za opuštanje, idi u posjet dragim osobama ili u kino. Pokušaj ne nametati svoje mišljenje drugima, kako ne bi došlo do konfliktne situacije. Vikendom će nekim tvojim bliskim osobama biti potrebna tvoja podrška i pažnja.

Vladavina škorpiona sada završava i na scenu stupa strijelac. To će u međusobnim odnosima unijeti avanturističku energiju, pa će mnogi osjetiti izvjesnu rasterećenost. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Jarac

Ljubav: Venera i Uran donose novi zamah u ljubavne veze i čine samce prilično aktivnima. Nakon mnogih razgovora sada slijedi spoj. Izgledi su jako dobri! Parovi će se udobno smjestiti u dvoje i raspoloženi su za seksi zavođenje i ekstra vrući program.

Posao: Trenutačno ti je draže ako možeš raditi u određenoj rutini. Jako si zainteresirana za tehnologiju i inovacije, ali još uvijek ti treba vremena za provedbu planova i promjena. Kad je riječ o financijama, razvijaš siguran instinkt i optimalno koristiš svoje resurse.

Zdravlje: Najbolji način da preživiš tjedan je da si dopustiš više odmora i opuštanja. Pomaže ti svjesno odmaranje navečer, mirisna kupka i planiranje više sna.

Vodenjak

Ljubav: Kad je riječ o samcima, trenutačno im je pomalo teško izlaziti. Online kontakti su super, komunikacija je zabavna. Ali, u stvarnosti to baš i ne odgovara osjećajima. Parovi također trebaju strpljenje i osjetljivost kako bi održali vezu. Više razumijevanja donosi novi sklad.

Posao: Ovaj tjedan ćeš na poslu djelovati vrlo samouvjereno. Afirmirat ćeš se i biti uspješna, također i financijski. Vrijedi sljedeće: što su veći izazovi, to se bolje osjećaš. Međutim, kada imaš posla s kolegama, sklona si biti dominantna; kada je riječ o timskom radu, potrebno ti je malo više osjetljivosti.

Zdravlje: Energetski planet Mars djeluje u svom najboljem izdanju, tako da je tvoja razina energije prilično visoka. Možeš puno toga prekrižiti na popisu pa čak i planirati dodatne zadatke. Unatoč tome jako dobro upravljaš svojim vremenom i izbjegavaš stres kad god je to moguće. Moći ćeš se opustiti nakon 17.11. 

Ribe

Ljubav: Venera i Jupiter olakšavaju samcima druženje. Posebno su traženi flertovi koji im daju prostora za snove. Parovi se dobro slažu i uživaju u nježnosti i bliskosti. Ipak, neće ti biti dosadno, jer i Mars unosi malo neizvjesnosti.

Posao: Financijski planet Merkur i kreativna kraljica Venera su sada izvrsni za tebe. Guraju te prema naprijed i vode pregovore o novcu mudro i hladne glave. Kad je u pitanju timski rad, snaći ćeš se i intuitivno osjećati što pokreće druge.

Zdravlje: Moćni potezi će morati pričekati. Mars teče poprečno i stoga ne osigurava potrebnu pogonsku snagu. Zauzvrat, Venera nudi izvrstan program maženja i razvit ćeš se u majstora umjetnosti. Wellness, tretmani ljepote i trenuci opuštanja pružaju ti veliko zadovoljstvo.

Ovan

Ljubav: Venera i Mars donose vatrene vibracije i nove trnce. A i sklad je odličan. Parovi produbljuju svoju vezu. Planiranje obitelji je jako povoljno. Samci kreću u flertovsku ofenzivu. Žele doživjeti nešto uzbudljivo i brzo bi mogli završiti u spavaćoj sobi sa svojim flertom.

Posao: Mars ti daje dodatni poticaj na tvom poslu. Dobro ćeš se afirmirati i vrlo samouvjereno iznositi svoje stajalište. Možeš točno vidjeti kako ćeš postati još učinkovitija i uspješnija. Imat ćeš dobar pregled nad svojim financijama, a pri kupovini ćeš prvenstveno paziti na kvalitetu.

Zdravlje: Jake vibracije Marsa povećavaju tvoju otpornost. Ambiciozno ćeš raditi na izgradnji mišića i trenirati svoju kondiciju. Ali, nakon treninga trebaš se i zabaviti te opustiti. Venera te jača na duhovnoj razini i čini te potpuno uravnoteženom.

Bik

Ljubav: Puna si života. Međutim, zvijezde su za samce prilično zbunjujuće. Željna si bliskosti i romantike, ali novi obožavatelji ipak ti moraju polako prići. Parovi doživljavaju kontrastni program: svakodnevno se izmjenjuju vruće rasprave i potpuni sklad.

Posao: Sada se nešto sprema. Jupiter i Uran u uredu udahnjuju novi život, a prašnjavi spisi stvar su prošlosti. Inovativno razmišljaš i djeluješ pa si na tragu kreativnih ideja. Razvijat ćeš vruću liniju sa svojim šefom i drugim važnim osobama. Financijski si u prednosti.

Zdravlje: Kao tipičnom biku potrebno ti je redovito vrijeme za sebe. Ovog tjedna gužva ti ide na živce i tražiš mir i tišinu. Priroda ti služi kao dodatni izvor energije. Opuštene šetnje će ti jako goditi. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Tvoj entuzijazam za flert je velik. Redovito ćeš flertovati i izlaziti. Ali, Venera te čini pomalo nestabilnom pa početni entuzijazam neće dugo trajati. Mali flertovi su tu, ali duboki osjećaji manje. Parovi trebaju svježi poticaj u krevetu. Vezu bi mogla začiniti ljubavnim igračkama i promjenom položaja.

Posao: Trenutačno si jaka kada su u pitanju odgovorni zadaci. Radiš pouzdano i postižeš solidne rezultate. Rijetko ti je bilo tako lako snositi odgovornost. Ali, prilično si velikodušna s novcem - voliš samo najskuplje stvari.

Zdravlje: Mars i Saturn daju ti puno poticaja te tjeraju na akciju. Jako si motivirana za sport i kondicijsku pripremu. Tvoja izdržljivost je velika, dobro si raspoložena i voliš ići na izlete te raznoliko provoditi slobodno vrijeme.

Rak

Ljubav: Samci se igraju svojim šarmom i kod svojih obožavatelja bude prilično vruće fantazije. I parovi znaju kako inspirirati svog partnera. Ali, fokus nije samo na erotici, postoji i velika mentalna usklađenost i oboje ste oduševljeni istim stvarima. To je sada sasvim OK. 

Posao: Kada je riječ o komunikaciji i umrežavanju, sada si u top formi. Svatko tko bi trebao regrutirati kupce je nepobjediv. Financijske koristi su također opipljive. Poslovni planet Merkur i kreativni planet Venera daju ti dobar poticaj i ingeniozno te pune idejama. Timski rad je izvrstan i uživaš u svojim zadacima.

Zdravlje: Venera ti daje puno karizme i radosti života. Doista si izvrsna u nastojanju da napraviš nešto dobro za sebe i uživaš u nečem posebnom svaki dan. Nećeš biti previše sportski aktivna, ali uz dobro raspoloženje i pozitivne misli to ti sada nije toliko potrebno.

Lav

Ljubav: Kao samac naći ćeš se uvijek tamo gdje se nešto događa i gdje ćeš stalno upoznavati nove ljude. Erotski planet Mars gura te i stoga ne želiš samo razgovarati, nego želiš dati sve od sebe. Prvi spoj može završiti slatkim desertom. Parovi se jako dobro slažu. Venera jača od 17. studenog pa spona koja vas povezuje pojačava međusobne osjećaje.

Posao: Zvijezde te čine budnom, spontanom i entuzijastičnom. Uživat ćeš u tome da su tvoj posao i karijera spremni za budućnost. Nastavi školovanje i dalje provodi financijsko planiranje kao i do sada – na pravom si putu! 

Zdravlje: Puno energije trenutačno teče u tebe. Mars te mobilizira i povećava želju za vježbanjem. Zvijezde su izvrsne za izgradnju mišića i izdržljivosti.

Djevica

Ljubav: Samci su sada komunikativni i karizmatični. To ti olakšava flertovanje i donosi uzbudljive nove kontakte. Parovi se slažu, njihova energija teče zajedno i sada slave ugodne romantične sate.

Posao: Na poslu si jako oduševljena inovativnim konceptima. Merkur i Uran te čine neobično fleksibilnom i dalekovidnom. Sve što se tiče trendova, održivosti i budućih vizija funkcionira izvrsno. Mudro i dalekovidno rješavat ćeš sva financijska pitanja.

Zdravlje: Tvoj balans između posla i života je impresivan. Možeš se dobro koncentrirati te riješiti i najsloženije zadatke. Ali, nisi samo psihički budna, nego i znalac u tebi želi doći na svoje. Zdrava i prirodna hrana služi ti kao poseban izvor energije.

Vaga 

Ljubav: Kao samac aktivno ćeš tražiti iskričave kontakte. Seksi Mars te uzbuđuje, potrebna ti je senzualna avantura. Parovi svoju svakodnevicu usklađuju na najbolji mogući način. Odlično funkcionirate i u krevetu.

Posao: Postižeš rezultate svojom golemom energijom i inovativnom snagom. Motivirat ćeš kolege, klijente i sve koji će doći u kontakt s tobom na poslu. Sada se usuđuješ učiniti nešto neobično. Financijski stvari izgledaju dobro jer si trenutačno vrlo orijentirana na uspjeh.

Zdravlje: Raspoložena si za akciju i sport. Iziđi na svjež zrak i vježbaj što češće možeš. Mars ti daje veliku dozu energije i agresivnosti. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Samci su ovog tjedna osobito sretni kada je u pitanju flert na Internetu. Sada bi se mogli razviti ozbiljni osjećaji ako iziđeš sa simpatijom. Puno se toga događa s parovima, ali na vrlo pozitivan način. Očekuje te naporan tjedan pun nježnosti.

Posao: Merkur i Venera čine pravi tim iz snova koji će ti donijeti puno simpatija na poslu i još bolju plaću. Odmah ćeš vidjeti što se traži i gdje se možeš najbolje plasirati. Međutim, pod vremenskim pritiskom osjećat ćeš se više u stresu nego inače.

Zdravlje: Kada je u pitanju kondicija, tvoje zvijezde su pomalo kontradiktorne. Ponekad ti se da trenirati, ali tada ćeš ipak radije ostati kod kuće. Važno je obratiti pozornost na svoj instinkt i donositi odluke na temelju toga kako se osjećaš tog dana. Dobro je što sunce i Jupiter jačaju tvoje zdravlje i imunološki sustav pa možeš dobro pregurati tjedan.

Strijelac 

Ljubav: Tvoje ljubavne zvijezde se sada ponašaju kontradiktorno. Kao slobodna osoba prilično si agresivna kada flertuješ i možeš spontano napasti nekoga tko ti se sviđa. Međutim, ono što ti se sviđa na prvi pogled nije tako sjajno kada malo bolje pogledaš. Parovi bi trebalo voditi nekoliko osnovnih razgovora. Ali, nakon toga ponovno ćete  osjećati blizinu, a seks će biti nevjerojatno intenzivan.

Posao: Trenutačno jako naporno radiš i uronjena si u svoje zadatke. I to je dobro, jer uskoro ćeš se moći ponositi svojim rezultatima. Priznanje je neizbježno. Općenito mudro raspolažeš svojim novcem. Ali, tek od 17.11. bit će sve najbolje za tebe. Važne kupovine i pregovori stoga bi trebali biti tek u drugoj polovici tjedna.

Zdravlje: Treba ti više udaljenosti i vremena za sebe ovaj tjedan. Tvoja želja za treningom i vježbanjem je smanjena i osjetljivije reagiraš na naprezanje i stres. Znalac u tebi trenutačno jako dominira: cijeniš dobru hranu i sve ono što život čini ljepšim.

Možda vas zanima Evo kakvo vjenčanje u detalje najbolje pristaje svakom horoskopskom znaku Miss7 Horoskop
Photo: shutterstock

Komentari 0