Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Novogodišnji tjedan mnogim znakovima nosi hrpu ljubavi i strasti

  • Svi znamo da u svakom početku ima neke čarolije, a tako je i s novom godinom 
  • Međutim, nekim horoskopskim znakovima lakše je pustiti neke stvari, a drugima je to puno teže
  • Pogledaj što u ovom slavljeničkom tjednu očekuje tvoj horoskopski znak

Svi moramo pustiti da 2022. godina ode. To je mnogima lako. Naime, ova godina nije bila baš lagana. Ali, uza sve te horor vijesti koje se svako malo obrušavaju na nas, uvijek postoje svijetli trenuci. Na primjer. onda kada nas draga osoba snažno zagrli, kad konačno krene dugo planirani projekt ili nam netko samo pridrži otvorena vrata. Više traži male, posebne trenutke i vodi računa o njima i kod drugih. Možda bi jedna točka na tvom popisu novogodišnjih odluka mogla biti: davati više komplimenata.

Možda vas zanima Ljubav je u zraku! Za ova bi tri horoskopska znaka iduća godina mogla biti sudbonosna Miss7 Horoskop

Tjedni horoskop od 27. prosinca 2022. do 2. siječnja 2023. 

Skoro sve se ovog tjedna vrti oko planeta Merkura, odnosno načina na koji komuniciramo. Konjunkcija Merkura i Venere 29. prosinca. Stvorit će dobro raspoloženje. Moći ćemo se dobro artikulirati u društvu i odnositi se s poštovanjem prema ljudima oko sebe, što nam može utrti put u posljednjih nekoliko metara koje još moramo preći u 2022. godini. To posebno vrijedi za tri zemljana znaka: bika, djevicu i jarca.

Ali, još uvijek postoji mala prepreka koju treba prevladati: retrogradni Merkur. Da, opet je to 'ludo' vrijeme – planet uma i komunikacije je retrogradan od 29. prosinca 2022. do 18. siječnja 2023. godine.

Jarac

Ljubav: Sunce i Venera daju ti vjetar u leđa. Parovi održavaju svoju vezu čvrstom na prijelazu godine i oslanjaju se na veću bliskost. Empatija i nježnost dobri su za vezu. Samci su dovoljno karizmatični i seksi da impresioniraju svoje obožavatelje. Ako ćeš aktivno tražiti, imati ćeš sreće i prije i poslije dočeka Nove godine.

Posao: Najbolje 'poslovne zvijezde' olakšat će ti ulazak u novu godinu. Sunce i Merkur pomoći će ti da djeluješ jasno i strateški. I to nije sve: bit ćeš popularna, održavati svoje kontakte i širiti svoju mrežu. Svojim novcem upravljat ćeš mudro i isplativo.

Zdravlje: Htjet ćeš doživjeti nešto ludo. Kada ćeš slaviti, bit ćeš u prvim redovima u novogodišnjoj noći i s veseljem isprobavati sve što ti život nudi. Ipak, točno ćeš znati kad je dosta. Dok će se drugi debljati ili biti mamurni, ti ćeš se osjećati fit i puna optimizma.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: S partnerom ćeš surfati na istoj valnoj duljini. Zajedničkim projektima pristupat ćeš s puno poleta. Samci održavaju svoj krug prijatelja, vole izlaske na prijelazu godine i nemaju ništa protiv spontanog flerta. Trenutačno im nije bitno hoće li od toga biti više. Glavno da im je zabavno.

Posao: Radit ćeš koncentrirano, a kao kolega bit ćeš energična i odana. Također si učinkovita kada je u pitanju umrežavanje i uspostavljanje kontakata s potencijalnim kupcima. Mars ti daje uvjerljivost i preglednost. Planiranje za 2023. godinu ide ti jako dobro.

Zdravlje: Mars ti sada donosi moć. Osjeća ćeš se fit, svladavat ćeš s lakoćom svakodnevicu i naći ćeš vremena za uspješno planiranje slobodnog vremena, koje je sada više usmjereno na akciju i sport. Ali, moći ćeš se i zabaviti s renoviranjem ili redizajnom svog doma i malo veselja na dočeku Nove godine.

Ribe

Ljubav: Sada su za tebe sjajne zvijezde za ljubav i flert. Predstavljaju te kao privlačnu i seksi osobu. Samci će imati svakakvih pitanja i poziva. Parovi uživaju u erotici. Ali, također dobro slušate jedno drugoga te ste empatični i pristupačni.

Posao: Venera sada daje inspirativne impulse kreativnim umovima. Razvijat ćeš dobre ideje, a ipak će ti nedostajati ambicija da radiš punim plućima na svom poslu. Na prijelazu godine dobro komuniciraš i skupljaš bodove u umrežavanju. Moguć je i financijski prosperitet, jer planet financija Merkur radi optimalno za tebe.

Zdravlje: Venera budi tvoju radost za dotjerivanjem i potrebu da općenito izgledaš dobro. Osjećat ćeš se dobro, psihički si uravnotežena i možeš se brzo isključiti. Slobodni dani donijet će ti opuštanje kakvo želiš. Kreativni hobiji donose ti veliku radost. 

Ovan

Ljubav: Venera iskri, ali Mars golica tvoju požudu. To za tebe znači sljedeće: Sada stvari idu po zlu. Nesporazumi unose stres u vezu. potrebne su tvoje diplomatske vještine, jer su kompromisi bitni. Samci će koristiti novogodišnju noć za intenzivno flertovanje, ali još nisu spremni razviti dublje osjećaje.

Posao: Treba ti više odmora na poslu. Najbolje radiš kada se možete koncentrirati i raditi u poznatom okruženju. Možda si još uvijek na božićnim praznicima. U tom ćeš slučaju uistinu uživati u odmoru. Merkur teče poprečno, pa mnoge sitnice zahtijevaju spontana rješenja. Također je važno biti financijski mudar. Manje je sada više.

Zdravlje: Mars ti sada daje energetski poticaj. Bit ćeš jako aktivna u svakodnevnom životu, a i dobro ćeš izgledati na skijaškim stazama. Budi oprezna s novim proizvodima za njegu. Tvoja koža je sada osjetljivija nego inače.

Bik

Ljubav: Sunce i Venera osigurat će sklad i romantiku. Međusobno razumijevanje je izvrsno. Samci imaju sada zeleno svjetlo za ljubavne veze. Isplati se smiješiti i slati lajkove dok flertuješ porukama. Možda se čak ozbiljno zaljubiš na novogodišnjoj zabavi.

Posao: Merkur i Venera karakteriziraju povoljnu fazu. Tvoje strategije za posao i financije sada su vrlo održive. Mudro planiraš svoju karijeru i imat ćeš prve ideje za novu radnu godinu već tijekom božićnih praznika. Koristit ćeš sve što te unapređuje i daje ti financijske prednosti.

Zdravlje: Skladne zvijezde dat će ti osobito povoljne impulse i novo samopouzdanje. Ne može biti boljeg početka nove godine. Wellness i tretmani ljepote pružat će ti puno zadovoljstva. Venera ti donosi unutarnji sjaj i potiče mentalnu ravnotežu.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Mars budi tvoju požudnu stranu. Parovi će točno znati kako pobuditi erotski apetit svog partnera. Čak su i samci spremni na ljubav. Aktivna potraga za partnerom bit će ti vrlo zabavna. Kao blizanac voliš kad se imaš čemu smijati i to ti poboljšava raspoloženje.

Posao: Snažni kozmički impulsi donose ti snagu za zahtjevne zadatke. Pametno i s puno ustrajnosti rješavat ćeš i komplicirane probleme. Nećeš propustiti niti jedan detalj. Tvoje zvijezde čine te izvrsnim strategom i daju ti najbolje vibracije za sve što ima veze s poslom i novcem. Nova godina može doći!

Zdravlje: Ostalo ti je još energije za zimske sportove i zabavu u novogodišnjoj noći. Snažna si, ne samo tjelesno, nego i psihički. Početak nove godine ne može biti bolji.

Rak

Ljubav: Venera prolazi kroz tvoj partnerski znak i nudi tebi i tvom ljubavnom životu pravi 'bum'. Samci će se novim obožavateljima činiti karizmatičnima. Parovi će proživljavati vrijeme romantičnih osjećaja, puno se smijati i zajedno će, puni samopouzdanja, započeti novu godinu.

Posao: Merkur i Jupiter su izazovni i pokazuju da nisi baš zadovoljna sa svojim financijskim planovima za novu godinu. Trebala bi usvojiti nove strategije i fokusirati se na potencijalne uštede. Super je da trenutačno imaš veliku fleksibilnost i vrhunsku intuiciju.

Zdravlje: Osjećaš da ti treba više aktivnosti u slobodno vrijeme. Ali, budi pažljiva. Sunce i Venera ukazuju na to da će ti biti bolje ako ćeš uživati umjereno. Stanke za odmor i puno sna jako će ti goditi. 

Lav

Ljubav: Zvijezde te sada čine seksepilnom i razigranom. Kao samac naći ćeš se usred igre flertovanja. Sada se nešto događa, djeluješ magnetski. Intenzivno je i kod parova. Zahvaljujući erotskoj planeti Marsu, stvari će ovaj tjedan biti vrlo intenzivne.

Posao: Ma kakav zimski san! Ti ćeš čak pojačati i ovako žestok tempo rada. Komplicirane zadatke rješavat ćeš motivirano i rast ćeš sa svakim novim izazovom. Dobre vibracije s Marsa i Jupitera osigurat će ti zaradu. Ponašat ćeš se mudro i uvijek ćeš biti u pokretu kada se ukaže nova prilika.

Zdravlje: Počinješ novu godinu s puno elana i jako dobrim osjećajem za sebe. Imat ćeš želju za treniranjem i moći ćeš ciljano oblikovati svoje tijelo. 

Djevica

Ljubav: Venera će osigurati blistav obrat godine. Samci su sada toliko seksi i privlačni da će se mnogi odmah zaljubiti u njih. Sada će se to događati gotovo samo od sebe, a to osjećaju i parovi koji ponovno pronalaze ljubav i nježnost te se zajedno dobro zabavljaju.

Posao: Umrežavanje s važnim ljudima i doprinos ključnim pozicijama sada je za tebe nešto što se podrazumijeva. Uvjerljiva si i imaš osjećaj za unosne prilike i značajne trendove. Venera također promovira tvoju kreativnu žicu. Kreativan rad bit će ti jako lagan. 

Zdravlje: Imat ćeš želju novu godinu učiniti opuštenijom. Potrebno ti je vrijeme za odmor, njegu i san. Super je to da ti Venera sada nudi najbolje vibracije za lijepe stvari u životu i potrebno opuštanje.

Vaga

Ljubav: Prijelaz u novu godinu bit će uzbudljiv, jer te Venera izaziva: bit ćeš kritična te imati potrebu raspravljati o svakodnevnim stvarima. Tvoj partner sada treba jake živce. Samci su hiperaktivni i imaju tendenciju iritirati svoje obožavatelje svojim zahtjevnim ponašanjem.

Posao: Mars i Saturn daju ti sada golemu snagu. Motivirana si i krajem godine nižeš uspjehe. Tajming i timski rad idu ti jako dobro. Još uvijek možeš završiti važan projekt u staroj godini. Za kreativne zadatke, s druge strane, potrebno ti je još više vremena. Financijski se ponašaš malo previše emotivno. 

Zdravlje: Venera i Mars su u sukobu. Ovi usponi i padovi također se mogu osjetiti i kod tebe Ponekad ćeš biti agresivna, a već sljedeći dan totalno cool. Svakako u svakodnevicu ubaci kratku šetnju. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Samci su na putu do sreće na prijelazu godine. Venera ti sada daje najbolje vibracije za flert, pa čak i veliku ljubav. Zato drži oči otvorene, bit će uzbudljivo. Parovi također osjećaju te povoljne impulse i uživaju u intimnosti i bliskosti sa svojim partnerom.

Posao: Sve kreativno ide ti samo od sebe i imat ćeš veliki uspjeh sa svojim idejama. Financijski planet Merkur pomoći će ti dobro rasporediti financije. 

Zdravlje: Venera ti sada odgovara i daje ti fazu u kojoj možeš intenzivno uživati i dobro se zabaviti. Njega i dobrobit bit će ti vrlo važni, a tvoja karizma će impresionirati. Manje si motivirana za sport. Stoga pripazi na kalorije.

Strijelac

Ljubav: Ljubav je kod tebe vrlo živa stvar. Mars ti daje erotsko gorivo i dobro se snalaziš u krevetu. Samci su također spremni na eksperimentiranje te su na prijelazu godine raspoloženi za užitak i vruću erotiku, ali ne i za romantiku.

Posao: Potreban ti je zadatak kojem si potpuno predana. Ali, ono što se trenutačno nudi jednostavno nije ti dovoljno. Mars uzrokuje stres sa dogovorima i sastancima. Možda su tvoje ideje odgođene jer mnogi kolege godinama nisu dostupni. Imaš kontrolu nad financijama, a Jupiter ti daje širu sliku.

Zdravlje: Mars je izazovan. Ako svoje slobodno vrijeme i novogodišnju noć ne provedeš jako burno i uživaš i svojom glavom, onda će sve dobro proći. Želudac ti treba nježan tretman. Što se tiče sporta, potreban ti je blaži program.

Emily u Parizu Možda vas zanima Mindy, Julian, Emily, Gabriel... Koji bismo lik iz 'Emily u Parizu' bili po svom horoskopskom znaku? Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock

Komentari 0