Horoskop
Uživanje u ljetu

Tjedni horoskop: Mnogi će napokon odahnuti te početi stvarno uživati u ljetu

  • Očekuje nas važan tjedan u kojem nam zvijezde pripremaju velike stvari
  • Sunce u znaku raka može aktivirati našu romantičnu stranu, a osjećaju mogu postati vrlo intenzivni
  • Iskoristi svaku minutu ovog perioda i uživaj u ljetu punim plućima 

Nakon super mjeseca i sličnih kozmičkih događaja koji donose napetost i nemir, mirnoća se vraća u naš svemir u tjednu od 20. do 26. lipnja. 

Tjedni horoskop od 20. do 26. lipnja 

Za vrijeme mjeseca u opadanju moći ćemo se emocionalno odmoriti i pribrati. Snažni utjecaji supermjeseca, koji je bio 14. lipnja i donio puno nemira u našu podsvijest, sada jenjavaju. Nažalost, neke posljedice još nas mogu zaokupljati, ali u blažem obliku.

Kako sunce ulazi u znak raka u utorak, 21. lipnja, počinje vrijeme kada možemo osjećati snažniju čežnju za dubinom i autentičnošću nego inače. Energija raka daje suncu toplinu, a naši osjećaji sada mogu razviti izvanredan intenzitet. Osim toga, sunce u znaku raka može aktivirati našu romantičnu stranu, ali ponekad može pogodovati promjenama raspoloženja i unutarnjem nemiru te nesigurnosti.

Jarac

Ljubav: Venera osigurava sklad i omogućuje bolje razumijevanje. Ali, i ti sama možeš puno napraviti za to: dobri razgovori osiguravaju novu bliskost. Nježnost i senzualnost također igraju veliku ulogu. Ako si solo, izlazit ćeš i dolaziti u kontakt s uzbudljivim ljudima. Bit će ti zabavno, a flert može uskoro postati i nešto ozbiljnije.

Posao: Ovaj tjedan razmišljat ćeš nevjerojatno kreativno i inovativno. Ciljat ćeš na nove putove, ali ćeš se ipak morati nositi s preprekama. Potrebni su ti diplomacija i strpljenje, a sukobljeni kozmički utjecaji zahtijevat će pametne strategije. Nije ni čudo da sada trošiš malo više novca kada kupuješ kako bi učinila nešto dobro za sebe.

Zdravlje: Venera će otkriti tvoju stranu koja voli zabavu i obnovit će ti samopouzdanje. Uglavnom, dobro ćeš se zabaviti. Uz to ćeš postizati vrhunske rezultate u svemu što radiš za sebe. Ulaganje u ljepotu i wellness se isplati. Ali, smanji svoje sportsko opterećenje.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Erotski planet Mars će ti dati neku novu energiju. Samci će biti raspoloženi za blisku borbu i erotske avanture. Parovi će se oslanjati na sofisticirano zavođenje i potrudit će se motivirati na više akcije u krevetu. Najavljuju se seksualne igračke i promjene položaja.

Posao: Poprilično brzo se razvijaš i oduševljavaš s novim projektima. Želiš napredovati i postići nešto – i hoćeš. Financijski problemi se konačno mogu optimalno riješiti. 

Zdravlje: Mars te održava u formi. U slobodno vrijeme budi što češće na svježem zraku i učini nešto za svoju fizičku kondiciju. Nije važno je li to izazov u svakodnevnom životu ili tijekom treninga: što više, to bolje!

Ribe

Ljubav: Samci će puno flertovati, jer Venera jako djeluje. Konačno si spremna za više! Oni u vezi će osvježiti svoju vezu, poigravati se svojim vještinama zavođenja i osigurati si više zabave u krevetu. Dobro ćete funkcionirati i u svakodnevnom životu, jer oboje djelujete kao tim.

Posao: Zvijezde sada promoviraju tvoju karijeru. Osigurat će ti više priznanja i bit ćeš u centru pažnje na poslu. Ipak, budi oprezna s novcem. Kada je riječ o ulaganjima, nemoj da te zavaraju velika obećanja.

Zdravlje: Venera ti sada pruža dodatnu dozu samopouzdanja. Uživaj u jelu i odvoji vrijeme za sve lijepo. Nemoj ni zanemariti trenutke opuštanja. Trenutačno se jako brzo možeš isključiti i oporaviti.

Ovan

Ljubav: Mars te sada pokreće, a ako si solo, bit ćeš otvorena za flert i izlaske. Sve ćeš šarmirati svojim humorom i karizmatičnim izgledom. Parovi će biti aktivni i unijet će raznolikost u vezu. 

Posao: Svakodnevni posao ide ti dobro. Nemaš problema s rutinom i cijeniš upravljiv način rada. Sada vrlo dobro preuzimaš odgovornost, jer ti Mars čuva leđa. Pokazat ćeš se izvrsnim vođom tima. Prilikom kupovine se počasti, ali znaj svoje granice.

Zdravlje: Zahvaljujući Marsu i Jupiteru, spremna si za sve izazove koji te očekuju. Tvoj energetski barometar raste i imaš puno samopouzdanja. Tvoje su zvijezde osobito pogodne za kondicijski trening i izgradnju mišića.

Bik

Ljubav: Ako si solo, očekuje te sjajna faza, jer Venera povećava tvoj seksepil i samopouzdanje. Komunikativna si, šalješ lajkove i razgovaraš sa svima koji ti se sviđaju. Parovi također osjećaju snažnu privlačnost prema svom partneru. 

Posao: Venera će ti jasno dati do znanja da si jako vješta kada pregovaraš o uvjetima i cijenama. To donosi novac u blagajnu. Uvjerljiva si u svom poslu, izvrsna si na prezentacijama proizvoda ili u umrežavanju. Sada se mogu pojaviti neočekivane nove prilike koje ćeš odmah iskoristiti.

Zdravlje: Venera će te dobro oraspoložiti te probuditi znalca u tebi. Svjesno stavi u prvi plan lijepe stvari u životu. Potrebna ti je promjena krajolika, opusti se uz kreativne hobije i traži inspiraciju za svoju dušu. Kada treniraš, preferiraj lagani trening.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Ako si solo, odisat ćeš svojim veselim šarmom i magnetski djelovati na svoje obožavatelje. Sunce i Mars čine te favoritom za najzgodniji flert tjedna. Parovi doživljavaju apsolutno skladnu fazu i osjećaju se bliže svom partneru nego ikada.

Posao: Pokazat ćeš svoj talent kao timski radnik i razviti veliku empatiju. Bit ćeš cijenjena kao prijateljski raspoložena i sposobna. Impresionirat ćeš svoje klijente velikom pouzdanošću te dobiti mnoga priznanja. Na financijskoj razini razmišljaš i planiraš na siguran način.

Zdravlje: Mars sada djeluje kao izvor snage i divno te pokreće. Savjet: Priušti svojoj koži bogatu masku ili osvježavajući piling.

Rak

Ljubav: Nesuglasice su u zraku. Voljenima je potreban duži povodac i sve osim kritičnog partnera. Ako ćeš se malo skloniti s puta i zažmiriti, moći ćeš se opustiti. Samci će svjesno uzimati više vremena za sebe i kočiti flert i izlaske.

Posao: Pred tobom je naporan tjedan u kojem su stres i iznenađenja mogući. Ali, bit ćeš samouvjerena i svladat ćeš sve s velikom fleksibilnošću i unutarnjim mirom. Najviše te zanimaju kreativni zadaci, a dokazat ćeš i svoje vještine za sve što je povezano s novcem.

Zdravlje: Napeti Mars će te izazivati te snižavati razinu energije. Zahvaljujući Veneri, moći ćeš osjetiti da će ti malo povlačenja i više vremena za razmišljanje dobro doći. Stoga se osloni na puno odmora, brige i prostora za tijelo i dušu. Tako ćeš brzo napuniti gorivo.

Lav

Ljubav: Erotski nabijen Mars osigurava sada stimulirajuću fazu za parove. Samci aktivno traže i ovog tjedna će imati sedmo čulo za seksi susrete.

Posao: Mars te sada inspirira i nudi mogućnosti za napredak. Povezivat ćeš se s ljudima koji te podržavaju i iskorištavat ćeš dobre prilike. Financijski planet Merkur i srećonoša Jupiter podržavaju te: vješto ćeš pregovarati i iskorištavati unosne ponude.

Zdravlje: Puno sretnih vibracija će utjecati na tvoje stanje. Imat ćeš jake živce te razmišljati vrlo pozitivno. Puna si snage, ne brini! 

Djevica

Ljubav: Samci su trenutačno koketno raspoloženi i privlačni okolini. Venera i Uran nude najbolje vibracije za susrete s vrlo posebnim ljudima. Parovi će osvježiti vezu s novim pogonom, sretnom komunikacijom i erotskim uzbuđenjem.

Posao: Trenutačno si iznimno fleksibilna u svom poslu i imaš dobar osjećaj za inovacije i održivost. Tehnička pitanja rješavat ćeš na najbolji mogući način. Financije su manje optimalne. Tvoje ideje i proračun se baš i ne podudaraju. Ne želiš štedjeti na kvaliteti. Bolje je da odustaneš od toga dok cijena ne bude pristojna.

Zdravlje: Vrijeme za odmor i njegu bit će dobro uloženo vrijeme. Zahvaljujući Veneri, vrlo se lako možeš opustiti i brzo isključiti.

Vaga

Ljubav: Samci će uživati u slobodi i činjenici da mogu raditi što god žele. Parovi se trenutačno ne prilagođavaju dobro i treba im više prostora. Strpljenjem, razumijevanjem i dobrim razgovorima možete ublažiti sve nesporazume koji se pojave.

Posao: Tražit ćeš nove ideje i trebaju ti novi profesionalni izazovi. Uvijek postoje dobre prilike koje ćeš spontano zgrabiti. Ali, u zraku je i stres te vremenski pritisak. Kada je u pitanju timski rad, potrebna ti je veća osjetljivost.

Zdravlje: Kako bi ostala u formi i poboljšala kondiciju, nisu ti potrebni složeni planovi treninga. Možeš održati kondiciju uz samo nekoliko učinkovitih vježbi. Jednostavno ostani kod kuće u svoje slobodno vrijeme, opusti se uz dobar film i spavaj puno: to ti trenutačno pruža opuštanje koje ti je potrebno. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Tvoje te zvijezde sada potiču da testiraš svoj utjecaj na stranicama za upoznavanje te da flertuješ maksimalno. Kratke veze su moguće, ali malo je vjerojatno da ćeš se zaljubiti. Jesi li u vezi? Onda se može javiti ljubomora ili posesivnost. Dobro je da ti instinkt pomaže da ispravno razvrstaš svoje osjećaje.

Posao: U ovom trenutku ti posao izgleda rutinski. Radiš koncentrirano i unaprijedit ćeš svoje projekte. Neptun će ti pomoći da ispravno procijeniš kolege, kupce i šefa s ljudske točke gledišta. Kreativnost ti neće biti jača strana. Financijski su stvari stabilne.

Zdravlje: Tvoja razina energije je na zdravoj sredini. Redovito treniraš, ali znaš i kada je bolje opustiti se. Oslanjaj se na odmor i stanke u pravo vrijeme. 

Strijelac 

Ljubav: Samci imaju izvrsne šanse pronaći slatkog suputnika. Mars, erotski planet, i Jupiter, glasnik sreće, povećavaju tvoju privlačnost. Parovi će uživati u zajedništvu, osvježavati svoju vezu i oslanjati se na blistavu sofisticiranost i puno raznolikosti.

Posao: Imaš velike planove, motivirana si i uživaš u novim izazovima i inovativnim konceptima. Tvoj timski duh je sada sjajan. Zapravo, želiš optimizirati svoje financije, ali trenutačno si sklona previše riskirati.

Zdravlje: Uživaj u vježbanju i treningu, postavi si ambiciozne ciljeve i povećavaj svoj učinak. Kratka sunčanja, naravno, dobro zaštićena, super su energent za tvoj vatreni znak.

Photo: Instagram@pilotmadeleine

Komentari 0