Horoskop

Tjedni horoskop: Konačno! Tjedan prepun uzbudljivih događaja, avantura i strasti

  • Ovaj tjedan je u znaku briljantnog punog mjeseca koji može potaknuti naše strasti i želju za životom
  • Od 14. lipnja sunce će nas obasjavati iz izrazito komunikativnog znaka blizanaca, a mjesec sjaji iz filozofskog i vizionarskog znaka strijelca 
  • Ovo je idealno vrijeme za istraživanje vlastite istine, ali i uživanje u svim lijepim stvarima koje ti život nudi

S astrološkog stajališta, od 13. do 19. lipnja bit će još jedan tjedan bogat događajima. Tjedan počinje s pomakom u energiji planeta Merkura. U ponedjeljak, 13. lipnja, ovo će nebesko tijelo prijeći iz zemaljskog znaka bika u zračni znak blizanaca. 

Tjedni horoskop od 13. do 19. lipnja

Premda su Merkur i bik već bili uzbudljivo i potencijalno vrlo povoljno sazviježđe za nas, blizanci i Merkur čine gotovo još skladniji par: planet, koji ima veliki utjecaj na našu sposobnost komunikacije, naše razmišljanje i naš pogled na svijet, u nadolazećim tjednima će biti nabijen energijom blizanaca, koju karakteriziraju duhovitost, pamet, otvorenost i interes. Od toga posebno može imati koristi naše zajedništvo, a mogli bismo primijetiti i ugodnu promjenu raspoloženja.

U utorak, 14. lipnja, lipanjski puni mjesec je već pred nama. Odvijat će se u vatrenom znaku strijelca i može potaknuti naše strasti, našu želju za životom i za avanturom.

Jarac

Ljubav: Samci su na tragu svoje sreće. Venera pruža vrhunske vibracije za flertove, pa čak i veliku ljubav. Zato drži oči otvorene, bit će uzbudljivo! Parovi također osjećaju te povoljne impulse i uživaju u intimnosti i bliskosti. Očekuje te svestrano harmoničan tjedan!

Posao: Sve kreativno ide samo od sebe, uspješna si sa svojim idejama. Merkur ti također daje tragove i osjećaj za unosan posao. Sada sve funkcionira, uhvati prilike koje ti se pružaju.

Zdravlje: Venera je povoljna i poklanja ti razdoblje u kojem možeš intenzivno uživati i dobro se zabaviti. Njega i zdravlje su ti jako važni, a tvoja karizma impresionira. Manje si motivirana za sport, zato pazi na kalorije.

 | Autor: Pixabay Pixabay

Vodenjak

Ljubav: Za tebe ljubav znači jedno iznad svega: živahnost. Mars ti sada pruža erotsko gorivo i ispunjen seksualni život. Ali, jako ćeš se dobro zabavljati i u svakodnevnom životu, bilo da si slobodna ili u vezi. Voliš eksperimentirati i sa sobom ponijeti sve što obogaćuje tvoj (ljubavni) život.

Posao: Bez obzira što će se događati, nosit ćeš se s tim. Motivirano ćeš se nositi čak i s kompliciranim zadacima i rasti ćeš sa svakim izazovom. Dobre vibracije Merkura i Jupitera osiguravaju ti dobre prihode. Djelovat ćeš mudro i uvijek ćeš biti u pokretu kad ti se ukaže nova prilika.

Zdravlje: Trenutačno imaš veliku psihičku i fizičku snagu. Merkur stimulira tvoju sivu tvar i budi te. Mars čini vježbanje i sport zabavnim. Što je tvoja svakodnevica više napunjena akcijom, bolje se osjećaš. Postoji blaga sklonost alergijama, stoga budi oprezna s novim proizvodima za njegu.

Ribe

Ljubav: Venera ti jasno daje do znanja: u ovom trenutku se radije izražavaš nježnim gestama nego velikim riječima. Kao partner si umiljata, nježna i maštovit ljubavnik. Kao samac voliš duboke poglede i slatke flertove u kojima ne moraš toliko razgovarati ili raspravljati.

Posao: Sada ćeš visoko ciljati i bit ćeš puna kreativnih ideja. Ali, na putu prema gore potrebno je više diplomacije. Bez mekih vještina bit će ti teško. Budi oprezna s novcem i manje troši. 

Zdravlje: Sada želiš jednu stvar iznad svega: opustiti se. Potrebno ti je vrijeme za oporavak, kao i više njege i sna. Super je to da ti Venera nudi najbolje vibracije za lijepe stvari u životu i opuštanje. Wellness ti ne gine…

Ovan

Ljubav: U spavaćoj sobi ćeš biti vrlo aktivna, jer erotski Mars u vatrenom ovnu budi tvoju požudnu stranu. Ako si u vezi, razmisli kako potaknuti partnerov erotski apetit. Ako si solo, bit ćeš prilično agresivna. Potraga za partnerom bit će ti prilično zabavna.

Posao: Radit ćeš koncentrirano i kao kolega ćeš biti energična i odana. Također ćeš biti učinkovita u umrežavanju i uspostavljat ćeš dobre kontakte s potencijalnim kupcima. Mars ti pomaže da budeš uvjerljiva i pruža ti dobru perspektivu kada je u pitanju financijsko planiranje. Jupiter ti također daje najbolje impulse za pregovore i ugovore.

Zdravlje: Mars i Jupiter u ovnu donose ti puno moći. U formi si, vladaš svakodnevnim životom i oslanjaš se na puno akcije. Renoviranje ili preuređenje doma sada je jako zabavno. Nećeš propustiti ni jednu ljetnu zabavu.

 | Autor: Pixabay Pixabay

Bik

Ljubav: Sada vladaju velike zvijezde za ljubav, flert i suradnju. Napokon si se snašla kada je u pitanju predstavljanje sebe kao privlačne i seksi. Ako si solo, dobivat ćeš beskonačne lajkove. I to neće prestati s čavrljanjem, jer želiš dati sve od sebe i uživati u nježnoj erotici.

Posao: Venera sada daje inspirativne impulse za kreativne umove, pa ćeš razvijati dobre ideje. Pa ipak, trenutačno ti nedostaje ambicija da daš puni gas u svom poslu. Zauzvrat, vrlo dobro komuniciraš i osvajaš bodove u umrežavanju. Moguć je i financijski boljitak, jer će Merkur, tvoj planet zadužen za financije, početkom tjedna optimalno djelovati.

Zdravlje: Venera će ti dati volje da se brineš o sebi i poboljšaš svoj izgled. Potpuno si uravnotežena i možeš se brzo isključiti. Slobodno vrijeme ti donosi odmor koji želiš. Kreativni hobiji su velika zabava, ali nedostaje ti još uvijek motivacije kada je u pitanju sport.

Blizanci

Ljubav: Bit ćeš vrlo pouzdana i željet ćeš ostvariti zajedničke ciljeve. Ti i tvoj partner ste savršeno usklađen tim. Ako si solo, okružit ćeš se s velikim krugom prijatelja koji vole izlaziti i nemaju ništa protiv spontane veze za jednu noć. Ali vjerojatno ništa ozbiljno od toga neće biti.

Posao: Merkur i Jupiter karakteriziraju povoljnu fazu. Njihove strategije za posao i financije su dokazane i vrlo održive. Pazi na svoju karijeru i koristi sve što ti donosi financijske prednosti. Vrlo si snažna kada je u pitanju pregovaranje o dobrim uvjetima.

Zdravlje: Mars će ti dati energetski poticaj koji će ti pomoći da postigneš i najambicioznije sportske ciljeve. Počni trenirati, uključi sport u svakodnevni život, vozi bicikl ili trči na traci. Imat ćeš jake živce za sve izazove.

Rak

Ljubav: Ovaj tjedan će biti pomalo kontradiktoran. Venera podstiče tvoju karizmu i tjera te da poželiš nježnost, bliskost i romantiku. Ali, Mars teče poprečno pa se ti i tvoj partner nećete uvijek slagati. Samci će oscilirati između spontanih simpatija i iznenadne nezainteresiranosti.

Posao: Treba ti više odmora na poslu. Najbolje funkcioniraš kad se možeš koncentrirati i raditi u poznatom okruženju. Mars teče poprečno, pa mnoge male stvari zahtijevaju spontana rješenja. Sjajna stvar je što ćeš moći pronaći jeftine, a dobre stvari kad kupuješ odjeću ili obuću.

Zdravlje: Tvoje zvijezde će ovog tjedna pružati osobito povoljne impulse i novo samopouzdanje. Wellness i kozmetički tretmani će ti pružati puno zadovoljstva. Venera će ti davati unutarnji sjaj te unutarnju ravnotežu. Međutim, potrebna ti je stanka od vježbanja.

Lav

Ljubav: Mars će izazivati želju za seksom. A ti ćeš se zbuniti. Nesporazumi donose stres u vezi. Bit će tražena tvoja sposobnost diplomacije, jer neće ići bez kompromisa. Samci bi se trebali odmoriti od flertovanja. Rezerviraj si vrijeme samo za sebe. 

Posao: Snažni kozmički impulsi donijet će ti puno snage za zahtjevne zadatke. Pametno i s puno ustrajnosti rješavat ćeš komplicirane probleme. Neće ti nedostajati ni sitnica. Zvijezde te sada čine izvrsnim strategom i pružaju ti najbolje vibracije za pametno te promišljeno financijsko planiranje i bolji prihod.

Zdravlje: Trenutačno si čvrsta i sposobna si se dobro nositi s gustim rasporedom ili prekovremenim radom. Navečer ćeš još uvijek imati energije za sport i zabavu u slobodno vrijeme. Poboljšat ćeš kondiciju i bit ćeš fizički i psihički snažna.

 | Autor: Pixabay Pixabay

Djevica

Ljubav: Venera će tebi i tvom ljubavnom životu ponuditi nešto fantastično. Samci će novim obožavateljima djelovati karizmatično. Parovi uživaju u vezi ispunjenoj seksom, puno se smiju i jednostavno se jako dobro zabavljaju zajedno.

Posao: Zvijezde će ti pomoći razviti kreativne i inovativne ideje. Sada osjećaš trendove sutrašnjice, prijemčiva si i otvorena za nove ideje. Također se jako dobro izražavaš. Imat ćeš i sreće te pravu perspektivu kada su u pitanju pregovori o plaći ili zajmu.

Zdravlje: Sve izgleda dobro, a tvoj vlastiti pozitivan stav idealno se kombinira sa skladnim Venerinim vibracijama. Tijelo i duša imat će divnu korist od toga. Venera te također čini jako veselom. Uživat ćeš u svemu što život čini ljepšim.

Vaga

Ljubav: Tjedan će ti biti uzbudljiv jer će te Mars i Jupiter izazvati: bit ćeš kritična, razgovarat ćeš o svakodnevnim stvarima, a opet ćeš se uvijek htjeti seksati. Tvom partneru sada trebaju jaki živci. Samci će biti super uzbuđeni i agresivno će flertovati. Ipak, svojim zahtjevnim ponašanjem bit ćeš sklona iritirati svoje obožavatelje.

Posao: Potreban ti je zadatak kojemu ćeš biti potpuno predana. Ali, ovo što ti se trenutačno nudi jednostavno ti nije dovoljno. Mars i Jupiter uzrokovat će ti stres zbog dogovora i sastanaka, a kolege i kupci neće biti osobito pouzdani. Financijski stvari idu na bolje, ali oprez ne škodi.

Zdravlje: Nemoj biti previše bučna ovaj tjedan, uživaj razumno i bit će ti dobro. Tvom želucu je potreban nježan tretman. Što se tiče treninga snage i aktivnosti u slobodno vrijeme, potreban ti je nježniji program.

Škorpion

Ljubav: Ako si solo, osjetit ćeš odjednom da postoji veliko zanimanje za tebe. Svi oko tebe koketiraju i žele više. Pa ipak, u ključnom trenutku nećeš ići dalje jer će ti nedostajati samopouzdanja. Ako si u vezi, tvoj partner mora još jednom dokazati da ti je odan i vjeran. Trebaš njegovu punu pažnju upravo sada, kao i puno potvrđivanja.

Posao: Trenutačno ti nedostaje kreativnih impulsa u poslu. Malo stojiš na mjestu i živciraju te rutinski poslovi. Mašte ti ne nedostaje, ali kolege, kupci ili šef nisu otvoreni za tvoje ideje. To može dovesti do frustracije. 

Zdravlje: Razmišljat ćeš o dobrom provodu. Prilikom tulumarenja bit ćeš na čelu i isprobavat ćeš sve što ti život nudi. Slobodno zaboravi na brige, ali postoji šansa za mamurluk ili probleme sa želucem. Savjetuje se oprez.

 | Autor: Pixabay Pixabay

Strijelac

Ljubav: Zvijezde te sada čine seksi i razigranom. Ako si solo, ne samo da ćeš uspostaviti kontakte na Internetu, nego ćeš i aktivno flertovati. Sada se nešto događa, jer djeluješ magnetski. Ako si u vezi, također te čeka intenzivno razdoblje. Zahvaljujući Marsu, erotskom planetu, stvari će postati jako vruće ovog tjedna.

Posao: Na poslu će ti Mars i Jupiter davati snagu. Međutim, potrebno ti je malo više vremena za kreativne zadatke. Financijski se ponašaš malo previše emotivno. Uz više razmišljanja i trijeznog razmatranja, počet ćeš razumnije trošiti.

Zdravlje: Sada možeš izgraditi kondiciju i povećati opterećenje treninga. Oni koji žele izgraditi mišiće sada imaju najbolji utjecaj od Marsa. Ali, nemoj zanemariti ni trenutke za opuštanje. Uživaj bez pretjerivanja.

Photo: Shutterstock

Komentari 0