Horoskop

Tjedni horoskop: Kome će ljeto biti kao iz ljubavnih romana, a kome će donijeti brige

  • Najveća novost među zvijezdama definitivno je prelazak sunca u znak lava
  • To će donijeti malo napetosti kod svih horoskopskih znakova, ali ništa strašno
  • U nadolazećim tjednima svi možemo bezbrižno uživati u ljetu i odmoru 

Međutim u danima od 20. do 22. srpnja ipak je potrebno malo opreza.  Naime, tih dana napetost može vrlo brzo porasti. Ali, od 22. srpnja imamo nove slavljenike. Lavlje sunce osigurat će pozitivno raspoloženje sljedećih nekoliko tjedana. Stoga ćemo sve shvaćati s više humora.

Tjedni horoskop od 18. do 24. srpnja

Za kraj tjedna nam Merkur u trigonu s Jupiterom donosi optimizam i dobre vijesti. Favoriziraju se istraživanja, učenje i društvena okupljanja, a ovo je jedan od najboljih tranzita za planiranje. Ovo je i idealno vrijeme da pospremiš i organiziraš sve – od ureda do kućanstva.

Sada je idealno vrijeme za planirati ili krenuti na putovanje, osobito na duga putovanja. Također su izvrsni dani za pregovore i potpisivanje ugovora! Pravna pitanja također se mogu rješavati bolje nego inače.

Jarac

Ljubav: Erotski Mars sada nudi vrhunske uvjete za flert i spojeve. Samci će biti otvoreni za nove kontakte i spremni na sve. Parovi su seksi, šarmantni i zavodljivi i jako se dobro slažu.

Posao: Trenutačno ti je potrebno više takta na poslu i s financijama. Kolege ili šef često imaju drugačije mišljenje i morate se bolje uskladiti. To može potrajati i uzrokovati stres. Ali, na sreću, sada si fleksibilnija nego inače. Na cijelu stvar gledaš kao na izazov.

Zdravlje: Mars donosi puno energije u tvoj život. Tvoje sportske ambicije su visoke, a i u svakodnevnom životu stišćeš gas. Ali, ne nedostaje ti ni opuštanja, a pronaći ćeš i dobru ravnotežu tijela i duha.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Trenutačno ti nedostaje elana, pa samci previše tromo traže partnera. Čak su skloni obnoviti staru vezu. Bolje ne! Parovi se oslanjaju na odanost i dosljednost, pa čak i uživaju u činjenici da se ne događa puno te da prevladava rutina.

Posao: Trenutačno radiš vrlo koncentrirano. Opušteno se nosiš s rutinskim poslovima, a u svakodnevnom životu blistaš točnošću i pouzdanošću. Tvoj šef je zadovoljan, otvaraju se mogućnosti napredovanja, a ti svakodnevno učvršćuješ svoj položaj. Što se novca tiče, nisi baš toliko razumna, jer previše trošiš na nepotrebne stvari.

Zdravlje: Treba ti odmor. Sve što ti omogućuje distanciranje od svakodnevnog života upravo je ono što ti sada najviše treba.

Ribe

Ljubav: Venera i Mars dodaju zamah tvom ljubavnom životu. Samci će pronalaziti sve vrste simpatičnih partnera za flert. Ni parovima neće biti dosadno: fokusirani su na zajedničku akciju, zabavljaju se u krevetu, a i mentalno su bliski.

Posao: Tvoje zvijezde ti sada nude velike mogućnosti i trebala bi to iskoristiti. Sada je bitno biti brz i produktivan. Svojim zadacima pristupaš s entuzijazmom i svojim poslovnim partnerima i kolegama nudiš veliku vještinu i pouzdanost. Mudro i pažljivo koristi svoj novac.

Zdravlje: Sunce i Venera dopuštaju ti da zablistaš. Sve lijepo te magnetski privlači pa se slobodno počasti i s kojim ljetnim koktelom. Tjedan je također idealan za sve što ima veze s ljepotom i zdravljem.

Ovan

Ljubav: Zvijezde ti čine ljubav kompliciranom. Ako si slobodna, brzo ćeš upoznati nove ljude. Ali, nakon jednog ili dva spoja, sve će se vratiti na staro. Parovi se često ne slažu i svatko radi svoje. Morate težiti ka više romantike i zajedništva u svakodnevnom životu, tada će i vam i dalje biti lijepo.

Posao: Jupiter ti sada donosi prilike za napredovanje. Ali, od tebe se očekuje puno truda. Potrebna je dobra organizacija i upravljanje vremenom, ali to ti sada neće predstavljati problem. Inače, Merkur trenutačno podržava pregovore o plaćama i donosi dobre uvjete ugovora. Trebala bi to iskoristiti.

Zdravlje: Razina tvoje energije naglo pada, a snaga ovna je na pauzi. Očekuju te opušteni dani. Jupiter sada djeluje kao poticaj za imunološki sustav i pomaže da se navečer brzo isključiš.

Bik

Ljubav: Samci znaju tko je pravi za njih, a koga trebaju izbjegavati. Sada možeš pronaći pravu sreću na izlascima. Parovi su sretni i ističu ono što ih povezuje. Seks je definitivno jedna od tih stvari, jer Mjesec, Venera i Mars donose obilje erotike.

Posao: Kreativni rad ti je trenutačno osobito lagan. Tvoje dobro oko za boju, oblik i stil donijet će ti priznanje i uspjeh. Lošije radiš pod vremenskim pritiskom ili kada se moraš pridržavati strogih pravila. Trošiš previše novaca dok kupuješ. Pripazi malo na financije! Ponekad će biti dovoljna i jeftinija alternativa.

Zdravlje: Venera i Mars djeluju kao poticaj za karizmu i ravnotežu tijela. Oni optimalno prilagođavaju njegu, prehranu i svakodnevni život tvom tipu i točno znaju kada ti je potreban odmor. Mješavina akcije i opuštanja bit će idealna u sljedećim danima. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Želiš avanturu? Samci će biti pustolovno nastrojeni i trebaju nešto posebno na spojevima. Parovi će pronaći idealnu kombinaciju bliskosti. Sjajno će se slagati i uskladiti u krevetu i u svakodnevnom životu.

Posao: Saturn te čini perfekcionistom, ali čak i škakljive probleme rješavat ćeš brzo i učinkovito. Tvoja prednost: imaš oko za ono što je izvedivo. Prilikom kupovine pronaći ćeš povoljne cijene i možda upravo ono što si toliko dugo tražila. 

Zdravlje: Bit ćeš dobre volje i puna elana. Saturn ti daje novu energiju i obilje unutarnje snage. Točno ćeš znati što je dobro za tebe i svoju snagu ćeš koristiti samo za ono što će te unaprijediti.

Rak

Ljubav: Samci se jako trude kada je u pitanju flert, jer žele doživjeti nešto uzbudljivo. Kraljica romantike Venera i erotični Mars priskočit će ti u pomoć. Seksi vibracije primjetne su i kod parova. Privlačnost je velika, kao i međusobno razumijevanje. Tijekom seksa konačno se možeš prepustiti…

Posao: Sunce i Mars probudit će tvoje ambicije. U svom poslu sada trebaš tim koji stoji iza tebe. Svatko tko je s tobom u ravnini očiju i oduševljen je tvojim idejama može se u potpunosti osloniti na tebe. Ako je potrebno, možeš i sve sama odraditi. Financije su također razlog za dodatnu sreću.

Zdravlje: Sunce i Mars te sada pumpaju energijom. Iskoristi ovaj tjedan za trening snage za daljnji razvoj svoje sportske izvedbe.

Lav

Ljubav: Samcima je sada potrebna njihova sloboda. Vole upoznavati nove ljude i otvoreni su za avanture, ali to je sve što trenutačno mogu. Jesi li u vezi? Budi oprezna, sklona si svađama. Svakodnevne stvari su na dnevnom redu. 

Posao: Merkur i Jupiter učinit će te neodoljivo simpatičnom. To je dobro za timski rad. Na poslu ćeš jednostavno briljirati. 

Zdravlje: Potrebno ti je više odmora. Meditacija, spavanje i lagana tjelovježba sada su ono što će te fizički i psihički regenerirati. Jednostavno nemaš dovoljno energije za trening snage.

Djevica

Ljubav: Venera i Mars učinit će te sofisticiranom i zavodljivom ljubavnicom. Sada ti je potrebno više nježnih riječi, a spavaću sobu odabrat ćeš kao svoje omiljeno mjesto. Savjet za samce: online flertovi sada donose puno toga.

Posao: Sve što se tiče tehnologije i inovacija ide ti dobro. Ovu fazu iskoristi za ažuriranja na svom radnom mjestu i za obavljanje stvari koje dugo odlažeš. Ali, stani na shopping kočnicu. Prilikom pregovaranja o cijenama važno je biti čvrst i ne prihvatiti prvu ponudu koja se pojavi.

Zdravlje: Mars te gura i daje ti puno snage za svakodnevni život, sport i sve što te očekuje. Stres je još uvijek prisutan, ali dobri trenuci lagano ga neutraliziraju. Fizička i psihička spremnost je na vrhuncu.

Vaga

Ljubav: Samci će tražiti erotske avanture, ali bit će skloni očekivati previše kada je u pitanju flert. Zvijezde su ti sada vrlo poticajne, ali i pomalo napete. Ti si sada aktivan dio veze, ali budi oprezna, toliko energije bi ponekad moglo svladati tvog partnera.

Posao: Merkur poboljšava komunikaciju i stvara dobru atmosferu na poslu. Istražuješ, dobivaš važne informacije i strateški planiraš. S idejama također ide dobro, najbolje prijedloge davat ćeš na vrijeme. 

Zdravlje: Trenutačno imaš jake živce. Ne daš se impresionirati stresom i vremenskim pritiskom. Tvoj energetski barometar raste i ovaj tjedan možeš učiniti puno toga. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Sunce i Venera započinju ofanzivu šarma. Samci će biti super privlačni i mogu stvoriti inspirativne veze. Parovi također osjećaju ove okrepljujuće vibracije i osiguravaju puno zamaha u svakodnevnom životu i zajedničkim noćima.

Posao: Sunce i Venera potiču radost na poslu. Bit ćeš jako motivirana i razvijat ćeš kreativne ideje. U kupovini, međutim, previše novca trošiš na užitak i luksuz.

Zdravlje: Sunce i Venera djeluju poput pojačivača ljepote. Uživaj u njezi i brojnim seansama kod kozmetičara. Uživaj raditi nešto dobro za sebe. To se odnosi i na jelo. Razmazi sva svoja čula…

Strijelac

Ljubav: Sretan planet Jupiter omogućuje samcima poseban flert, koji potom može prerasti i u veliku ljubav. Parovi uživaju biti zajedno i doživjeti cijeli program od nježnog maženja do zabavnih aktivnosti u slobodno vrijeme.

Posao: Zainteresirana si za nove pristupe i kreativna si. Ljudi će voljeti tebe i tvoje ideje. Voliš trošiti novac na lijepe stvari u životu, ali sada bolje pripazi na troškove.

Zdravlje: U slobodno vrijeme fokusiraj se na odmor, opuštanje i kreativne hobije. Zdrav i pažljiv način života pomaže smanjiti stres i užurbanost.

Photo: Shutterstock

Komentari 0