Horoskop

Tjedni horoskop: Jarci su tamo gdje su zabava i flert, a Mars bikove i djevice čini vrlo erotičnima

  • Znamo osnove kako astrologija funkcionira: mjesec mijenja znak svaka dva i pol dana, a sunce svaki mjesec
  • Međutim, postoje ciklusi koji se odvijaju kroz duže vremensko razdoblje, poput ovog koji se upravo događa
  • Mjesečevi čvorovi mijenjaju znakove svakih 18 godina, a toliko godina će nas pratiti i promjene koje se dogode

Neptunu, na primjer, treba 165 godina da putuje kroz zodijak i mijenja znakove otprilike svakih 14 godina. Događaj koji se održava ovaj tjedan ima slično dugačak ritam. Naume, mjesečevi čvorovi ovaj tjedan mijenjaju znakove, a čine to svakih 18 godina. Dakle, povezane promjene i problemi pratit će nas sljedećih 18 godina.

Tjedni horoskop od 17. do 23. srpnja 2023.  

Mjesečevi čvorovi predstavljaju sjecište Zemljine orbite oko sunca i mjesečeve orbite oko Zemlje. Os koju čine sjeverni i južni čvor u horoskopu često se smatra osi sudbine, predstavljajući naš duhovni razvoj i karmičke izazove s kojima se moramo suočiti.

S promjenom osi mjesečevog čvora iz bika/škorpiona u znak ovna/vage 17. srpnja 2023., energetski fokus će se pomaknuti. Mjesečev čvor u biku je oblikovao fazu uzemljenja, stabilnosti i senzualnosti u proteklih 18 godina. Ovaj nas je tranzit potaknuo da se bavimo materijalnim vrijednostima, sigurnošću i životnim radostima.

Sada kada uzlazni mjesečev čvor prelazi u ovna, fokus će se pomaknuti. Ovan je vatreni znak koji predstavlja pionirski duh, samodokazivanje i strast. U godinama koje dolaze bit ćemo suočeni s izazovom da poduzmemo hrabre korake, slijedimo svoje osobne ciljeve i izrazimo svoju individualnost. Bit će to vrijeme samospoznaje u kojem trebamo ostati vjerni sebi i pronaći svoj put.

Istovremena promjena silaznog mjesečevog čvora u suprotni znak vage ilustrira važnost veza i ravnoteže. Zračni znak vaga naglašava harmoniju, diplomaciju i suradnju. Stoga se trebamo fokusirati na veze, tražiti ravnotežu i kompromis. Bit će to vrijeme kada ćemo morati razviti svoje društvene vještine i zagovarati pravedna rješenja.

Kombinacija ovna i vage u mjesečevoj osi ukazuje na to da moramo uravnotežiti svoje individualne potrebe s potrebama drugih. Bit će izazovno slijediti vlastite interese poštujući potrebe i perspektive drugih. Ovaj nas tranzit također potiče na pronalaženje kompromisa, mirno rješavanje sukoba i pronalaženje ravnoteže između autonomije i suradnje.

Jarac

Ljubav: Mars i Jupiter potiču slobodne na flertovanje. Bit ćeš uvijek tamo gdje je akcija i dobro ćeš se zabavljati. Brzo ćeš se zbližiti s jednom osobom i iskušenje će biti veliko. Na tebi je da odlučiš koliko daleko ćeš ići. U vezama će sve biti u najboljem redu, a Mars i Jupiter daju ti seksi vibracije za strast i erotičnost.

Posao: Raduj se tjednu punom prilika. Ali, puno ćeš raditi za uspjeh. Bit ćeš brza, produktivna i učinkovita. Svojim zadacima pristupat ćeš s entuzijazmom, a poslovnim partnerima i kolegama nudit ćeš veliku vještinu i pouzdanost. Inače, financije i ugovori su ti osobito dobro naklonjeni ovaj tjedan.

Zdravlje: Dobro si raspoložena, puna elana i imaš više povjerenja u sebe. Mars, Jupiter i Saturn djeluju sada kao tvoji fitness treneri i omogućuju ti da prevladaš sve prepreke. Sada se čini kao da se nikada ne možeš umoriti.

Tjedni horoskop | Autor: Instagram/street_style_paris Instagram/street_style_paris Foto: Instagram/street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Sukobljene zvijezde čine ljubav kompliciranom. Slobodni će brzo upoznavati nove ljude. Ali, nakon spoja osjećat ćeš da nije baš sve tako sjajno kao što si mislila. U vezi se osjeća napetost u zraku jer se križaju Venera i Jupiter. Ovdje pomaže više osobne slobode i velikodušnosti.

Posao: Trenutačno puno očekuješ od sebe i od drugih i ponekad ćeš se izlagati pritisku. Više koordinacije s kolegama ili nadređenima sada itekako ima smisla. Bilo bi dobro da potražiš potencijalne uštede kako ne bi upala u financijske probleme. Ako je moguće, odgodi skupe kupovine ili barem usporedi cijene.

Zdravlje: Usmjerena si na zabavu i užitak. Što više možeš tulumariti, to ćeš se bolje osjećati. Ali, to ima svoju cijenu. Previše ljetnih pića i plesanja cijelu noć nagrizaju tvoj izgled i zdravlje. Pazi da se dobro naspavaš i svako malo prošeći na svježem zraku. 

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka kojima treba cijela vječnost da uđu u brak. "Da" im nije lako reći... Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Ljubav: Bezbrižno čavrljati, sanjati zajedno: ovako zamišljaš savršen dan s najdražom osobom. Tražit ćeš blizinu i nježnost i htjela bi biti osvojena na nježan način. Svatko tko je previše direktan prije će te uplašiti nego animirati. Ali, ako potakneš svoju maštu i posvetiš si potrebno vrijeme, doživjet ćete nezaboravne zajedničke trenutke.

Posao: Posao ide nabolje. Uživat ćeš u zahtjevnim zadacima i rješavati škakljive probleme brzo i energično. Financije također izgledaju obećavajuće. Imat ćeš osjećaj za ono što se isplati i pronalazit ćeš investicije koje ti odgovaraju.

Zdravlje: Čini se da ti sada treba odmora. Tvoj energetski barometar je malo niži i iscrpljenija si navečer nego inače. Ali, znat ćeš kako se tome suprotstaviti. Iskoristi slobodno vrijeme za opuštanje i jednostavno idi u krevet sat vremena ranije. To će ti pomoći da se distanciraš od svakodnevnog života.

Ovan

Ljubav: Jako ćeš se truditi flertovati jer želiš doživjeti slatke ljubavne trenutke. Venera će ti to omogućiti, a ni velika ljubav nije daleko. U vezi su također primjetne poticajne vibracije. Venera djeluje kao sretan vodič pa ćeš biti kreativnija u seksu.

Posao: Imaš svoje ciljeve jasno na umu. Ali, da bi ih postigla, potreban ti je tim koji stoji iza tebe. Na tebe se sada mogu osloniti svi koji razmišljaju poput tebe i puni su elana i želje za akcijom. Financije izgledaju jako dobro. Merkur će ti pomoći da neočekivano poboljšaš stanje na računu.  

Zdravlje: Venera ima sada veliki utjecaj na tvoju karizmu i unutarnju ravnotežu. Sada možeš optimalno prilagoditi njegu, prehranu i sport svom tipu. Intuitivno osjećaš što je dobro za tebe i možeš unijeti još više pozitivnih stvari u svoj život.

Bik

Ljubav: Samcima je potrebna sloboda. Upoznavat ćeš nove ljude i otvorena si za avanturu. Ali, Mars usmjerava tvoj interes prvenstveno na erotiku. U vezi si sklona svađama i principijelnosti. Svakodnevna pitanja su na dnevnom redu i mogu te jako iznervirati. S više velikodušnosti ublažavaj sukobe moći ćeš doista uživati u tjednu punom ljubavi.

Posao: Mars i Jupiter osiguravaju ti povećanje prilike za napredovanje na poslu. Ali, ni u kom slučaju nemoj misliti samo na sebe, nego budi kolegijalna. To je dobro za timski rad te sklad na radnom mjestu. Također ćeš imati smisla za upravljanje novcem. 

Zdravlje: Tvoj barometar uspješnosti brzo raste. Mars te snažno gura i daje ti puno snage za svakodnevni život, sport i sve projekte koje sada započneš. Osjećat ćeš se dobro i bit ćeš prepuna energije. 

 | Autor: Instagram/street_style_paris Instagram/street_style_paris Foto: Instagram/street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Ponašat ćeš se ležerno i u svoju vezu ćeš unositi puno sreće. Bit će ti jako važna nježnost pa ćeš voljenu osobu iznenaditi romantičnim idejama. Samci će aktivno tražiti partnera, ali ćeš biti jako oprezna kad je riječ o erotici. 

Posao: Merkur poboljšava komunikaciju i stvara dobru atmosferu na poslu. Dobro ćeš istraživati, dobivati važne informacije i strateški planirati. Stvari idu dobro i kada je riječ o idejama. Isporučivat ćeš najbolje prijedloge na vrijeme. 

Zdravlje: Planet energije Mars ovaj će tjedan biti izazovan pa ti je potrebno više odmora i razdoblja sabranosti. Meditacija, spavanje i lagana tjelovježba idealni su za tjelesnu i mentalnu regeneraciju. Trenutačno jednostavno nemaš toliko energije na raspolaganju za intenzivne kondicijske treninge.

Rak

Ljubav: Samci će ovaj tjedan biti u potrazi za erotskim avanturama. Reagirat ćeš emotivnije pa ćeš čak ponekad iznenaditi i samu sebe. Parovi će biti spontani. Ako makar i malo promijeniš rutinu, osjećat ćeš se bolje.

Posao: Sve što je povezano s tehnologijom i inovacijama dobro se razvija. Ovu fazu iskoristi za ažuriranja na svom radnom mjestu i za obavljanje poslova koji su se nagomilali. Razmišljat ćeš o budućnosti i koristit ćeš prave strategije u svom poslu. Jupiter i Saturn također ti donose sreću s novcem.

Zdravlje: Mars i Jupiter te čine snažnom. Međutim, nemoj dopustiti da te stres i vremenski pritisak iznenade, jer sve ćeš na kraju obaviti s lakoćom. Tvoj energetski barometar raste i ovaj tjedan možeš napraviti jako puno toga. 

Lav

Ljubav: Venera u znaku lava daje ti seksepil i jaku karizmu. Samci će brzo biti u centru pažnje i s lakoćom ćeš pronalaziti nove obožavatelje. Parovi će intenzivno uživati u seksu. Savršeno ćete se uskladiti i u svakodnevnom životu.

Posao: Venera te potiče da uživaš u svom poslu. Motivirana si i razvijat ćeš kreativne ideje. Međutim, bit ćeš nestrpljiva. Kolege koji ne drže korak s tobom neće se baš puno smijati. Što se tiče novca, Merkur ti sada nudi posebno sretnu priliku.

Zdravlje: Venera djeluje kao pojačivač ljepote. Uživat ćeš u njezi i brojnim seansama kod kozmetičara. Uživat ćeš također raditi nešto dobro za sebe. To se također odnosi na jelo i piće. Fokusirana si na radost života, uživat ćeš u kuhanju i gostiti se. Ali, također ćeš uživati i u sportu, pa si slobodno priušti koji zalogaj kolača više. 

 | Autor: Instagram/street_style_paris Instagram/street_style_paris Foto: Instagram/street_style_paris

Djevica

Ljubav: Stimulativne vibracije s erotskog Marsa nude vrhunske uvjete za flert, upoznavanje i izlaske. Samci su sada otvoreni za nove kontakte i voljni su ići do kraja. U vezi djeluješ seksi i zavodljivo. Pusti svoj šarm da se razigra i pokaži koliko možeš biti opuštena kada ti sve odgovara.

Posao: Puna si mašte i kreativnosti. Na svom poslu ćeš pokazati da možeš dobro implementirati teme kao što su dizajn i zeitgeist. Društveni mediji i internetski forumi nude ti temelj za izvrsne kontakte. Ljudi će voljeti tebe i tvoje ideje. Voliš trošiti novac na ljepotu i uživanje u životu, ali pripazi na troškove i nemoj se 'zaigrati'.

Zdravlje: Mars u tvom znaku potiče te na izazovniji trening. Bit ćeš aktivna u slobodno vrijeme. Tvoj zdrav način života pomoći će ti da smanjiš stres i užurbanost.

Vaga

Ljubav: Žudiš za avanturom? Slobodni sada vole eksperimentirati te razgovarati s originalnim ljudima, jer im treba nešto posebno za spojeve. U vezi ćeš pronalaziti idealnu ravnotežu između bliskosti i udaljenosti. Sjajno se slažete i jednako dobro usklađujete u krevetu kao i u svakodnevnom životu.

Posao: Dobro ćeš se koncentrirati, smireno se nositi sa svojom poslovnom rutinom i još uvijek ćeš biti iznimno kreativna. Tvoj šef će biti sretan i to će ti pokazati: Postoji mogućnosti za napredovanje i učvrstit ćeš svoj položaj. Mudro upravljaš svojim novcem. 

Zdravlje: Znat ćeš uživati u životu i u svoju svakodnevicu integrirati umjetnost, kulturu i sve što ti mazi dušu. Venera te trenutačno inspirira na intenzivnu njegu, a osobito na ciljanu njegu kože. Doista blistaš iznutra.

Škorpion

Ljubav: Mars budi tvoju želju za flertom i ti to slijediš. Usudit ćeš se više nego inače. Zanimljivo je da Saturn sada omogućuje veze s većom razlikom u godinama. Voliš iskusne ljude koji su već puno toga doživjeli. Dobar razgovor i dosljednost dobri su za one u vezi. 

Posao: Trenutačno ti je potrebno više osjetljivosti u poslu i financijama. Kolege ili tvoj šef često imaju drugačije mišljenje, što zahtijeva fleksibilnost. Super je da Mars i Saturn potiču tvoju izdržljivost. Na taj način možeš optimalno iskoristiti svoje znanje i iskustvo.

Zdravlje: Agresivna si i imaš puno energije. Fantastične fitness zvijezde golicaju tvoju želju da povećaš svoju sportsku izvedbu. Ne možeš se zasititi s brojnim aktivnostima i vježbanjem. 

 | Autor: Instagram/street_style_paris Instagram/street_style_paris Foto: Instagram/street_style_paris

Strijelac

Ljubav: Sada je sve baš kako treba, a tvoj seksipil djeluje! Venera donosi zamah u tvoj ljubavni život. Samci brzo pronalaze simpatične flertove koje imaju potencijal za veliku ljubav. U vezi postaje uzbudljivo i raznoliko. Oslanjate se na zajedničku akciju i erotski užitak.

Posao: Merkur i Venera donose ti prilike za napredovanje. Ali, i od tebe se očekuje puno truda. Potrebna ti je dobra organizacija i upravljanje vremenom kako bi ti sve uspjelo. Ali, ti to možeš. Merkur djeluje i kao izvor novca: Omogućuje ti bolju zaradu i dobre uvjete.

Zdravlje: Venera te sada čini sretnom. Sve lijepo te magnetski privlači i počastit ćeš se pićem ili dva. Sada si možeš priuštiti malo više, jer točno znaš kada je dosta. 

Možda vas zanima 4 horoskopska para koji su naizgled dobar spoj, ali će jedno drugome uništiti život Miss7 Horoskop
Photo: Instagram/street_style_paris

Komentari 0