Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Dok su drugi u problemima, 3 znaka bi ovaj tjedan mogla pronaći veliku ljubav

  • Trenutačne planetarne konstelacije zadaju probleme gotovo svim horoskopskim znakovima - kako u ljubavi tako i na poslu
  • Moto ovog tjedna je: ostani jaka! 
  • Međutim, očekuje te lijepi vikend kada sunce prelazi u znak bika, jer tada se energija mijenja, postaje smirenija, senzualnija i užitak može ponovno doći u prvi plan

Još do vikenda moramo nastaviti očekivati nesporazume s retrogradnim Merkurom. Osjećamo potrebu da se izjasnimo i riješimo nesuglasice - ali ovi napori također mogu imati povratne rezultate.

Tjedni horoskop od 15. do 21. travnja 2024. godine

S mjesecom u znaku lava željeli bismo pokazati svoju najbolju stranu, ali mjesec također nosi i strast vatrenih znakova pa bi bilo dobro pripaziti na krvni tlak koji ponekad može opasno porasti kad stvari krenu onako kako nisi zamišljala.

Od 19. travnja situacija će biti primjetno opuštajuća kako sunce prelazi u znak bika i bit ćemo manje zainteresirani za rasprave, a više za uživanje. Slijedi faza stabilnosti u kojoj snagu možemo crpiti iz prirode. Biciklističke ture i šetnje po šumi ili parkovima smirit će naš um. Imat ćemo više strpljenja, bolje ćemo rasporediti snage i djelovati fokusirano.

U isto vrijeme Merkur i Venera stvaraju konjunkciju i tvoj će ljubavni život ponovo procvasti. 

Jarac

Ljubav: Mars i Jupiter sada bude tvoju strast. Treba ti više intenziteta u krevetu. Pokaži koliku emocionalnu dubinu imaš. Samci će biti osvajački raspoloženi. Dopustit ćeš dragoj osobi da ti se napokon približi.

Posao: Želiš napredovati i bolje se afirmirati u svom timu. Sada možeš prihvatiti i zahtjevnije zadatke. Ali, očekuješ previše od sebe na financijskoj i kreativnoj razini. Budi strpljiva i stvari će krenuti na bolje.

Zdravlje: Tvoje sportske ambicije rastu. Mars i Jupiter će ti pomoći u izgradnji kondicije. Bit ćeš dosljednija u svom treningu i poboljšat ćeš svoje vještine. Ali, također ćeš pronaći kontrapunkt: Saturn ti sada  omogućuje da se duboko opustiš uz meditaciju i jogu.

 | Autor: Instagram @lovisabarkman Instagram @lovisabarkman Foto: Instagram @lovisabarkman

Vodenjak

Ljubav: Zabava je sada na dnevnom redu. Ovo bi mogao biti jedan od najboljih tjedana u godini za tebe kao samca! Flertovat ćeš, izlaziti i zaljubiti se. Sada ćeš konačno doći na svoje! U vezi će također sve biti super! Znat ćeš kako osvježiti svoju vezu s više romantike i vatrenih dodira u krevetu.

Posao: Sunce i Merkur stvaraju ugodnu radnu atmosferu. Tvoja motivacija će rasti, pridobit ćeš prave ljude i moći ćeš ostvariti svoje ciljeve. Financijska strana također je jako dobra: zvijezde ti sada pomažu da iz sebe izvučeš najbolje.

Zdravlje: Sport se ponekad može otkazati. Priušti si više opuštanja i uživaj u životu. Ovo je idealna faza za odmor ili produženi vikend. Venera te čini osobito osjetljivom na lijepe stvari. Brže ćeš se isključiti ako imaš kreativan hobi.

Ribe

Ljubav: Mars će te poprilično uzdrmati. Samci će biti otvoreni za promjene i konačno mogu ostaviti prošlost iza sebe. Doživjet ćeš vrlo pozitivna iznenađenja prilikom flerta. Ako si u vezi, postoji potreba za razgovorom jer ćeš htjeti istražiti nove putove u vezi kako bi u njoj postala još sretnija. Sjajna stvar je da će tvoj partner biti spreman podržati te.

Posao: Što ćeš više biti zaposlena na svom radnom mjestu, to će ti biti bolje. Uživat ćeš u izazovnim zadacima i optimalno doprinositi timu. Mars i Jupiter donose ti sreću: tvoj naporan rad bit će nagrađen - također financijski. Ovo je dobra faza za sve što je ugovoreno i za veće investicije.

Zdravlje: Mars i Saturn u znaku riba čine te jakom i discipliniranom. Na sportskoj razini, ovo je savršen utjecaj koji te izgrađuje i približava tvojim ciljevima. Isplati se pokrenuti se i konačno se uhvatiti u koštac s onim što već dugo namjeravaš učiniti.

Ovan

Ljubav: Sunce i Venera su u svom najboljem izdanju i dat će samcima vruće vibracije za seksi flert. To sada može stvoriti pravu ljubavnu priču! Parovi će doživjeti vrhunce emocija. Ponovno ćete se zbližiti i osjećati se sigurno u vezi.

Posao: Lako ćeš preuzeti odgovornost i voditi druge. Sunce i Merkur daju ti sada uvjerljivost i liderske kvalitete. Još jedna svijetla točka: svoj novac koristit ćeš mudro i isplativo. Kreativni impulsi također su ti dobro aspektirani. Lako ćeš razvijati kreativne ideje.

Zdravlje: Zvijezde ti donose novu hrabrost i doista dobro stanje. Nemoj propuštati opuštanje i kad god bude prilika priušti si fine trenutke užitka.

Možda vas zanima Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima imaju veliko srce i dobar su materijal za ženidbu Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Slobodni će rado koketirati te iskoristiti povoljne trenutke i pretvoriti prolazan susret u obećavajući kontakt. Parovi će se oslanjati na dobre razgovore. Osjetljiva si i empatična pa ćeš primijetiti koliko je to dobro za vezu.

Posao: Trenutačno su ti osobito laki zadaci koje možeš obaviti sama. Radit ćeš brzo i oslanjati se na dobar raspored i organizaciju. Također imaj na umu svoju financijsku prednost. Intuitivno ćeš osjećati što je dugoročno najbolje za tebe.

Zdravlje: Mars i Jupiter daju ti sada snagu, izdržljivost i veliku maštu. To su najbolji uvjeti za korekciju smjera u životu. U slobodno vrijeme potreban ti je odmak od svakodnevne rutine. Mentalne sugestije će na tebe imati osobito inspirativan učinak.

 | Autor: Instagram @hoskelsa Instagram @hoskelsa Foto: Instagram @hoskelsa

Blizanci

Ljubav: Venera ti sada daje poticaj i pomaže da udahneš novi život u svoju vezu. Romantični spoj i vrijeme za dvoje doista su dobra ideja. Samci će biti geniji za nove kontakte. 

Posao: Odnos s kolegama je trenutačno jako dobar. Popularna si zbog svoje analitičnosti i kreativnosti. Tvom šefu ili klijentima sviđat će se tvoje ideje. Mogućnosti napredovanja koje iz toga proizlaze dat će ti dodatnu motivaciju. Financije se također bolje razvijaju.

Zdravlje: Sunce i Venera daju ti mentalnu snagu i karizmu. Priušti si više njege, wellnessa i možda čak i kratki odmor. Kultura i promjena okoline pozitivno će utjecati na tvoju dušu. 

Rak

Ljubav: Kontradiktorne kozmičke vibracije utječu na tvoje osjećaje. Tražiš ljubav? Daj novim kontaktima više vremena za razvoj. Ako si već u vezi, važno je izbjegavati svakodnevni stres. Najviše ćeš postići riječima punim ljubavi i nježnim gestama.

Posao: Merkur je izazovan pa može doći do stresa na poslu. Tvoje radno okruženje je zahtjevno, od tebe se puno očekuje. Dobro je što si fleksibilna i intuitivno osjećaš kako možeš svladati kritične situacije ili ih čak u potpunosti izbjeći. Financijski će stvari dobro funkcionirati ako ćeš se pridržavati svog proračuna i iskoristiti svoj potencijal uštede.

Zdravlje: Puno se toga događa ovaj tjedan! Međutim, zvijezde ti donose novu snagu, ali i izazove. Stvari će ići dobro kada očistiš svoj raspored od nepotrebnih sastanaka i obaveza. Odmor i stanka s vremena na vrijeme sada čine veliku razliku.

Lav

Ljubav: Najbolje vibracije Sunce-Venera potiču harmoniju i čine te vrlo umiljatom. Uživat ćeš u nježnosti, bliskosti i trebat će ti više milovanja nego velikih riječi. Ako si slobodna, brže ćeš stvarati kontakte. Bit ćeš spontana i spremna si uložiti više osjećaja.

Posao: Financijski planet Merkur sada jača tvoju poslovnu oštroumnost. Znat ćeš koja će ti strategija donijeti uspjeh i također ćeš pokazati svoj timski duh. PR i društvene mreže također će ti ići jako dobro, a progresivne ideje donosit će ti novac. Kad smo već kod toga, financijski gledano, na dobrom si putu! 

Zdravlje: Sunce i Merkur obećavaju ti tjedan u kojem možeš napuniti baterije i pokazati izvrsne živce. Ali, znat ćeš i kad se treba opustiti. Venera će te podsjećati da ni uživanje ne treba zanemariti.

Djevica

Ljubav: Bit ćeš samouvjerena i ne želiš kompromise. Ako ti se nešto ne sviđa, reci to izravno. To ponekad može izazvati probleme, ali kao što svi znamo, grmljavinska oluja čisti zrak. Sada tvoj partner treba više razumijevanja za tebe. Slobodni će tražiti nove kontakte i brzo se približavati drugima. Ali, osjećaji vjerojatno neće dugo trajati.

Posao: Pokreni se, dobro je vrijeme za akciju. Ne samo da ćeš sama biti uzbuđena zbog neke ideje, nego sada i druge možeš brzo oduševiti njome. Jupiter poboljšava tvoju financijsku perspektivu. Imat ćeš unosne projekte na vidiku i moći ćeš poboljšati brojke prodaje.

Zdravlje: Ovaj tjedan karakterizira određeni nemir. Mars i Saturn su izazovni, pa je potrebna fleksibilnost. Neke stvari ispast će drugačije od očekivanog i trebala bi planirati više vremena kako bi bila sigurna. To će te koštati živaca. Zato su opuštajući odmori osobito važni.

Vaga

Ljubav: U vezi ti je potreban takt. Venera s vremena na vrijeme izaziva napetost jer si sada kritičnija i egocentričnija nego inače. Slobodni će imati puno obožavatelja i osvajati bodove koketirajući svojom šarmantnom i otvorenom prirodom, ali još se nećeš emocionalno uključiti. 

Posao: Želiš nešto promijeniti i sada ti je potrebno više akcije na poslu. Međutim, Sunce i Merkur pokazuju da se ljudi oko tebe čine previše impulzivnima. Čini se da je puno toga nedovoljno promišljeno i sagledano. To ti čini nelagodu. Na financijskom planu će biti dobro sve što uspiješ sama ostvariti, bez utjecaja sa strane.

Zdravlje: Tvoj energetski barometar obično pokazuje deficite. Pluton jača tvoju dobru povezanost s duhom vremena i olakšava ti pronalazak sporta ili oblika wellnessa koji ti odgovara. Ipak, ovaj tjedan neće ti biti lako opustiti se i uživati u večernjim satima.

 | Autor: Instagram @shepelevich Instagram @shepelevich Foto: Instagram @shepelevich

Škorpion

Ljubav: Mars golica tvoju želju i čini te društvenom. Bit ćeš otvorena  za posebne susrete i intenzivne osjećaje. Veze doživljavaju novu dubinu. Vas dvoje se usklađujete u svim bitnim aspektima i brzo napredujete u onome što zajedno rješavate.

Posao: Sve izgleda dobro: imat ćeš poriv napredovati, a to je upravo ono što sada možeš učiniti. Na poslu zasuči rukave i radi motivirano. Intuitivno ćeš osjećati što se isplati i gdje možeš više dobiti. Financijski stvari idu dobro. Mudro rukuješ svojim novcem i dobro ulažeš.

Zdravlje: Mars i Saturn daju ti energiju i bude želju za sportom i aktivnim provođenjem slobodnog vremena. Spremna si za aktivnosti na otvorenom, obuku ili „uradi sama“ projekte. Zdravstveni deficiti se mogu smanjiti.

Strijelac

Ljubav: Sunce i Venera djeluju kao emocionalni pojačivači sreće. U vezi ćeš biti romantičnija i nježnija. Vaša povezanost jača, a odanost ti postaje laka. Slobodni će intenzivno flertovati. Odmah ćeš osjetiti ima li tu još nešto. Ovo je idealan tjedan za sve strijelce koji traže svoju srodnu dušu!

Posao: Merkur i Venera olakšavaju ti vještu komunikaciju i širenje mreže. Razgovori za posao ili pregovori o plaći ići će jako dobro. 

Zdravlje: Sunce i Venera izvrsno utječu na tvoju konstituciju. Stvari će se mentalno i fizički poboljšati i razvit ćeš novu radost u životu. Više ćeš cijeniti ispunjenje slobodnog vremena i intenzivnije uživati u svemu lijepom. 

Najcool horoskopski znakovi Možda vas zanima Cool djevojke: Ovim horoskopskim znakovima svi se dive i kopiraju ih Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @la_sosoff

Komentari 0