Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Dinamičan tjedan pun vrućih susreta i intenzivnih osjećaja

  • Kozmički vjetar se okrenuo, a za to možemo zahvaliti suncu 
  • Preselilo se u znak raka sa solsticij, uzrokujući da budemo preplavljeni vrlo intenzivnim emocijama
  • Venera je ušla u vrlo koketni horoskopski znak, blizance 

Ovaj tjedan očekuje nas eksplozivna mješavina zvijezda. Idealno je vrijeme za velike i male flertove - najbolje na moru ili bazenu! 

Tjedni horoskop od 27. lipnja do 3. srpnja 

Međutim, oni u vezi trebaju biti vrlo oprezni. Neptun testira veze i moguće je sve, od gadnih svađa do prekida. Ali, osobito u subotu, 2. srpnja, bit će kritično: Mars i Pluton se tada susreću u konjunkciji koja je jako eksplozivna. Međutim, ako to prebrodiš, sve će biti u najboljem redu duže vrijeme. 

Jarac

Ljubav: Mars i Jupiter čine te malo osjetljivijom kad je riječ o osjećajima. Samci će obraćati pažnju na nijanse u koketiranju i kritičnije promatrati svoje obožavatelje. Za parove bit će potrebno nekoliko razjašnjavajućih razgovora. Reci što ti je važno i nemoj dopustiti da se nešto nagomila.

Posao: Kada je u pitanju timski rad, sunce i Mars daju ti energije. Za dovršenje svih zadataka potrebno ti je precizno podešavanje i upravljanje vremenom. Tvoje ideje bit će dobro prihvaćene. 

Zdravlje: Kao zemljani znak jako cijeniš boravak u prirodi. Imat ćeš volju za planinarenjem, trčanjem po šumi i hodanjem. Vrtlarstvo će također djelovati okrepljujuće na tebe. Međutim, razina tvoje energije je donekle prigušena, stoga polako vježbaj i radi dovoljno stanki.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Ako si u vezi, bit će ti potreban svjež poticaj i želiš se ozbiljnije uključiti u zajedničke životne planove. Ako si solo, privlačit će te individualisti koji su sve samo ne mainstream. Venera i Mars pomoći će ti da upoznaš upravo takve ljude.

Posao: Merkur i Venera omogućuju ti da brzo dođeš do vrha u svom poslu. Koristi svaku priliku da se dočepaš najboljih zadataka i novih narudžbi. Stvari također idu sjajno s kreativnim zadacima i prezentacijama proizvoda. Dobro si primljena i popularna si kao kolegica. Sada jako pametno raspolažeš svojim novcem.

Zdravlje: Energetski kozmički impulsi imaju sjajan učinak na tvoje stanje. Sada bi trebala raditi puno za sebe i svoju kondiciju. Slušaj svoj unutarnji glas. Također će ti reći kada je dosta, a nakon svog fitness programa možeš uživati i u sladoledu ili u slatkišima.

Ribe

Ljubav: Kao tipična Riba obraćaš pažnju na fine nijanse u vezi. To će ti koristiti i pomoći da ublažiš napetost Venere i Merkura. Ima li potrebe za razgovorom o vašoj vezi? Oprezna taktika će te odvesti korak dalje. Samci ne bi trebali vjerovati svemu. Savjetuje se oprez.

Posao: Sunce poboljšava tvoje izglede za uspješnu karijeru. Lakše se predstavljaš s puno više samopouzdanja. Financijski aranžmani možda neće biti baš onakvi kakvi želiš da budu. Međutim, tvoja mašta je neograničena i tvoje ideje bit će dobro prihvaćene.

Zdravlje: Sunce ti donosi dobru mješavinu karizme i samopouzdanja. Pronašla si aktivnu liniju i voliš se držati svojih principa. A oni su: svježa i vitaminima bogata hrana na jelovniku i više wellnessa, umjesto potpune predanosti. Ovaj tjedan će ti nedostajati želje za sportskom.

Ovan

Ljubav: Ovo će biti potpuno romantičan tjedan. Samci će se konačno odvažiti na flert i izlaske, a parovi će oživjeti osjećaje jedno prema drugome. Savršeno ste uigrana ekipa i gotovo slijepo vjerujete jedno drugome.

Posao: Sada su zvijezde genijalne za sve poslovne pothvate! Nevjerojatno si maštovita i imaš fenomenalan osjećaj za ono što je aktualno. Očekuje te napredovanje. Također si sjajna kada je u pitanju zarada.

Zdravlje: Mars i Jupiter u ovnu daju ti dodatnu dozu joie de vivre. Već ujutro ćeš biti dobro raspoložena i započeti dan s puno pozitivne energije. Priušti si bonus program tijekom njege i pusti da tvoj ten zablista uz maske, pilinge i serume.

Bik

Ljubav: Što se samaca tiče, stvari stoje tako-tako. Nešto pokušavaju, ali baš im ne ide. Parovi će imati prilično miran tjedan, koji će karakterizirati zadovoljstvo i međusobno povjerenje. Ti tvoj partner slažete se trenutačno o svim bitnim točkama.

Posao: Na poslu se trenutačno opet više oslanjaš na svoju intuiciju. Tvoj osjećaj za kolege, kupce i dobre ponude donosi ti prednosti. Sada si spremna preuzeti veću odgovornost i vrlo si pouzdana. Kada je novac u pitanju, ne znaš za opuštanje i precizno koristiš crvenu olovku.

Zdravlje: Zahvaljujući dobrim kozmičkim vibracijama imaš goleme moći samoiscjeljenja. Zdravstveni deficiti mogu se smanjiti jer se tvoj unutarnji stav poboljšava iz dana u dan. Uživat ćeš u vježbanju i sportu. Ali, također točno znaš što je dobro za tebe i kako se brzo osloboditi unutarnje napetosti.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Ako si solo, bit ćeš nevjerojatno popularna i to zahvaljujući Veneri. Naravno, u modu si flertovanja i osjećaš se jako dobro zbog toga. Parovi se puno smiju i vole. Doživljavate fazu trnaca u kojoj možete još više oblikovati vezu prema svojim željama.

Posao: Više ćeš biti u centru pažnje. To je dobro za tebe, jer će se tvoj učinak više cijeniti. Kreativna si sa svojim novcem: točno ćeš znati kako dobiti još više.

Zdravlje: Venera i Jupiter dat će ti novu lakoću. Znat ćeš se bolje opustiti nakon dugog dana. Meditacija, wellness i njega pomoći će ti da postigneš mentalnu ravnotežu.

Rak

Ljubav: Trenutačno reagiraš osjetljivo i treba ti više slobode. Mars prolazi poprečno, što te može potaknuti da češće preispituješ svoju vezu. Otvoreno razgovaraj o pitanjima koja te zanimaju. Nemoj se bojati razgovarati o tome sada. Ako si solo, odmarat ćeš se od spojeva i manje reagirati na romantiku i erotizam.

Posao: Sunce jača tvoje samopouzdanje i pomaže ti da dobro napreduješ u poslu. Ipak, postoji potreba za razgovorom i moraš se češće angažirati u timu te osigurati da sve teče glatko. Možeš to sada napraviti. Razvijat ćeš dobre ideje, razmišljati inovativno i pažljivo trošiti novac.

Zdravlje: Tvoje zvijezde promoviraju sve što ima veze s uživanjem u životu, ljepoti i wellnessu. Moći ćeš se brzo isključiti i odvojiti vrijeme za uživanje. Međutim, budući da Mars ide poprečno, nedostaje ti motivacija za sportske i energetske aktivnosti. Onda radije preskoči trening i umjesto toga se opusti uz plivanje. 

Lav

Ljubav: Romantična kraljica Venera i sretni planet Jupiter djeluju kao poticaji za flert i izlaske za samce. Imat ćeš golemi seksepil, a zbog toga sigurno više od jednog obožavatelja. Ako si u vezi, motat ćeš partnera oko malog prsta. Sada stvari opet idu stvarno glatko i divno se slažete!

Posao: Razvit ćeš novo samopouzdanje u svom poslu i pokazati veliku vještinu i maštovitost, osobito kada su u pitanju kreativni zadaci. Kada dogovaraš plaću, ugovore ili cijene, bit ćeš izuzetno mudra. 

Zdravlje: Mars ti sprema puno nove pokretačke snage. Prštiš energijom i želiš je izbaciti iz sebe sportom. Iskoristi to za nekoliko dodatnih treninga. Osim toga, psihički si stabilnija i nosiš se sa stresom i vremenskim pritiskom na potpuno opušten način.

Djevica

Ljubav: Venera je u nepovoljnom položaju, pa zajedništvo brzo izostaje. Pobrini se da svom partneru posvetiš dovoljno pažnje. Ako se previše nemarno odnosite jedno prema drugome, svađe su neizbježne. Samcima je potrebno strpljenje kada izlaze i trebali bi lijepom flertu dati drugu priliku.

Posao: U svom poslu se oslanjaš na zahtjevne projekte. Tvoja karijera napreduje, ali nekoliko kompromisa je još uvijek potrebno. Čak i ako doista uživaš u svom poslu. Ažuriranja i inovacije donose stvarne prednosti.

Zdravlje: Utjecaj sunce-Uran ima pozitivan učinak na tebe. Ipak, bilo bi jako dobro za tebe ovaj tjedan planirati više odmora i wellnessa. Nisi baš toliko otporna na stres. Kratko drijemanje ili spontana šetnja donosi ti novu snagu.

Vaga 

Ljubav: Samci će imati volje izlaziti i osjećat će da su sada otvoreniji za poseban susret s većom dubinom. Venera donosi romantične impulse koji gotovo garantiraju ubrzano lupanje srca. Parovi ulažu više osjećaja i pažnje u svoju vezu i sretni su što su tu za svog partnera.

Posao: Merkur i Venera izvrsni su za komunikaciju i umrežavanje. Prikupljaju informacije, alate i vještine na genijalan način. Ako želiš nešto financirati, sada možeš pronaći odgovarajućeg donatora. Koristi potencijal štednje. Intuitivno ćeš osjećati koja je investicija zapravo unosna.

Zdravlje: Venera ti donosi dodatne bodove u smislu dobrobiti, karizme i samopouzdanja. Ovladavat ćeš sa svakodnevnim životom s više elana i dovoljno ćeš se opuštati u slobodno vrijeme. Također sjajno: Merkur ti daje jake živce i drži te budnom. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: U vezi sada vlada sklad. Svog partnera impresionirat ćeš nježnošću i empatijom. Ako si solo, još uvijek trebaš vremena za sebe prije nego što odlučiš nekome dati svoje srce.

Posao: Sunce i Neptun jačaju tvoju osjetljivost kada imaš posla s kolegama ili kupcima. Ovaj tjedan je izvrstan za sastavljanje radne grupe ili rješavanje složenih zadataka. Sve izazove svladat ćeš inteligentno i intuitivno. Sve je u redu kada je novac u pitanju.

Zdravlje: Sunce i Neptun preporučuju sportove na vodi ili boravak blizu vode u slobodno vrijeme. Naime, to na tebe djeluje jako pozitivno, ako ne i ljekovito.

Strijelac

Ljubav: Trenutačno puno razmišljaš o pravednosti i vezu stavljaš na dugu uzicu. Voljeni dovode u pitanje pravila igre i sada trebaju sve osim strogih smjernica. Kao samac još se ne želiš odreći svoje neovisnosti. Čeka te malo flertovanja, ali ništa ozbiljno. 

Posao: Tvoja energija je impresivna! Točno znaš što želiš u svom poslu. Tvoja potražnja za kvalitetom je velika. Odlično radiš kada moraš biti brza. Sa stresom se nosiš prilično cool. Kada su u pitanju kreativni projekti, tvom timu treba još više motivacije i mašte. Nema problema, možeš im to dati. Dobro kontroliraš svoje financije. Međutim, prilikom kupovine obično biraš samo najbolje.

Zdravlje: Trenutačno ti jako odgovara biti u pokretu. Potrebna ti je promjena krajolika, inspiracije i općenito promjene. Izleti te mentalno obogaćuju i oživljavaju. Mars i Jupiter pomažu u smanjenju tjelesnih deficita i postizanju mentalne ravnoteže.

Photo: shutterstock

Komentari 0