Horoskop

Tjedni horoskop: Blizanke biraju između više muškaraca, Vage će se zaljubiti, a Strijelac zavodi novim metodama

  • U tjednu od 2. do 8. rujna glavni igrači na nebu bit će Venera, Mars i Merkur
  • Što to znači? Da će biti uzbudljivih događanja na ljubavnom, erotskom i poslovnom planu
  • No nije nezanimljivo ni što se događa na područuju zdravlja: zvijezde uglavnom preporučaju MANJE vježbanja!

Planiraš započeti novi projekt? Nije pravo vrijeme za to. Zvijezde kažu da je sad vrijeme za ubiranje plodova rada iz proteklih nekoliko mjeseci. Retrogradni Uran nas poziva da se osvrnemo i pogledamo jesu li nas naši napori doveli do onog što smo smo priželjkivali. Ako nisu, bez brige. Ima vremena za korekcije sve do siječnja 2025. 

Neke stvari koje smatramo obavljenim i završenim mogle bi opet iskočiti, poremetiti nam mir i zahtijevati našu pozornost. No ne treba dozvoliti da nas to uznemiri jer jedna je stvar jasna: trebamo razmišljati na novi način i pronaći nove načine funkcioniranja kako bismo držali korak sa životom.  

Jarac

Ljubav: Ljubav ovaj tjedan nije u prvom planu. Vas dvoje se slažete u svim važnim stvarima i to donosi mir. Doduše nedostaje malo romanse i nema vatrometa emocija, no to te ni ne smeta. Osjećaj da se možeš osloniti na tebi najbliskiju osobu ovaj je tjedan dovoljan. Jer doći će i uzbudljivija vremena, s mnogo više prilika za flert što je pak važno samcima. 

Posao: Ovaj je tjedan kao stvoren da nekamo spontano otputuješ jer na poslu se ništa ne događa. Poslovni Merkur i guru za sreću Jupiter nemaju nikakvog utjecaja na tebe, pa sama odluči što ćeš raditi ovaj tjedan. Nema strke ni panike, posao teče glatko i možeš ranije odlaziti s posla. Ili spakirati kofere i nestati, imat ćeš i novca za to.

Zdravlje: Obraćaš pozornost na stvari koje su dobre za tebe - i ovaj ćeš ih tjedan malo više uključiti u život. Nije to ništa posebno. Po danu malo lješkariti na suncu, navečer čitati knjigu i rano leći: ovo je sad najbolje za tebe. Što ćeš se više odmarati u slobodno vrijeme, to ćeš se bolje osjećati. 

Vodenjak

Ljubav: Venera ti je pripremila pravi ljubavni vatromet. Najčešće se, cijeneći iznad svega vlastitu slobodu, povučeš, no ovaj si tjedan spremna za dublje osjećaje. Bilo da fletruješ s nekim novim ili je riječ o tvom stalnom partneru. Za to ćeš biti nagrađena krasnim intimnim trenucima i novom bliskosti vas dvoje. 

Posao: Ne ide ti samo u ljubavi, i posao je izvor sreće ovaj tjedan. Jupiter te čini poslovnim genijem pa ćeš sklopiti neke dobre poslove što će se vidjeti i na tvom bankovnom računu. Na poslu ćeš sve zadatke rješavati s lakoćom. Šefovi će biti impresionirani. 

Zdravlje: Tvoj um ne miruje, poletna si i orna za nove zadatke, ali tvom bi tijelu godilo malo odmora. U prvom dijelu tjedna Mars utječe na tebe: nabrijana si, ali fizički nisi u tako dobroj formi. Općenito će ti nedostajati energije - zaslužuješ nekoliko dana opuštanja i slobodnog vremena kako bi opet stala na noge. 

 | Autor: Instagram @mialuckie Instagram @mialuckie Foto: Instagram @mialuckie

Ribe

Ljubav: Tjedan počinje kaotično, no kako se bude približavao vikend, Mars će potencirati erotsku stranu ljubavi. Ne treba se upuštati u beskrajne rasprave, razmišljanja i odvagivanja jer od njih nema koristi ovaj tjedan. Ako ti srce kaže "da" prepusti se tom prvom impulsu. Tvoje su usne stvorene za ljubljenje, a govor tijela je onaj koji moraš slušati. 

Posao: Posao te ni najmanje ne privlači, odrađuješ ono nužno i važnije ti je što prije uteći s posla nego raditi na svojoj karijeri. Budi oprezna sa šopingom. Merkur je u znaku Lava koji obožava luksuz i može ti otvoriti apetit za skupe stvari. Pazi da ti bankovni račun ne kolabira.

Zdravlje: Vjeruj svojoj intuiciji kad ti kaže što možeš, a što je previše za tebe. Ako ti prija, boravi više u kući, bavi se svojim unutarnjim svijetom i bez grižnje preskoči pokoje vježbanje. 

Ovan

Ljubav: Oblaci su se nadvili nad tvoju vezu, ti i dragi se ovaj tjedan nećete često slagati. No zato ćete u erotskim stvarima biti bolje usklađeni, barem do četvrtka. Traženje partnera onima koji su solo, ovaj tjedan se ne preporuča, velika je vjerojatnost da će naletjeti na nekoga tko nije dovoljno ozbiljan. Ne poklanjaj srce bilo kome.

Posao: Na poslu ideš samo prema gore. Sve ti ide od ruke, čak i izazovne projekte rješavaš s lakoćom. Budi ponosna na sebe i proslavi svoj uspjeh. Najbolja stvar: i kolege te jako cijene jer nikad ne misliš samo na sebe. Uvijek imaš na umu opće dobro i izvrsno funkcioniraš u timskom radu. Malo se suzdrži od šopinga. 

Zdravlje: Do srijede ćeš imati puno energije, no onda se Mars pomiče i kao da će isisati život iz tebe. Već sad izgaraš na poslu pa trebaš usporiti i relaksirati se, iako to nije u ovnovskom stilu. No bolje to učiniti sada nego se potpuno iscrpiti. Opušteno uživaj u zadnjim danima ljeta, a tenisice za trčanje na neko vrijeme objesi o klin. 

Bik

Ljubav: Nisi baš u fazi kad te previše zanimaju ljubav i osjećaji, ali na tvoje iznenađenje nešto što je počelo bez veze moglo bi se pretvoriti u obećavajuću vezu. Od srijede Mars te puni senzualnošću i bit ćeš vrlo zavodljiva. Svjesna si što vam se oboma sviđa i imat ćeš radare za tuđe želje. Singlovi će imati više prilika za upoznavanje. 

Posao: Radiš s pola snage, nema baš poslovnog poleta u ovom času, a Merkur čak i sabotira tvoje planove. Dovoljno je stoga da napraviš samo ono najhitnije, sve drugo može pričekati da te zvijezde ponovno podrže. Što se kupnje tiče, velika je vjerojatnost da ćeš loše odabrati. 

Zdravlje: U prvoj polovici tjedna osjećat ćeš neki unutarnji nemir, no druga donosi smirenje. Sunce ti pruža izdržljivost, a zdrava prehrana je u ovom razdoblju više nego poželjna. Isplati se isprobati nove recepte i češće kuhati i jesti svježe obroke. Tvoje tijelo sada bolje apsorbira minerale i vitamine. 

Blizanci

Ljubav: Venera te vodi prema sreći u ljubavi, daje ti "ono nešto" zbog čega ćeš biti neodoljiva svom partneru. Solerice koje tek traže onog pravog moći će birati između više njih - ponuda je stvarno bogata. Više će muškaraca pokazati interes za tebe. Blizanci koji su u vezi uživat će u opuštenoj, lagodnoj atmosferi. Provođenje vremena zajedno je vrlo zabavno, a ono što je najvažnije za zračne znakove, ostat će ti dovoljno prostora za sebe. 

Posao: Po uzburkanom moru ploviš s lakoćom kao da je bonaca, jureći naprijed prema uspjehu. Merkur ti je karijeru stavio u turbo mod. A čini se i da si financijski genijalac. Puno brže od drugih prepoznaješ unosne ponude. A isto tako i one kojih se trebaš kloniti. .

Zdravlje: Tjedan započinješ puna energije i dobro raspoložena. Ništa ti nije previše i naglavce se bacaš u sve što te čini sretnom i što ti je zabavno. No, u drugoj polovici tjedna morat ćeš malo usporiti. Iscrpila si se u prethodnim danima i sad trebaš malo mira da obnoviš zalihe energije. 

 | Autor: Instagram @narrinanatasha Instagram @narrinanatasha Foto: Instagra, @narrinanatasha

Rak

Ljubav: Je li moguće da si još osjetljivija nego inače? Da! Venera ti ne čini stvari lakšima, a nije ti lako ni sa samom sobom. Jedna pogrešna riječ ili pogled - i evo suza! Neka te ne dira baš svaka sitnica. Solo Račice ne bi trebale dramatizirati svako koketiranje, nemoj svim njegovim potezima davati preveliki značaj. Daj mu vremena, a i sebi, i nemoj stvarati preveliki pritisak. Drugi dio tjedna bit će lakši. 

Posao: Posao se, izgleda, gomila preko noći, jedva držiš korak sa svime što pada na tvoja leđa. Ili je to samo tvoj dojam? Kao i u ljubavi, i u poslu si sklona dramatiziranju. No, kako bilo, svejedno uspijevaš obaviti sve što je potrebno. Nemaš, doduše, baš novih ideja, manjka ti energije za to.

Zdravlje: Nakon lošeg starta, drugi dio tjedna će biti lakši. Mars je na tvojoj strani i punit će te energijom. Za vikend ćeš se osjećati stvarno dobro. Jupi!

Lav

Ljubav: Kao zračni znak vrlo si strastvena, no ovaj tjedan ćeš biti manje intenzivna, nježija i više empatična. I to će ti dobro činiti - ovo je pravo vrijeme za rješavanje nekih osjetljivih tema. Bit ćeš više diplomatična nego inače, i pazit ćeš da ne povrijediš drugu stranu. Solerice će izbrusiti svoje tehnike zavođenja i voditi vrlo ugodne razgovore iz kojih bi se moglo razviti i nešto više. Muškarac pokraj tebe sigurno će to signalizirati, sad ostaje samo pitajnje jesi li zainteresirana?

Posao: Tri, četiri, sad! Čini se da sve što treba obaviti pokušavaš ugurati u ovaj tjedan. I što je najbolje, skoro i uspijevaš! Ne samo da te Merkur tjera dalje, nego i povećava tvoje šanse da uspiješ i to u nečemu što će i tebe i druge ostaviti bez daha. Ne želiš pola uspjeha nego sve!Također, pokrećeš neke stvarno velike projekte. 

Zdravlje: Dok na poslu luduješ, u svoje slobodno vrijeme bi mogla malo odmoriti. Naravno, kao zračni znak voliš akciju, no trebaš trenutke u kojima ćeš se smiriti i prizemljiti. Ovaj je tjedan idealan za to. 

Djevica

Ljubav: Sunce ti daje sunčevu energiju pa ćeš male svađe u vezi uzimati s dozom humora. Vama dvoma trenutačno ne ide sve kako treba, ali ti si iznad toga i ne ne shvaćaš to previše ozbiljno - a ova nova opuštenost ti dobro pristaje. I dobra je za održavanje mira i sklada u vezi, posebno u ovim izazovnijim trenucima kad Venera i Mars izazivaju probleme.

Posao: Trenutačno ne bi trebala raditi velike poslovne planove. Primjerenije je da se držiš one "bolje vrabac u ruci, nego golub na grani". Neki kratkoročni ciljevi su dohvatljivi, ali stvarati dugoročne planove u ovom trenutku ne možeš. No, bez brige, vremena će se uskoro promijeniti. Do tada treba ići korak po korak i imati strpljenja. I da, nemoj prečesto izvlačiti kreditnu karticu iz novčanika. 

Zdravlje: Imaš dvoljno energije - za svakodnevni život. No, kad je vježbanje u pitanju, mogla bi si priuštiti koje lijeno poslijepodne na kauču umjesto da juriš u teretanu. Ovaj tjedan sve se vrti oko uživanja u trenutku umjesto trčanja od jedne obaveze do druge. Napokon slobodno vrijeme je slobodno vrijeme. Trebala bi to zapamtiti. 

 | Autor: Instagram @emilisindlev Instagram @emilisindlev Foto: Instagram @emilisindlev

Vaga

Ljubav: Čestitamo, drage Vage! Kraljica romantike Venera je u vašem znaku i obasipa vas divnim osjećajima i senzualnim trenucima. Slobodni će imati sreće i uskoro bi se mogli zaljubiti do ušiju. Zvijezde čine sve da te usreće u ljubavi, ovo je tvoje vrijeme. A na tebi je samo da odlučiš hoćeš li svoju zračnu, lepršavu prirodu staviti malo na stranu i prepustiti se svom ovom bogatstvu dubokih emocija? Učiniš li to, nećeš požaliti!

Posao: Jesu li sreća u ljubavi i sreća na poslu malo previše za željeti? Ovaj tjedan nisu! Jer i posao ti pruža puno razloga za veselje, Merkur će te razmaziti s mnogo dobrih prilika u karijeri. A i financijske vještine sve su ti sve više briljantne, izvlačit ćeš najviše moguće iz svake prilike koja ti se ukaže. A ima ih popriličan broj. 

Zdravlje: Ovaj je tjedan stvoren za uživanje, a ne za pretjerivanje sa sportom i postavljanje novih ciljeva u vježbanju. Radije ubaci u relaksirajući mod i uživaj, počasti se dobrim zalogajem ili gutljajem. Uživaj u svemu što ti hrani dušu i stvara osjećaj sreće jer će i tvoje tijelo je od toga imati dobrobiti. Iz perspektive zvijezda, sve je kako treba.

Škorpion

Ljubav: Nemoj da ti loš početak tjedna pokvari raspoloženje. U srijedu navečer Mars će ti sve nadoknaditi: ovaj vladar erotike priuštit će ti mnogo vrućih trenutaka, punih strasti. Samcima bi se pak mogla dogoditi ljubav na prvi pogled. Imat ćeš osjećaj da si s nekim novim odlično kliknula i taj će te osjećaj voditi i konačno biti zaslužan da se lakše prepustiš ljubavi. Kao prava škorpionka dublje osjećaš stvari i više od drugih uživaš u ovoj početnoj fazi veze. 

Posao: Uspjeh se ne može dogoditi na silu, ali ako si opuštena i imaš vjere u to kako stvari teku, ovaj bi tjedan mogla biti nagrađena. Na početku tjedna bi moglo biti poteškoća, ali kako budu dani prolazili, bit će sve lakše i lakše. U četvrtak ili petak mogla bi biti iznenađena postignutim uspjehom. A to će se odraziti i na tvom bankovnom računu. 

Zdravlje: Slobodno vrijeme trebalo bi poslužiti opuštanju. A u ovom prilično hektičnom tjednu to će ti baš i trebati, da smiriš svoje misli i opet se centriraš. Da bi to postigla, jednostavno otkazuj sve dogovore koji ti ne odgovaraju. Nije kraj svijeta reći: "Oprosti, ne mogu to sada!". Objasni ljudima da to nema veze s njima, nego s tobom, nitko se neće naljutiti. 

Strijelac

Ljubav: Tvoje šanse u ljubavi rastu, a velike zasluge za to imaš i sama: puno si opuštenija nego što bi se to od jednog Strijelca očekivalo. Umjesto da se odmah baciš na tipa prve večeri, uživaš u opuštenim razgovorima i malo si rezerviranija. Što je dobra ideja, morat će se više potruditi da te impresionira. Zato će ovaj tjedan i parovi i samci više uživati u lijepim osjećajima i zajedničkim trenucima. Bez skrivenih motiva i pritiska, samo dijeleći bliskost s drugom osobom.

Posao: Stvari se događaju nevjerojatnom brzinom u tvojoj karijeri. Sve se kortlja sve brže i brže, bez da sama išta poduzimaš. Mekrkur ti je odličan vodič u poslu i odjednom se vrata koja su nekad bila zatvorena sad otvaraju za tebe. Također, javljaju se dobre prilike za zaradu pa nemoj biti sramežljiva, iskoristi ih.

Zdravlje: Smanji malo svoje sportske ambicije jer bez obzira kako ti dobro ide na svim drugim poljima, zvijezde baš nemaju što puno za ponuditi na onom sportskom. Stani malo na loptu, i doslovno i u prenesenom smislu. Neka tvoj novi sportski moto bude: manje je više. Navečer biraj ležaljku na terasi ili udobnost kauča, ne atletsku stazu. 

Photo: Instagram @hoskelsa

Komentari 0