Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: 3 znaka čeka preokret u karijeri, a jarce, bikove i blizance uzbudljiv ljubavni tjedan

  • Ovaj tjedan nas mladi mjesec u znaku bika osvještava koliko je doista dobro da smo povezani s prirodom
  • Svima će odgovarati provoditi vrijeme na otvorenom, šetati po parku ili šumi, uživati na svježem zraku 
  • Mladi mjesec nas također poziva na promišljanje o životu te pronalaženje ravnoteže

Venera i Jupiter su u znaku bika i stavljaju pitanja vrijednosti, a osobito vlastite vrijednosti u fokus te zahtijevaju pomno promišljanje. Sada i financije zaslužuju dodatnu pažnju. Izazov je pronaći ravnotežu između novih pristupa i praktičnih rješenja.

Tjedni horoskop od 6. do 12. svibnja 2024. godine

Mladi mjesec nam sada pomaže odgovoriti na pitanja poput:

• Koliko vrijedim (samoj sebi)?
• Što mogu učiniti da poboljšam svoje samopoštovanje?
• Koje materijalne vrijednosti mi daju sigurnost?
• Gdje pripadam?
• Koliko se dobro mogu odmaknuti od neželjenih stvari?

Postavi si ova pitanja, idealno je vrijeme da (si) brzo odgovoriš i odmah počneš raditi na sebi! 

Jarac

Ljubav: Ovo će ti biti jedan od najboljih tjedana u godini! Kada je ljubav u pitanju, Venera i Jupiter imaju pun program za tebe. Dopustit ćeš svojim emocijama da te vode. Za samce to vodi izravno u ljubavnu sreću. U vezi će tvoj seksepil osigurati ugodne i ispunjavajuće trenutke za oboje.

Posao: Nastavit ćeš svoj pobjednički niz. Razvijat ćeš jednu kreativnu ideju za drugom. Ali, to nije sve. Također ćeš predstavljati svoje ideje na vrlo osoban način i inspirirati druge njima. Venera i Jupiter pomoći će ti da se potvrdiš u važnim stvarima. Financijski je sve u redu. 

Zdravlje: Zahvaljujući harmoničnim utjecajima sunca, Venere i Jupitera, doživjet ćeš fazu u kojoj ćeš biti uravnoteženija i sigurnija u sebe. Radi više za sebe i priušti si nešto više kada su u pitanju njega i dobrobit. Imaš neki kreativan hobi? Sada će ti donijeti puno opuštanja.

 | Autor: Instagram @tamara Instagram @tamara Foto: Instagram @tamara

Vodenjak

Ljubav: Iz perspektive zvijezda, tjedan će ti biti prilično kontradiktoran. Romantična Venera je sumnjičava, ali će te erotični Mars razmaziti. To stavlja seks u prvi plan. Ako si slobodna, flert bi te mogao brzo odvesti u krevet. Ali, više od jedne vruće noći vjerojatno sada nije moguće. U vezi neće biti puno vremena za romantične trenutke. Ali, ionako ti je draža zajednička aktivnost na brzinu i slobodno vrijeme.

Posao: Timski rad i pridobivanje kupaca ti je sada lako. Merkur i Mars čine te vrlo mudrom i stoga ćeš svom radnom okruženju pristupati elokventno i vješto. To će ti također donijeti financijski plus na računu.

Zdravlje: Konfliktni kozmički utjecaji djelovat će promjenjivo na tvoje raspoloženje. Stvari će najbolje funkcionirati kada ćeš svoju energiju koristiti za nešto što ti je jako važno. Odvoji više vremena za opuštanje. Večer na kauču bit će ti bolja od kasnonoćnog tulumarenja.

Ribe

Ljubav: Venera i Jupiter sada osiguravaju sretnu fazu u ljubavi. Osjećaj zajedništva je izvrstan. Nije zanemarena ni romantika. Samci će ponovno izlaziti i bit će otvoreni za divna iznenađenja.

Posao: Kada su u pitanju posao i karijera, tražit ćeš poticaj svježine. Zvijezde će ti pomoći da vješto iskoristiš svoje prilike i uspostaviš kontakte s važnim osobama. 

Zdravlje: Venera određuje tempo i fokusira se na opuštajuće trenutke. Brže ćeš se opuštati i razvijati novi unutarnji sklad. Povećat će se i tvoja želja za beauty tretmanima. Sada si priušti masažu ili odlazak u kozmetički salon. Svoju kupaonicu kod kuće možeš brzo pretvoriti u wellness oazu.

Ovan

Ljubav: Osjećat ćeš se ugodno kao samac i sada želiš sve osim kompromisa. Mars budi tvoju želju za erotskim avanturama i proljetnim osjećajima. Ako si u vezi, promatrat ćeš svog partnera u vrlo pozitivnom svjetlu. U krevetu će se javiti nova strast, a i slobodno vrijeme u dvoje će ti goditi. 

Posao: Oportunistički impulsi s Merkura i Marsa pomoći će ti da djeluješ na način usmjeren na uspjeh. Bit ćeš komunikativna i veliku važnost pridavat ćeš jasnim dogovorima u timskom radu. Kao freelancer dobivat ćeš nove kupce i graditi čvršće temelje. Merkur također djeluje kao idealan financijski prijatelj i pomoći će ti da napuniš svoj račun.

Zdravlje: Stvari izgledaju vrlo dobro za tebe u smislu kondicije i mobilnosti. Merkur i Mars u ovnu čine te izuzetno jakom mentalno i tjelesno, a također potiču tvoju životnu radost. Ovo je savršeno vrijeme za bavljenje sportom ili neki poseban izazov.

Možda vas zanima Najšarmantniji muškarci rođeni su u ova 3 horoskopska znaka. Slažeš li se s astrolozima? Rubrika Life&style Life&style

Bik

Ljubav: Zvijezde sada djeluju prilično zavodljivo. Slobodni će biti toliko seksi da će se tvoji obožavatelji jednostavno topiti od miline. Očekuje te nešto više od obične afere! Ako si u vezi, više nego ikad osjećat ćeš zašto si se zaljubila u svog partnera. Venera će vašu vezu ponovno učiniti intimnijom.

Posao: Na kreativnoj razini sve djeluje izvrsno. Razvijat ćeš moderne i inovativne ideje. Kako bi to učinila, mudro uloži svoj novac i zaštiti se dugoročno. Dogovaraj cijene i što češće iskorištavaj pogodnosti i dobre ponude.

Zdravlje: Veseli se tjednu u kojem ćeš biti jako dobro raspoložena i puna energije. Brže ćeš napredovati na svim projektima i biti sigurnija u puno toga. Ali, nisu jedino sport i akcija ono što te pali. Venera i Jupiter također golicaju tvoju popustljivu stranu. Često ćeš biti raspoložena za kulinarske užitke i dobro vino.

 | Autor: Instagram @kateehutchins Instagram @kateehutchins Foto: Instagram @kateehutchins

Blizanci

Ljubav: Očekuje te velika erotska ofenziva. Tvoja omiljena osoba će biti sretna kad vidi što nudiš kada je u pitanju seks. Mars te pali i mami da ideš korak dalje. Osoba s kojom ćeš razgovarati će pocrvenjeti u licu. Slobodni će biti prilično agresivni pa bi flert mogao završiti u krevetu već nakon prvog spoja.

Posao: Tvoje financije i izgledi za karijeru ne mogu biti bolji. Šef će te podržavati, a ti ćeš pametno koristiti važne veze. Isplatit će ti se i učvrstit ćeš svoj položaj na poslu, a čak možda i napredovati. 

Zdravlje: Merkur i Mars daju ti novo samopouzdanje i duhovnu snagu. Pozitivnim ćeš mislima doprinositi dobrom razvoju. Ali, brzo ćeš se isključiti od briga i stresa kada nađeš vremena za sebe.

Rak

Ljubav: Tvoje samopouzdanje je veliko. Samci su trenutačno jako zahtjevni i traže nekoga tko ima puno toga za ponuditi na svim razinama. U vezi se morate češće međusobno usklađivati. Uz malo više pribranosti bit će ti lakše. Tada možete oboje uživati u činjenici da Venera intenzivnije jača vašu ljubav.

Posao: Zvijezde su ovaj tjedan izazovne na poslovnom planu. Akcija je na dnevnom redu i moraš pokazati od čega si sazdana, čak i ako postane stresno. Međutim, uz malo truda moći ćeš riješiti sve probleme. To je uglavnom zato što ćeš smisliti pametan plan i imati prave ideje.

Zdravlje: Mentalno si sada vrlo predana, planiraš svoju budućnost i želiš se afirmirati. Ali, to će te koštati energije, pa sve za čime ćeš čeznuti navečer je kauč. Ali tvoj blues neće trajati dugo jer Venera stvara dobro raspoloženje i daje potrebno opuštanje.

Lav

Ljubav: U tebi se sada budi želja za brzim avanturama. Ali, to može uzrokovati nemir. Venera od tebe traži da preispitaš svoje zahtjeve i planove. U vezi neće nedostajati strasti i akcije. Ali, nepotrebna ljubomora i sitne polemike izazivat će nemir.

Posao: Ovaj tjedan ćeš više raditi za sebe - nećeš biti toliko kreativna u timu. Super je što ćeš se teškim situacijama suprotstavljati iskustvom i pametnim rješenjima. Svoj novac koristit ćeš na pravi način i mudro ćeš trošiti.

Zdravlje: Merkur ti sada pojačava koncentraciju i mentalnu kondiciju. Mars te stimulira na sportskoj razini i povećava tvoju želju za više tjelovježbe. To je jako dobro, ali postoji i mali minus. Trenutačno ne podnosiš jaku hranu. Stoga je bolje osloniti se na laganu hranu i zdravu kuhinju bogatu vitaminima.

Djevica

Ljubav: Venera i Jupiter sada djeluju kao novi poticaj za ljubav. Samci će uživati u uzbuđenjima flerta, a veze će ponovno procvjetati. Sada ti odgovara sve što je romantično i nježno, čak i u krevetu. U svakodnevnom životu i u spavaćoj sobi uživat ćeš u velikom skladu i savršeno ćeš se nadopunjavati sa svojim partnerom.

Posao: Sada si puna empatije i goleme kreativnosti. Tvoje ideje su izvrsne i proširit ćeš svoju profesionalnu mrežu s nekoliko zanimljivih kontakata. Pojavit će se financijske prilike: moći ćeš kupiti vrijedne i lijepe stvari vrlo jeftino.

Zdravlje: Potpuno si otvorena prema lijepoj strani života. Uživat ćeš u svakom trenutku jer točno znaš što je dobro za tebe. Ostavit ćeš stres i vremenski pritisak iza sebe. Samo se dobro zabavljaj ovaj tjedan!

Vaga

Ljubav: Jako ti odgovara harmonija, ali ipak ti treba pokoja rasprava u vezi. Treba riješiti nešto što se ne može odgoditi. Samo naprijed. Nakon toga ćete se oboje osjećati bolje i doživjeti novu bliskost. Slobodni će uživati u društvu prijatelja i teško da će sada pronaći pravu ljubav. 

Posao: Što više vremena možeš provesti u kućnom uredu i koncentrirati se na svoj posao, to će ti ovaj tjedan biti bolje. Merkur i Mars su izazovni, pa timskom radu trebaš pristupiti s oprezom. Diplomacija je sada glavna stvar. 

Zdravlje: Ovo je tjedan u kojem veći naglasak trebaš staviti na odmor. Osjećat ćeš da ti jednostavno treba stanka od stresa i dodatnih obaveza. Razina energije će ti pasti. Ali, znat ćeš što ti je činiti: meditacija i joga će ti pomoći.

 | Autor: Instagram @clairerose Instagram @clairerose Foto: Instagram @clairerose

Škorpion

Ljubav: Osoba koju je teško procijeniti mogla bi izazvati tvoje zanimanje. To će te izvući iz unutarnjeg mira. Ubrzano lupanje srca je zagarantirano, ali to će te ovaj tjedan koštati i dosta živaca. Stvari u vezama postaju napete. Postoji vruća strast, ali i žustra polemika. U svakom slučaju, bit će intenzivno – a to je ono što ti kao škorpionu treba.

Posao: Koristit ćeš svoje znanje i iskustvo i prenositi ga drugima. Brzo ćeš shvaćati o kakvim se novim zadacima radi i prelaziti na njih dok drugi još razmišljaju što treba učiniti. Međutim, budi oprezna: Venera i Jupiter te čine previše nemarnom kada je novac u pitanju.

Zdravlje: Trenutačno tražiš bezbrižnu zabavu i intenzivna iskustva. To te također može učiniti nepažljivom i brzopletom. Sada ti voda služi kao izvor energije. Navečer se možeš opustiti uz finu kupku u svojoj kadi.

Strijelac 

Ljubav: Mars budi tvoje zanimanje za erotsku stranu ljubavi. Tvoj sljedeći spoj donijet će ti snažne otkucaje srca i požudne porive. Ako si u vezi, oslanjat ćeš se na oživljavanje osjećaja i osjećat ćeš točno ono što je dobro za vezu. Sada te u spavaćoj sobi čeka isključivo strast.

Posao: Tvoja ambicija će se sada probuditi. Dobro će ti ići na poslu. Argumenti su ti ispravni bit ćeš vrlo uvjerljiva. Tvoji zadaci sada točno odgovaraju tvojim interesima, tako da će se potpuno predati poslu. Sada te očekuje niz sreće, čak i na financijskom planu.

Zdravlje: Imat ćeš toliko energije da je to gotovo zastrašujuće. Merkur i Mars u vatrenom ovnu također golicaju tvoju unutarnju vatru. Ovo je tvoje vrijeme i možeš ga maksimalno iskoristiti!

Laži o horoskopskim znakovima Možda vas zanima Najveće laži o horoskopskim znakovima: Blizanci su nepouzdani, Jarčevi hladni, Rakovi cmizdravci... Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @lovisabarkman

Komentari 0