10. rujna 2011.

Haljine za sve vremenske (ne)prilike

Jelena Balić.
1/16

Strastvene haljine inspirirane španjolskom kulturom, toreadorima, pikadorima, matadorima i flamenkom pričaju priču o strastvenoj i senzualnoj mediteranskoj ženi i čine okosnicu aktualne kolekcije za jesen/zimu 2011./12. modnog brenda eNVy room-a . Vatrena Španjolka posjetila je Klis i odlično se uklopila u mediteranski temperament.

„Bilo je zamišljeno snimanje po sunčanom vremenu, no kako je vrijeme u lipnju bilo prevrtljivo, dočekao nas je veliki sivi oblak koji se nadvio nad nama od ranog jutra pa sve do kraja snimanja. Upravo kad smo napravili zadnju fotografiju, granulo je sunce. Ni vjetar nije bio na našoj strani, a na svakom koraku su nas pratili turisti s kišobranima koji su svaki put zastali, promatrali i divili se prekrasnoj Vedrani. I naravno upadali u kadar. To je bilo najekspresnije snimanje ikad. No, Vedrana je sve podnijela stvarno profesionalno i to je zapravo ono što je čini pravim modelom s kojim je zaista ugodno i lako raditi“, objasnili su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić Kampanja, čije zaštitno lice je Vedrana Linardić (Thalia models), snimljena je na kliškoj tvrđavi pored Splita. Koliko god su vremenske (ne) prilike bile protiv fotografkinje Jelene Balić i eNVy room-a, upravo hladno nebo i svijetlo izvrsno su se uklopili uz strastvene haljine. Uspjeli kontrast koji kampanji daje dramatičnost.

„Na Klisu postoji prekrasna mala crkvica koja je bila zaključana, ali mi smo stvarno željeli snimati u njoj. Organizirali smo potjeru za don Mirom kako bi ga zamoljeli da nam ustupi ključeve. Ali dobili smo ih na kraju uz obećanje da ne ćemo raditi cirkus i mislim da smo uspjeli snimiti dostojanstvene fotkice u crkvi. Zahvaljujemo djelatnicima tvrđave Klis i župi Klis na pomoći i susretljivosti“, komentirali su Vjeko i Nikica.

 | Autor: Jelena Balić Jelena Balić U galeriji detaljnije pogledajte cijelu kampanju, ali i kako je sve izgledalo iza objektiva…

Komentari 0