1/12

Gumene sandale su must have ljeta

Možda ih se sjećate još iz sredine 80-tih, kada su gumene sandalice prvi put zavladale ljetnim pločnicima, podjednako u Europi i Americi. Zbog svojeg su izgleda, specifičnog odsjaja i veselih boja nazvane jelly sandale, neodoljivo podsjećajući na slasne voćne deserte.

Svoj su prvi veliki modni povratak doživjele već u 90-im godinama, a proteklih nekoliko ljetnih sezona toliko smo se navikli na njih da možemo slobodno zaključiti kako više nikada neće izaći iz mode. One su postale sastavni dio naših ormarića s obućom.

 | Autor: Anto Magzan/Pixsell Anto Magzan/Pixsell U njihovom su se dizajnu nedavno okušali i mnogi high end dizajneri poput Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultiera i Michaela Korsa, pa jellyice više nisu rezervirane samo za djevojčice u pješčanicima. Ukrašene kamenčićima, transparentnim i drugim detaljima, one postaju iznimno šik ljetni modni dodatak. U jelly sandalicama svoje odmore provode zvijezde poput Carrie Underwood, Kim Kardashian, Azealia Banks i Rite Ora.

Iz lanca modne obuće ShoeBox, doznajemo da su preuzele prevlast i na hrvatskim pločnicima. Upravo su ove šarene sandale posljednjih nekoliko tjedana najprodavaniji artikl.

 | Autor: Anto Magzan/Pixsell Anto Magzan/Pixsell Zavirili smo u veselu ShoeBox jelly ponudu i pronašli niz simpatičnih i veselih modela idealnih za dnevna ležerna druženja i provode na plaži. Zavirite u veliki izlog novih ljetnih ljubimica i potražite svoj savršen par.

U galeriji detaljnije pogledajte must have sandale ovog ljeta...

Prodajna mjesta ShoeBoxa u čijoj ponudi možete pronaći gumene sandale iz fotografije potražite ovdje, a sve novosti pratite putem Facebooka.

Photo: Anto Magzan/Pixsell

Komentari 0