1/11

Guliver kolekcija sandala za ljeto 2016.

Čim se sunce ozbiljnije osmjehne i temperature počnu rasti, sve misli okreću se prema omiljenoj obući toplih dana - sandalama. Nova kolekcija poznatog hrvatskog branda Guliver donosi nam pregršt modela koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubiteljice mode.

Proizvedene u Hrvatskoj, u skladu s najvišim standardima kvalitete, Guliver sandale izvrstan su dodatak casual, dnevnim outfitima, kao i neformalnim večernjim kombinacijama, dok istovremeno pružaju maksimalnu udobnost.

 | Autor: Guliver Guliver

Pomalo “boho” modeli, obogaćeni metalnim detaljima i resicama, ili jednostavni “normcore” modeli osvajaju svojim odvažnim dizajnom. Boje su “must have” ove sezone - od hrabrih koraljno crvenih nijansa, nezaobilaznih tonova plave i žute, sve do metalik nijansi srebrne i zlatne koje daju dozu urbanog glamura. Guliver sandale razmazit će vaša stopala, a klasičnu odjevnu kombinaciju preobraziti u zanimljivu modnu priču.

 | Autor: Guliver Guliver

Sandale iz nove Guliver kolekcije za proljeće/ljeto 2016. dostupne su na web shopu www.guliver.hr te na sljedećim lokacijama:

Zagreb

Importanne Centar, Trg Ante Starčevića bb

Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16

King Cross Jankomir, Škorpikova 34

Split

City Centar One Split, Vukovarska 207

Domaldova ulica 1

 Mall Of Split, Josipa Jovića 93

Dubrovnik

Gundulićeva poljana 4

Rijeka

Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

Šibenik

Stjepana Radića 4h

Zadar

Široka ulica 10/ Kalelarga

Photo: Guliver

Komentari 0