Groznica maturalne večeri: Ravnopravnost među mladima

Humanitarnost, stručnost i estetika, pojmovi su koji najbolje opisuju 14-u „Groznicu maturalne večeri“.

Manifestacija je održana 28. travnja u organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba. Svi prisutni u Kristalnoj dvorani Gastro Globusa, ujedinjeni u plemenitoj misiji pokazali su da su tu za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

 | Autor:

Prigodne govore održali su predsjednik Udruženja Antun Trojnar i gradonačelnik Milan Bandić, a bonove su uručili predstavnicima Domova I. G. Kovačić i A. G. Matoš te Kući sv. Josipa. Cilj ove manifestacije je pomoći u ravnopravnost među mladima. Maturalna večer jedan je od najljepših događaja u životu mlade osobe i zato je u plemenitom interesu da se svi osjećaju ugodno bez obzira na socijalno okruženje iz kojega dolaze. U sklopu večere, održane su i dodijele nagrada pobjednicima 1. Zlatnog cvijeta, 7. Zlatnog ruža te pobjednicima državnog prvenstva frizera i kozmetičara uz prigodan modni defile.

 | Autor:

Zanimljivi i praktični odjevni predmeti u kombinaciji s tradicijom, pokazali su kako za hrvatsku modnu budućnost nema straha. Isto tako, dojmljive frizure i šminka pokazuju kako i u tom segmentu imamo originalnost i kvalitetnu izvedbu. Vješte obrtničke ruke, u svakoj kategoriji, pokazale su i što mogu stručnost i kreativnost. U isto vrijeme, cvjetni radovi s prethodno održanog „Zlatnog cvijeta“ krasili su foaje dvorane i dali estetsku i mirisnu notu ovom druženju koje je označilo i službeno zatvaranje uspješno održanog 2. Zagrebačkog obrtničkog sajma.  

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0