17. travnja 2014.

Freywille editorijal posvećen ženskoj individualnosti

Decker&Kutić.

Freywille umjetnički nakit od emajla desetljećima nadahnjuje i uveseljava svojim živim, gotovo vibrirajućim bojama i pozitivnim emocijama, kako žene, tako i sve ljubitelje umjetnosti i mode diljem svijeta.

Pri snimanju novog modnog editorijala Freywille se udružuje s prestižnim imenima hrvatske modne scene Petrom Trbovićem te kreativnim dvojcem Deckerom i Kutićem kako bi zajedno odali počast svim ženama koje zanima pitanje vlastite sreće i koje hrabro udovoljavaju vlastitim životnim principima.

 | Autor:

Rezultat ove kreativne sinteze vrhunske su umjetničke fotografije koje slave žensku individualnost te ju nježno isprepliću s emotivnim i filozofskim porukama Freywille minijatura. Ženska ljepota interpretirana je kroz kontekst moćne intuitivne snage, ispunjenost strašću, stvaralaštvom i bezvremenskim znanjem o životu koji se nalaze u svakoj ženi bez obzira na njezinu dob ili kulturnu pripadnost.

 | Autor:

Svaka od interpretacija poziva žene da uz brojne uloge koje preuzimaju u životu, ne zaborave njegovati onu najvažniju, ispuniti svoju potrebu za samorealizacijom i kreativnošću te se ponositi jedinstvenom naglašenom crtom individualnosti. Predstavljamo prvu iz niza fotografija koja utjelovljuje hrabru, ponosnu i samosvjesnu ženu koja osvaja sigurnim stavom. Za styling su odabrani Freywille setovi Nixe iz kolekcije Hommage, a Gustav Klimt i Swan Lake iz kolekcije Passionate Russia. Zadivljujućom ornamentikom sjedinjuju mističnost prelijepih vodenih nimfi s nježnim plesnim pokretima baleta pozivajući ženu na potpuno otkrivanje svoje misteriozne, zanosne i privlačne strane koju krije u sebi.

 | Autor:

Zasluge za odličan Freywille editorijal idu Petru Trboviću za styling i art direction, dvojcu Decker & Kutić za fotografiju, ,Saši Jokoviću za šminku, Miji Majhenu ispred Schwarzkopf Professional za kosu, Ulogu modela preuzela je prelijepa Petra Butković za Colors Model Management. Editorijal nadopunjuje i izniman video “Spring Vibe by Freywille” čiju produkciju potpisuje Dino Senčar za Ratio d.o.o..

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0