23. kolovoza 2013.

Freja Beha Erichsen dizajnira traperice

Guliver Image/Getty Images.

Dankinja Freja Beha Erichsen ubraja se u najpopularnije i najuspješnije supermodele prošlog desetljeća. Napravila je zavidnu karijeru i surađivala s vodećim svjetskim dizajnerskim kućama. No, 25-godišnjakinju već par sezona nismo mogli vidjeti na modnoj pisti. Freja se vratila, no ovaj put u modu ulazi kroz neka druga vrata.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Dizajneri i modni svijet su  je obožavali zbog njenog čistog i androgenog stila. Njen streetstyle često je plijenio više pozornosti od onoga što je nosila na pisti. A svoj prepoznatljiv stil pretočila je u kolekciji traperica koju je dizajnirala za brend Mother Denim.

Kolekcija se sastoji od crnih traperica, kožnih hlača i klasičnih traper košulja, koje se već par sezona ubrajaju u jedan od najtraženijih komada.

„Ja nisam dizajner i bilo je prirodnije izraditi nešto što je blisko mom privatnom stilu“, izjavila je Freja.

Tijekom izrade kolekcije supermodel je pazio na svaki detalj, a posebnu pozornost je obratila materijalu. Kolekcija u prodaju stiže na jesen ove godine, a 10% od zarađenog iznosa ide u dobrotvorne svrhe.

„Upravo ovakve projekte bih češće radila“, objasnila je Freja.

Komentari 0