1/11

Franka Batelić kao zaštitno lice Diademe

Poznata pjevačica Franka Batelić po treći je puta stala pred kamere kao zaštitno lice Diademe. Sudeći po veselim fotografijama sa snimanja nove kolekcije za proljeće/ljeto 2013., Franki izvrsno leži i posao modela.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL Mlada zvijezda Franka Batelić u posljednje vrijeme puni medijske naslove svojom sretnom vezom s nogometašem Vedranom Ćorlukom. Da popularnoj pjevačici ne ide samo na privatnom, već i na poslovnom planu, svjedoče i mnogobrojni angažmani, u kojima se izvrsno snašla.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL Franka je tako ponovo postala zaštitno lice najnovije kolekcije hrvatskog brenda Diadema. Ženstveni krojevi, lepršavi materijali i cvjetni uzorci dominiraju ovom kolekcijom za proljeće/ljeto 2013.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL Mlada se pjevačica još jednom pokazala kao izvrstan izbor te je svojom pojavom uspješno dočarala šarm same kolekcije. Romantični, ženstveni styling dobro stoji ovoj prirodnoj ljepotici te se nadamo kako će ga usvojiti i u privatnim modnim kombinacijama.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL Uz ovaj modni angažman, Franka je nedavno postala i zaštitno lice novog Samsung mobitela. I dok se izvrsno snalazi kao model, Franka će se uskoro ponovo posvetiti svojoj pjevačkoj karijeri te se fokusirati na snimanje novog albuma.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL U galeriji pogledajte kako je prošlo snimanje za novu kolekciju...

Photo: Grgur Žućko/PIXSELL

Komentari 0