Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sine ira et studio. Nekad su novinari pisali o nečemu kako bi nas informirali o nečemu o čemu manje znamo od njih. Osobno sam couchsurfer preko 10 godina (i nisam od prvih) i moram se osvrnuti na jako loš članak
... prikaži još! koji već samim loše i šturo ispunjenim CS profilom autorice i potvrđuje nerazumijevanje. I nevjerojatno je da je sam nastup tipa "isprobale smo funkcionira li" govori o tome da nikada niste niti upoznali nikoga tko je tako putovao, unatoč tome što je Couchsurfing stariji od Facebooka. :)
Zamislite sada da netko ide pisati o Facebooku i kaže da je otkrio da funkcionira, iako niste vjerovali. :) Toliko smo ljudi upoznali ovako i putovali svugdje po svijetu, doslovno, i svakako je odlična stvar. Ali s ozbiljnije i ne
... prikaži još!e tako bazično popunjenim profilom.
Ako trebate ljude za suradnju i ozbiljniji pristup sličnim temama, a ne smatrate ovo zlonamjernim pametovanjem, slobodno se javite. Ako smatrate takvim, nije do nas.
P. S. Domaćin ili "host", a ne ugostitelj.
:)
Kada gledam profile ljudi na CSu i vidim da je netko ispunio samo ovo sto vi navodite da se treba popuniti, smatram da mu je profil jako lose napisan i u 99% slucajeva takvoj osobi necu slati zahtjev za nocenje
... prikaži još! niti cu takvu osobu ugostiti.
Iako mi je vec od samog naslova bilo jasno kako clankom nece biti razjasnjene tajne svemira, ali kad pod prvu od samo 5 tocaka za koristenje CSa stavite razlog da vam je domacin zgodan... :/
Prejednostavan clanak, nedovoljno znakova (i zivaca) za komentar.