Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jedino što EPIDEMIOLOZI tvrde je da će u škole i vrtiće ući virus zato u skladu s time HZJZ inzistira na provođenju tzv.mjera protiv suzbijanja i širenja epidemije COVID 19. Ide se na postepenost. Bilo je logično da neće dozvoliti
... prikaži još!iti grupiranja apsolutne sve djece nakon strogog ostanka kod kuće tako da je po meni dobar korak što su pustili dio djece čiji roditelji nemaju mogućnost ostaviti ih kod kuće. Informirajte se ona HZJZ a vas Nevena molim isto prije nego što išta objavite
Čitam ponovno ovaj članak, i ponovno... i pokušavam shvatiti i razumjeti. Pišete da vas je naljutilo to što je odluka na roditeljima hoće li poslati djecu u vrtić, a nakon što ste spomenuto učinili javno objavljujete što danas svima izlazi
... prikaži još!i kao hot news da ste ostavili djecu u vrtiću i da pijete kavu što još potkrijepljujete fotografijom iz kafića?Nije mi jasno onda oko čega ste točno ljuti. Očekivala bih da ste objavili da ste presjekli s nečim ljutim zbog toga što morate raditi i vrtić vam je
jedina opcija. Ali potpuno suprotno, što mi je neshvatljivo.
Kako onda uzeti vjerodostojnost potpisa u izjavi da ste zaposleni od majke koja pije kavu?
Smatram da su trebali roditelje informirati da nije riječ o klasičnom vrtiću u kojem dijete ide sa svojim prijateljima u svoju grupu sa svojim tetama. Trebali su očito roditelje informirati dodatno. Nitko vam ne može garantirati zaštitu pogotovo ne u
... prikaži još!u vrtiću gdje je socijalna distanca utopija,