Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kad bi barem sve mame postupile tak. Bilo bi manje djece koja su interesna sunašca pred roditenjima, a na internetu i ulici sasvim druga priča. Nisu sva djeca loša i svi roditelji nemarni, samo su neka jako dobro usmjerena na
... prikaži još! pametnije aktivnosti, dok druga probaju jednom dobiju packu, shvate i budu pametniji drugi put. Svi smo mi bar jednom bili cinkani starcima pa sad znamo bolje i pametnije :)
"Možda je škorpion po horoskopu. Ili blizanac." a ja škorpion, u podznaku blizanac... Jel to najgore što može postojati onda? :D Šalu na stranu, perspektiva se mijenja. Dok sam bila mlađa isto su me na vrijeme zaustavili da se ne
... prikaži još! ugnjilim. Često sam kasnije mislila da s nekim stvarima roditelje ne treba zamarati.
Sad kad imam dijete - iskreno, želim znat i željela bih znati svaki put kad se nešto događa. Znam da nećemo biti jedini utjecaj na njegov život i ponašanje ali trebamo bit osnova.