Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"Možda je škorpion po horoskopu. Ili blizanac." a ja škorpion, u podznaku blizanac... Jel to najgore što može postojati onda? :D Šalu na stranu, perspektiva se mijenja. Dok sam bila mlađa isto su me na vrijeme zaustavili da se ne
... prikaži još! ugnjilim. Često sam kasnije mislila da s nekim stvarima roditelje ne treba zamarati.
Sad kad imam dijete - iskreno, želim znat i željela bih znati svaki put kad se nešto događa. Znam da nećemo biti jedini utjecaj na njegov život i ponašanje ali trebamo bit osnova.
Kad bi barem sve mame postupile tak. Bilo bi manje djece koja su interesna sunašca pred roditenjima, a na internetu i ulici sasvim druga priča. Nisu sva djeca loša i svi roditelji nemarni, samo su neka jako dobro usmjerena na
... prikaži još! pametnije aktivnosti, dok druga probaju jednom dobiju packu, shvate i budu pametniji drugi put. Svi smo mi bar jednom bili cinkani starcima pa sad znamo bolje i pametnije :)