Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Naravno, nije lako raditi od doma,pogotovo s djecom.Drugo je dok djeca idu u jaslice, vrtić ,školu pa je majka ipak dio vremena na miru.I dok neki imaju hrpu vremena, ja nemam jer i dalje idem na posao. Kome dat dijete
... prikaži još! na čuvanje, baka i djed su rizična skupina, u koga imati povjerenje jer se svi možemo od nekoga zaraziti ili prenijeti zarazu?Kak biti dobra majka,dok stalno govorim:Peri ruke, ne igraj se s drugm djecom, ne prilazi ljudima blizu?
Roditeljstvo nije jednostavno i nosi odgovornost. Ko nije na njega spreman...žao mi je.....Kada se dobiju djeca, mi njihovi roditelji, trebamo se odreći luxusa slobode koju smo imali prije njih.... Tim ne mislim da mi treba da se apsolutno odreknemo sebe...Htjeli
... prikaži još! smo ih, imamo ih! Međutim, većina su mame i tate, a bake i djedovi su na prvoj liniji bojišnice...