Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Hmm, čitam ovu kolumnu i mislim da nije u toku s vremenom. Sto se Facebooka tiče, ovi savjeti bi možda bili korisni prije 10-15 godina. Danas srećom jako malo ljudi objavljuje takve gluposti, mislim da su tu lekciju većinom svi
... prikaži još! usvojili nakon nekoliko godine sramoćenja na FB.
A sto se tiče Shakire, mislim da ona jako proračunato izvodi to sto izvodi. Mislim da je to “sramoćenje” postalo glavni alat privlačenja pozornosti, klikova, followa, likeova i na kraju krajeva - zarade. Zar nije tako?
Shakira to čak i u pjesmi i kaze: “Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan”, sto bih ja prevela kao “današnje žene ne plaču nad svojom tugom, današnje žene ju unovče”. Nisam niti ja to od nje to očekivala,
... prikaži još! mislila sam da je iznad toga, al mislim da je i ona na kraju samo poslušala svoj PR tim i zaista pošteno “fakturirala”.
Isto kao i dok gledam storije od Knoll Doll i mnogih drugi i mislim si “koje sramoćenje!”. Al zapravo kad bolje razmisliš, ona dobiva točno sto želi.