Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
A kakve su to prave zene??? Jer kolko vidim clanak se odnosi na muskarce. Zasto niste napisali o fizickim poslovima koje muskarac MORA obavljat jer eto je fizicki jaci. Vama je sve danas problem radit i sve svaljujete na muskarce.
... prikaži još! Moderna zena dns nista ne radi, samo.visi po kavama, ducanima, instagramu. Djecu odgajaju mobiteli i televizija. Sramite se sve redom
***Prvi dio...., znači Andrea je eklatantan primjer tuke feminjarske koja nema niti psa, a kamoli dečka, muža, ali zato je itekako voljna vikati, promovirati kvazi feminištičke narative...., takve poput nje većinom ostanu sami, pa u 50+ ide floskula, pa kako
... prikaži još! to da ja ostadoh sama, a voljna sam tako voljeti...
***Drugi dio..., što se tiče neke brige o kući, kuhanju, spremanju, vođenju računa o djeci idt., evo uzet ću recimo primjer kuhinje..., znači dam se kladit da ne znaš niti 3 vrste jela napravit, ali zato garant znaš debilnih 100
... prikaži još! netflix serija, 100 kvazi influencerica, općenito sve šta te čini zmijom od žene, ali zato itekako znamo opalit po muškima i njihovim ulogama...
Muškarci kakvi god da jesu, opet zahvaljući njima i njihovoj hrabrosti smo otišli iz pećine...., sve zgrade, dvorce, čuda tehnološka, sve je to muško napravilo i dalje radi...., kada vidiš rat sad u Ukrajini muškarci ratuju, žene i djeca ostaju
... prikaži još! doma...., malo manje upijaj(ako išta u glavi imaš) toksičnu feminističku priču, a malo VIŠE idući put gledaj objektivno...., naravno, ako je to tvoj feministički nastrojen mozak u stanju da napravi!
Vjeverica trebali bi poceti tretirat zene kak i zele, ravnopravno. Pa neka idu po sumama, neka ciste doma kanalizacije, neka rade na polju, nek crnce oko kuce svaki dan. Kukaju kak ne zele bit domacice, sve zele neke karijere. Ponudi
... prikaži još! muskarcu da bude doma uz djete, da napravi dva jela dnevno, opere 3 vesmasine robe na tjedan, jednom tjedno neka ocisti kucu, a zena neka radi po 12 sati na dan i zaradjuje za obitelj. Mislim da bi velika vecima muskaraca pristala na to