Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Najbolji specijalisti su za ginekološku onkologiju pogotovo dr.Joško Lešin...kad ces sabornice imat moju dijagnozu onda reci da si pokusni kunic jer ta operacija je rađena prvi put mladoj zeni od 35 godina i spasili su mi zivot jer sam trebala
... prikaži još! umrijet u roku od 6 mjeseci..dve operacije za redom..tri mjeseca bolnice..sestre i doktori i čistačice svaka čast..4godine je proslo i jos sam tu i hvala svima u petrovoj..a sa toliko para od place priusti si privatnu kliniku da ti kao bude bolje..hvala
Doslovno cijelu trudnoću sam prelezala tamo..dva puta mjesečno po cca tjedan dana..bila sam i još uvijek prezadovoljna sa pt1 odjelom gdje sam bila na čuvanju trudnoće osoblje odlično profesorica Ivanišević je zakon nad zakonima..ali da prijeđem na stvar, gore na
... prikaži još!a prvom katu nakon poroda užas, jednu kopcu su zaboravili staviti i još ima ali da ne idem u dubine..jučer dva mjeseca a rana od carskog nije zarasla i imam streptokok i stafilokok za koje nisam dobila nikakve antibiotike..