Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prekrasno napisano no mislim da se zakon po tom pitanju i zastita zena od zlostavljaca nece nikada promjenit u ovoj drzavi..Deset godina sam zivjela sa psihopatom na kraju ga napustila pod prijetnjama smrcu zavrsila u anonimnoj kuci sa djecom i
... prikaži još! nikada ali bas nikada tom covjeku se nije stalo na kraj..i danas nakon osam godina od rastave nemam mira sudovi psihicko maltretiranje uhodenje ali policija ne moze nista svaki put isti odgovor znate ne mozemo nista dok ne krene na vas ...
A jos uvijek sam na zivotu vjerojatno zahvaljujuci cinjenici da ne smijem prezentirat svoj privatni zivot i vezu u kojoj sam sada ...jer dok ste jadnica ti psihopati malo i miruju i nadaju se ponovnom posjedovanju no ako pokazete da
... prikaži još! mozete bez njih tada ocekujte najgore...😔😔
Svaka čast na hrabrosti, nažalost s takvima na kraj samo tako da se educira i mjenja svijest zajednice i ljudi gdje živimo i da svi skupa damo sve od sebe da se postrože zakoni kojima bi se kažnjavali i što
... prikaži još! prije i efikasnije zatvarali takvi ljudi, danas i postoji tehnologija kojom bi se takvima i na slobodi mogao i ograničiti pristup žrtvama u smislu ako se približe na manje od pola kilometra automatski se obavještava policija i ako unatoč upozorenju ne promjeni smjer odmah u zatvor...
...No dobrim djelom je i kriva okolina jer ne reagira na ove stvari propisno, danas je vidljivo iz političke scene da su ugrožena ljudska prava i hrvatskoj ženi se ne piše dobro ako nastavimo ovim putem kao zajednica.toliko su nam
... prikaži još! isprali mozak da smo dopustili da nam popuju ludi poput markičke i sličnih radikalnih satelita katoličkih udruga, nažalost mi smo navikli u onom sistemu da je vlast takva kakva je i šuti ako ne želiš po nosu i zato smo svoje glasove dali lopovima koji s njima trguju
Cak i ako ne digne prst na tebe...,ali psihicko maltretiranje.
Ispitivanje za svaku sitnicu, moljakanje, sluzenje....,kao da si dijete, a on tvoj otac. Pametovanje ponizavanje, ruganje....