12. travnja 2013.

Fashion Police obožava Jelenu Veljaču

Goran Jakuš/Pixsell.

Poznata televizijska zvijezda George Kotsiopoulos, jedan od komentatora svjetski popularne emisije „Fashion Police“, ekskluzivno za Budi.IN komentira četiri Hrvatice i njihov red carpet look. Koja je „Best dressed“, a koja je „Fash-Hole“?

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Američka televizijska serija Fashion Police, koja se emitira na E! Entertaiment Television, u samo dvije i pol godine je stekla u kultni status, a tomu su pridonijeli njezini zanimljivi i šaljivi komentatori.

Uz Georgea, stylinge zvijezda komentiraju Joan Rivers, Giuliana Rancic i Kelly Osbourne te poznati gosti.

Budi. IN je htio doznati kako se Fashion Policeu sviđa stil poznatih Hrvatica. George Kotsiopoulos odvojio je vremena te ekskluzivno prokomentirao Jelenu Veljaču, Severinu, Juditu Franković i Anitu Dujić.

„Od onoga što ste mi poslali, mogu reći da su Hrvatice itekako modno osviještene. Naravno imam par komentara, no sve u svemu veoma sam zadovoljan kako se odijevaju“, za početak je komentirao George te se prebacio na svog jasnog favorita.

Jelena Veljača

„Nevjerojatno je chic i uistinu prekrasna. Je li ona manekenka, jer stvarno izgleda kao da je sišla s modne piste! Sve je predivno, styling je izvrstan, a jednostavna frizura se odlično uklapa. Doslovno nemam nikakvu primjedbu na ovaj outfit. Izgleda izvrsno i da je predložena u "Fashion Policeu" ja bi rekao da je najbolje odjevena taj tjedan. Ona jednostavno izgleda kao prava filmska zvijezda. Jednostavna je i elegantna. Za mene biti prava filmska zvijezda znači imati određenu dozu neopterećenosti, tj. da se čini kao da ne ulažete pretjerani trud u styling. Odabrala je određenu haljinu, izašla iz kuće i pojavila se na crvenom tepihu. Nešto kao look od Gwyneth Paltrow, djeluje kao da nije uloženo puno truda, a izgleda fantastično! Jelena definitivno pobjeđuje!

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell Severina

„Mislim da je ovaj styling pretjeran i dodaje joj godine. U "Fashion Policeu" bi mi rekli da je to komad koji bi nosila Jane Fonda i Helen Mirren. No, jasno mi je zbog čega je odabran ovakav styling, prema informacijama o njoj, čini mi se da želi pobjeći od starog imidža. Čini mi se da pokušava ne izgledati toliko puteno, no to joj ne ide. Vidi se da je ona seks bomba. No, ova haljina je jednostavno pretjerana i previše toga prekriva. Možeš biti prekriven, no ovo je previše. Ova haljina nosi nju, a ne ona haljinu.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell Judita Franković

„Obožavam to što nosi frizuru kao glumačka diva Louise Brooks, mislim da je to veoma cool. Čini mi se da je veoma prpošna i razigrana. Jednostavno je neodoljiva. Vidi se da je ona fashion girl. Ona je nešto kao Chloe Sevigny i Kirsten Dunst u SAD-u. Volimo ovu curu!“

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell Anita Dujić

„Ne sviđa mi se ovaj određeni outfit, mislim da izgleda pomalo zbrčkano, s perjem, čipkom i dužim krajem koji visi. No, onda sam pogledao njen blog, a tamo ima stvarno slatkih i chic outfita. Mislim da mi se ne sviđa baš ovaj određeni styling, no sve u svemu vidim da je riječ o veoma cool curi koja razvaljuje sa svojim kombinacijama. Njen street style je stvarno sladak.“

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

U nastavku pogledajte kratki video koji donosi najsmiješnije trenutke iz popularne televizijske serije "Fashion Police" koju možete redovito pratiti na E! Entertaimentu...

 

Komentari 0