Fashion Identity Ive Jerković za Dreft Fashion Week Zagreb

Nakon što je prije desetak dana samo nekoliko fotografija sa snimanja kampanje za Dreft Fashion Week Zagreb pobudilo ogromnu medijsku pažnju, danas je i službeno lansirana ova napeto iščekivana kampanja sa zanosnom Ivom Jerković kao zaštitnim licem DFWZ-a.

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec

Nova kampanja samo je još jedna u nizu kampanja Dreft Fashion Weeka Zagreb koja modu prezentira kao igru, ali i kao važan aspekt svakodnevnog života. Upravo je situacija u koju je prelijepa Iva smještena, ta koja je, iako ne svakodnevna, vrlo životna i realna. U središtu kampanje su lepršava crvena haljina koja prezentira snagu i odlučnost žene te nestvarna ljepota žene u crvenom koja izvire iz njene osobnosti.

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec

"Serija fotografija 'Fashion Identity' naglašava važnost mode i odjeće koja nam pomaže da u svakodnevici nabacimo masku koju želimo i ostavimo dojam kakav želimo ostaviti, odigramo ulogu koju želimo odglumiti... ali željeli smo reći i da moda naglašava i važnost karaktera, stava i osobnosti, a upravo je to ono što simbolizira Iva. Ona predstavlja lijepu, snažnu i samouvjerenu ženu sa stavom, koja se ne boji nikoga i ničega na ovom svijetu, koja se veseli životu, diše ga punim plućima, zrači pozitivnom energijom i odlično se osjeća u svojoj koži'', objasnila je direktorica Dreft Fashion Weeka Zagreb, Sarah Josipović.

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec

''Iako odjevena u istu vatrenu crvenu haljinu, na policijskom line-upu, Iva je sve samo ne ista osoba. Njezina transformacija uz promjene make upa i frizure proizlazi upravo iz njenog karaktera, izražaja i osobnosti, ali i raspoloženja, jer to je ono što modu čini zanimljivom i drugačijom, mi sami. Bila u ulozi 1., 2., 3. ili 4. osumnjičene i podsjećala nas na nekoga, Iva uvijek ima svoj Fashion Identity", zaključila je Sarah.

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec

Za fotografije kampanje bio je zadužen poznati modni fotograf Goran Matijašec, Ivine frizure potpisuje Renee Inglese za frizerski salon Renee, a make-up Kristina Atletić za Profokus. Zanosna dugačka crvena haljina dizajnerice Kristine Burje za Krie design koja se pojavljuje na svim fotografijama sašivena je posebno za Ivu, a ultimativni nakit Zaks koji je krasi, mijenja se ovisno o njenom identitetu. Crvena lepršava haljina simbolizira osjetljivi odjevni predmet koji i ove sezone tretira Dreft - 100% osmišljen za očuvanje oblika. 

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Goran Matijašec

Komentari 0