Fashion food manija: Instagram profili koje vrijedi zapratiti

Savršeno isfiltrirana fotografija doručka i jutarnje kave na Instagramu može postati veliki hit u modnim krugovima, baš kao i najnoviji model Manolo cipela. Mnoge blogerice spojile su modu i hranu i – na taj način kreirale kvalitetne lifestyle portale. Ovo su najzanimljivije adrese

Honestly Yum

Ovo je nova internetdestinacija posvećena vizualnom istraživanju okusa. Recepti su ilustrirani odličnim fotografijama, a nama su za oko zapele fotke koktela. Uz savjete kako napraviti ukusna pića, pronaći ćete i recepte za razna blagdanska jela.

 

 

Friday night is for Cheeseboard 💁🍕

A photo posted by honestlyyum (@honestlyyum) on

Blushing Ambition

Iza ovog spoja mode i ukusne kuhinje krije se vrlo talentirana blogerica Annabel Ly. U skladnim, minimalističkim modnim kombinacijama autorica obilazi svijet i putem svojih online stranica informira nas o gastro-trendovima.

 

 

pretending to be heathy before eating a pound of meat at a BBQ this weekend #latergram

A photo posted by Annabel Ly (@annabelaly) on

Maison des Reveries

Gennie Yi (Gini Ji) pokrenula je blog i na taj način iz modne industrije prešla u online sferu. Autorica donosi inspirativnu priču o hrani – na svojim stanicama vodi nas kroz najpopularnije restorane u New Yorku, odjevena u stylish garderobu s potpisom Marca Jacobsa i modne kuće Chloé.

 

The New Potato

Nitko ne može bez hrane i odjeće – ovom idejom vodile su se sestre Danielle i Laura Kosann prilikom pokretanja gastro-fashion portala. Spojile su svoje iskustvo u modnoj industriji i kulinarstvu i kreirale zabavan online časopis, na čijoj adresi možete pronaći odlične modne savjete i još bolje kulinarske recepte.

 

 

#DIY Avocado Toast with @camillestyles at or new favorite spot @_mamannyc_

A photo posted by The New Potato (@thenewpotato) on

Liberty London Girl

Nekadašnja modna novinarka, urednica i TV prezentatorica Sasha Wilkins osnovala je kompaniju LLGMedia, u okviru koje je pokrenula lifestyle portal Liberty London Girl. Časopis The Independent proglasio ju je najutjecajnijom ženom u modnoj online sferi, a za svoj rad dobila je i nekoliko prestižnih nagrada.

 

Photo: @honestlyyum

Komentari 0