1/16

Fantastična kolekcija eNVy rooma za Bellissimu

eNVy room dizajn od sada je dostupan po mnogo pristupačnijim cijenama zahvaljujući suradnji s modnom kućom Bellissima. Tim je povodom snimljena kampanja u svrhu predstavljanja prve kolekcije „eNVy room for Bellissima“ za proljeće/ljeto 2014. koja obuhvaća nešto više od deset modela.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja

Kolekcija uključuje cijeli spektar komada potrebnih u životu jedne žene prateći je od jutra do mraka kao i za sve vremenske prilike. Proljetni baloner, elegantni kombinezon, ljetni i poslovni kompleti, romantične bluze i koktel haljine, lepršava tunika i kupaći kostim čine ovu kolekciju zaokruženom modnom pričom.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja

„Bellissima je BiH modna kuća s dugogodišnjom tradicijom i regionalnim utjecajem. Putem ove suradnje naš će dizajn biti mnogo pristupačniji široj regionalnoj publici. Trebalo je pri dizajnu voditi računa o maksimalnom omjeru cijene i kvalitete, a taj smo omjer vjerujemo uspješno pomirili. Pri osmišljavanju kolekcije vodili smo se mišlju što sve jedna žena treba imati u svom proljetnom ormaru“, rekli su nam Nikica i Vjeko iz eNVy rooma.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja

„Naša je modna kuća poznata po tome da radi kolaboracije s etabliranim dizajnerskim imenima širom regije, a ovo je prvi put da radimo s dizajnerima iz Hrvatske. Veliko je zadovoljstvo što su to upravo sjajni Nikica i Vjeko iz eNVy rooma. Oni će za nas kreirati dvije kolekcije i to „eNVy room for Bellissima“ za proljeće/ljeto 2014. i jesen/zimu 2014./15. Prva će u prodaju krenuti ovih dana, a druga kolekcija početkom jeseni. S obzirom da Bellissima želi da se približi i mlađoj ženskoj populaciji ova saradnja je bila pravi izbor za našu kompaniju, te vidljiv pomak ka mijenjanju stila unutar našeg brenda", rekao je Deen Backović, kreativni direktor Bellissime i dodao:

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja

"Ovo je definitivno jedna svježija i više trendovska priča Bellissime koja tek počinje živjeti. Iskreno se nadamo da će se novosti dopasti našoj stalnoj klijanteli, ali i dovesti mlađu populaciju u naše shopove širom zemalja u regiji."

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja

Za lokaciju snimanja odabrana je veletrgovina cvijeća Fenjer d.o.o. koja je svojom ponudom artikala omogućila stvaranje scenografije tropskog vrta koji je bio idealna kulisa „eNVy room for Bellissima“ proljetne kolekcije.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja

Ispred objektiva našeg proslavljenog fotografa Šime Eškinje stala je Tatjana Galić iz Talia agencije kao zaštitno lice nove eNVy room suradnje. Šminku potpisuje Sanja Agić, frizuru Draška Topić, dok je za styling odgovorna Lea Krpan.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Šime Eškinja

Komentari 0