21. ožujka 2013.

Eva Mendes je novo lice Vogue naočala

1/27

Eva Mendes je u Los Angelesu bila domaćica ekskluzivnog Vogue partyja. Razlog tome je što je zaštitno lice ovog modnog brenda. Predstavljanje kampanje održano je na kalifornijskom imanju Simon House, čiji je očaravajući pogled na Los Angeles bio savršena kulisa ove glamurozne večeri.

Kraljevsko izdanje Simon House uređeno je detaljima u bogatim bojama kampanje te pretvoreno u Evinu osobnu palaču u kojoj su gosti tijekom cijele večeri uživali u upoznavanju Vogue Eyewear kolekcije, posebnim mnogim doživljajima i VIP tretmanima.

 | Autor:

Za glazbenu podlogu događaja pobrinula se modno osviještena Njujorčanka Hannah Bronfman koja je u proteklih nekoliko godina, povezujući ljubav prema glazbi  prema modi, postala jedan od najpopularnijih DJ-eva modne scene.

 | Autor:

Direktorica Vogue Eyeweara, Mariavittoria Di Stasi, povodom ovog događanja izjavila je:

"Lansiranje nove kampanje za Vogue Eyewear s Evom Mendes je najekskluzivniji najglamurozniji događaj ovakve vrste u Los Angelesu, a prisutnost naše ambasadorice učinit će ga nezaboravnim."

 | Autor:

Kampanja za proljeće-ljeto 2013. s Evom Mendes u glavnoj ulozi donosi šest fotografija u jarkim bojama, a njihov autor je proslavljeni Mario Testino. Poigravajući se živopisnim nijansama kolekcije naočala i njihovom snažnom osobnošću, kampanja je istodobno usvojila i božanstveni šarm talentirane glumice, što joj daje poseban pečat. Kao novo lice Vogue Eyewear brenda, Eva je naslijedila poznatog modela Gisele Bundchen.

Evu Mendes ćemo nakon filma "Holy Motors" moći gledati i u krimi drami "The Palce Beyond The Pines", Dereka Cianfrancea, gdje se pojavljuje zajedno s Ryanom Goslingom i Bradleyem Cooperom.

Više slika s eventa pogledajte u galeriji...

Komentari 0