Etna Maar predstavlja kolekciju La Bestija

Hrvatski modni studio Etna Maar sredinom kolovoza predstavio je redizajniranu web stranicu i web shop. Stranica je odraz temperamenta dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik – jednostavna je, pomalo avangardna i puna energije.

Novi vizualni identitet bio je poticaj za suradnju s mladim dizajnerskim studijom iz Zagreba. Nastala je La Bestija za Etna Maar, kolekcija crnih majica s printevima.

 | Autor:

Ove majice jednostavnog dječačkog kroja izrađene su u ograničenoj seriji i idealne za prijelaz između sezona. Dio kolekcije s portretima znamenitih žena uskoro će biti upotpunjen novim modelima, a trenutno su dostupne majice Coco Chanel, Frida Kahlo i Mata Hari. Majice se prodaju isključivo putem Etna Maar web shopa na www.etnamaar.com.

 | Autor:

U web shopu su dostupni i modeli iz posljednje kolekcije dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik za proljeće/ ljeto 2014. “Walk on the wild side” te najprodavaniji modeli iz njenih prijašnjih kolekcija. Također, po prvi puta se na jednom mjestu mogu odabrati crne haljine iz kolekcije Essentials te modeli iz dječje kolekcije “A little not so black dress” koji su se do sada radili po narudžbi.

Photo: None

Komentari 0