eNVy room u britanskom Vogueu!

Poznati hrvatski modni dvojac eNVy room, iza kojeg stoje dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, mogu se pohvaliti još jednim poslovnim uspjehom. Britansko izdanje prestižnog i najpoznatijeg modnog časopisa Vogue je u rujanskom izdanju predstavio upravo naše hrvatske dizajnere.

Vogue je jedan od najprestižnijih modnih časopisa na svijetu. Kako je riječ o rujanskom i britanskom izdanju, ponudu smo sa zadovoljstvom prihvatili. Lijepo je to priznanje radu, a što će (ili neće) to donijeti ostaje nam za vidjeti”, komentirali su skromno Nikica I Vjeko.

 | Autor: Jedno od najvažnijih izdanja, ono rujansko, u svojoj rubrici Designer Profile, predstavlja međunarodone dizajnere čiji rad je strogo redakcijsko oko uočilo te ih želi promovirati svojoj čitateljskog publici.

„Mislimo da je vaš dizajn fantastičan i željeli bi vas uključiti u svoj Designer Profile“, komentiralo je uredništvo britanskog Vogue Nikici i Vjeki prilikom slanja službenog e-maila.

 | Autor: Poznati dizajneri unatoč odličnom uspjehu ne uzimaju predah nego se već pripremaju novu sezonu. Prije par dana završili su snimanje nove kampanje za kolekciju jesen/zima 2014./2015. , a lokaciju je predivan ljetnikovac Petra Hektorovića u Stari Gradu na Hvaru. Modni dvojac već radi na novoj kolekciji za proljeće/ljeto 2015. koji ću za otprilike dva mjeseca predstaviti na modnoj pisti, ubrzo će svijetlo dana ugledati i nova kampanja za brend Bellissimu. Nestrpljivo očekujemo!

Photo: None

Komentari 0