eNVy room predstavlja pismo torbice u suradnji s Doveom

Omiljeni dizajnerski duo eNVy room na nadolazećem Perwoll Fashion.hr-u nastavlja uspješnu suradnju s poznatim beauty brendom Dove svoju pret-a-porter kolekciju prikazat će u ekskluzivnom samostalnom terminu, a u sklopu revije predstavit će i ekskluzivne pismo torbice inspirirane Dove retro oglasom.

 | Autor:

Popularni dizajnerski brend eNVy room, iza kojeg stoje Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, već godinama njeguje prepoznatljivi ženstveni dizajnerski potpis, a ove sezone u sklopu Perwoll Fashion.hr-a Vjeko i Nikica najavljuju mnoštvo noviteta i drugačijeg kolorita u svojoj kolekciji uz damsku siluetu s daškom retro elegancije.

 | Autor:

U sklopu revije, eNVy room će prikazati i nekoliko ekskluzivnih pismo torbica inspiriranih originalnim Dove oglasom iz davne 1962. godine, točnije iz razdoblja pop arta kada je Dove predstavio revolucionarni beauty sapun s patentiranim spojem nježnih sastojaka za čišćenje i ¼ hidratantne kreme. Dove naslijeđe bazirano je upravo na tada danom obećanju koje brand održava već 50 godina i na osnovu kojeg je izrastao u jedan od najvoljenijih beauty brandova na svijetu – Dove neće isušiti vašu kožu. To je poruka i retro oglasa koja je oživljena kroz dizajnersko majstorstvo dvojca eNVy room.

 | Autor:

''Pismo torbice koje ćemo ove sezone predstaviti u sklopu revije inspirirane su predivnom Dove vintage reklamom, a sam print rezultat je kombinacije elemenata stripa, fashion ilustracije i pop arta te predstavlja svojevrsnu reinterpretaciju originalnog oglasa. Iako je oglas redizajniran, Dove-ove poruke ostaju iste i to je ono što smo željeli istaknuti kroz sam dizajn'', pojasnili su Nikica i Vjeko.

 | Autor:

Perwoll Fashion.hr održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija eNVy room-a u suradnji s Dove-om na rasporedu je u petak, 18. listopada, u 21 sat.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0