eNVy room kreirao majicu humanitarnog karaktera

Na Fashion.hr u srijedu 18. ožujka na atraktivnom štandu azila Dumovec predstavit će se dizajnerske 'majice s potpisom' koje su u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca osmislili dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy room-a. Atraktivnim dizajnerskim majicama azil za napuštene životinje Dumovec želi naglasiti kako kućni ljubimci nisu modni trendovi, već vjerni prijatelji koji očekuju odgovorno ponašanje i brigu.

Dizajnerski dvojac eNVy room plemenitu poruku udomljavanja uklopio je u dizajnerske T-shirtove koji će biti predstavljeni u sklopu njihove autorske revije na nadolazećem Fashion.hr-u.

 | Autor:

''Zadovoljstvo nam je da možemo biti dio ove pozitivne inicijative i kroz naš dizajn pružiti direktnu podršku azilu Dumovec u brizi za napuštene kućne ljubimce. Dosad smo sudjelovali u brojnim humanitarnim akcijama, a budući da je treći član našeg dizajnerskog tima jedan prekrasan mačak utoliko nam je bilo veće zadovoljstvo sudjelovati u ovom projektu '' - poručili su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy room-a.

"Kućni ljubimac je mnogo više od modnog trenda – on je pratitelj, prijatelj obitelji do kraja života i prava zvijezda ovog modnog projekta" - izjavila je Tatjana Zajec, voditeljica azila. Dizajnerske majice nose prepoznatljiv eNVy room potpis, a inspirirane su željom da se pomogne napuštenim životinjama.

Photo: None

Komentari 0