eNVy room i Bellissima najavili suradnju

Modni dvojac eNVy room najavio je suradnju s Bellissimom, poznatim bosanskim proizvođačem ženske i muške konfekcije. Za Bellissimu će dizajnirati dvije kolekcije, a u čemu su najviše uživali tijekom ove suradnje saznajte u nastavku.

 | Autor:

''Ovo svakako nije naš prvi susret s tvorničkim dizajnom i linijskom proizvodnjom i stoga smo tako ovaj put točno znali elemente na koje trebamo obraćati pažnju. Bellissima je prisutna u više zemalja regije što je svakako bio izazov budući da domaće tržište najbolje poznajemo'', započinju Nikica i Vjeko.

 | Autor:

Nastavljaju kako su posebice uživali jer rad u tvornici nosi mnogo više od same skice. Treba odabrati materijale prema nekom već koncipiranom planu, osmisliti kolekciju, njen opseg, izraditi tehničke tablice koje su zapravo detaljne tablice koje upućuju konstruktora i proizvodnu liniju na što treba paziti, kako sve izraditi itd. Odabir materijala i smišljanje – dizajniranje kolekcije najzabavniji je i najkreativniji dio, ostalo je zapravo uredski posao.

 | Autor:

''Naš proizvod je cjenovno mnogo viši pa je prema tome i tržište kojem se obraćamo ekskluzivnije i manje. S druge strane Bellissima se obraća mnogo širem tržištu a komadi su prema cijenama mnogo pristupačniji. Isto tako mi se najvećim dijelom obraćamo hrvatskom tržištu, dok je Bellissima regionalno, a i šire prisutna. Proizvodi su konfekcijski što podrazumijeva široki spektar veličinskih brojeva. Mi naš proizvod možemo posvetiti manekenskom tipu žene, dok za Bellissimu prilikom dizajna moramo voditi računa da će se krojne slike konfekcijske veličine 36 gradirati sve do konfekcijskog broja 44. Sve te činjenice čine ogromnu razliku u pristupu dizajna i naravno to je izazov'', objašnjavaju Nikica i Vjeko način na koji se razlikuje dizajnerski brend kakv inače vode od industrijskog.

 | Autor:

Za kraj su naglasili kako im je osnovni cilj je svakako tržištu približiti eNVy room dizajn u smislu mnogo pristupačnijih cijena, što će svakako biti rezultat suradnje s Bellissimom koja ima dobro razvijenu regionalnu mrežu i dodatno još uvijek mnogo potencijala.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: None

Komentari 0