03. ožujka 2015.

ELFS-i otvaraju novu sezonu Fashion.hr-a

1/8

U utorak, 17. ožujka, samostalnom revijom modnog dvojca ELFS pod sponzorstvom branda Perwoll započet će još jedno izdanje BIPA FASHION.HR-a. Bit će to prva u nizu pet večeri najvećeg modnog događaja na kojem će svoje nove kolekcije predstaviti 17 dizajnera. Nakon što su oduševili publiku svojim modnim performansom prošle sezone, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić za ovu sezonu pripremaju kolekciju za proljeće/ljeto 2015.

 U tijeku su i zadnje pripreme za scenski nastup i postav revije jer publika od njih očekuje pravi modni spektakl. 

 | Autor:

Jako nam je drago što nas i ove sezone podržavaju jaki partneri poput Perwolla i Fashion.hr-a jer nam to daje vjetar u leđa i to je znak da je ono što radimo prepoznato na tržištu. Svjesni smo da je svaka modna revija i predstavljanje nove kolekcije svojevrsni show jer modna publika i naši obožavatelji su navikli na naše kreativne ideje ili koncepte i nadamo se da ćemo i ovaj put ispuniti njihova očekivanja“, izjavili su Šekuljica i Tandarić.

 | Autor:

Njihova nova kolekcija sadržavat će retro i etno motive te slavenske, gipsy i boho elemente interpretirane na mediteransko ležeran način.

 | Autor:

Osim suradnje na nadolazećoj reviji, ona se nastavlja zanimljivim projektom tijekom ovog proljeća kad će Perwoll razveseliti svoje kupce i nagraditi ih T-shirtom za koju će print dizajnirati ELFS-i, i koju ekskluzivno predstavljaju ususret reviji. 18. po redu Bipa Fashion.hr održat će se od 17. do 21. ožujka 2015. u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma – Paviljonu 5.

 | Autor:

U galeriji pogledaj više fotografija...

Komentari 0