1/13

Elegantni satovi koji će vas oduševiti

Satovi renomiranog proizvođača Jacques Lemans od ovog tjedna mogu se kupiti u zlatarnicama ZAKS. Riječ je o poznatoj urarskoj tvrtci čiji se proizvodi u ZAKS-u mogu kupiti već od 700,00 kuna pa na više.

 | Autor:

Radi se o vrlo povoljnoj cijeni za satove koji nose oznaku vrhunske kvalitete, a od kojih svaki onaj kupljeni u zlatarnicama Zaks dolazi s garancijom u trajanju od dvije godine. Satovi Jacques Lemans savršen su božićni dar za Vama dragu osobu upravo zbog svoje kvalitete, ljepote i praktičnosti.

 | Autor:

Jacques Lemans je austrijski renomirani brend koji već više od četiri desetljeća dizajnira satove koji su zasluženo pronašli  svoje mjesto na internacionalnom tržištu.  Ovi satovi prate modu, ali nisu prenapadni te ih to čini svevremenskim. Nerijetko dolaze s  tankim  kućištima što olakšava nošenje i čini ih elegantnijima.

 | Autor:

Jacques Lemans satovi imaju japanski mehanizam i namijenjeni su klijentima od sedam do 77 godina starosti: najmlađi će biti oduševljeni kombinacijama  boja i motiva  na remenu koji može biti kožni ili silikonski dok će  starija  populacija  uživati u praktičnosti rastezljivih remena koji olakšavaju stavljanje i skidanje, a istovremeno zrače elegancijom i stilom.

Više satova i njihove cijene pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0