1/10

Ekskluzivni modeli naočala Sheriff & Cherry za vaterpolo reprezentaciju

Olimpijski pobjednici, hrvatska vaterpolska reprezentacija, dobila je vlastite modele sunčanih naočala svjetski poznatog brenda Sheriff & Cherry. Naime, ususret Europskom prvenstvu u Budimpešti, najtrofejnija hrvatska reprezentacija i Mauro Massarotto iz kreativnog studija Sheriff & Cherry, predstavljaju ekskluzivne modele BARAKUDE by Sheriff & Cherry naočala koje vaterpolisti s oduševljenjem već nose, a bit će im i zaštitni znak na nadolazećem Euru.

Nama u Sheriff & Cherry uvijek je izazov surađivati sa zanimljivim osobama i kolektivima iz svijeta sporta, glazbe i zabave. Ove sezone odlučili smo se za suradnju s hrvatskim vaterpolistima jer smatramo da su iznimno uspješan kolektiv, zanimljiva sportska ekipa koja se odlično uklapa u ljeto i sve što ide s ljetom ali i s uspjehom na način kako to vidimo mi u Sheriff & Cherry timu“, izjavio je Mauro Massarotto iz studija Sheriff & Cherry.

 | Autor:

Nastavlja kako je inspiraciju za specijalne modele sunčanih naočala koje su logično nazvali BARAKUDE pronašao u moru i bazenima, prirodnom okružju 'hrvatskih barakuda'. Naravno, hrvatske boje neizbježan su element na tim modelima. Želja mu je bila da naočale izgledaju sportski ali istovremeno i elegantno i pomalo retro što i jest odlika njihovih modela. Po načinu na koji su ih dečki iz reprezentacije prihvatili, vjeruje da smo i uspjeli u tome.

 | Autor:

Sunčane naočale Barakude dolaze u dva specijalna modela. Riječ je o posebnim verzijama već dobro poznatih Sheriff & Cherry modela G1 Square i M126 Classic. Modeli Barakude, proizvedeni u Hrvatskoj, osmišljeni su i izrađeni isključivo za igrače i stručni stožer hrvatske vaterpolske reprezentacije.

 | Autor:

Mauro Massarotto otac je svjetski poznatog it brenda naočala Sheriff & Cherry koje uz brojne modne poklonike nose i najveće zvijezde današnjice poput Rihanne, Beyonce ili Frank Oceana. Massarottov studio Sheriff & Cherry zaslužan je i za veliki povratak vukovarskih Startasica od prije nekoliko godina dok danas kao kreativni konzultant surađuje s nizom svjetski poznatih umjetnika i modnih marki i proizvođača.

 | Autor:

Presretni smo da su u studiju Sheriff & Cherry upravo za nas dizajnirali sunčane naočale koje svi nosimo s velikim veseljem. Potvrdu kako je riječ o svjetskim naočalama te kako su pogodili model koji nam odlično pristaje, upravo smo dobili i u Grčkoj ovih dana gdje su nas pitali za njih. Čast je biti model za svjetski brend kao što je Sheriff & Cherry na čelu s Maurom Massarottom, a trudit ćemo se opravdati povjerenje na Europskom prvenstvu”, izjavio je kapetan hrvatske reprezentacije Josip Pavić.

 | Autor:

Hrvatska vaterpolska reprezentacija od 13. do 27. srpnja sudjeluju na Europskom prvenstvu u Budimpešti. Aktualni olimpijski pobjednici pozivaju sve na praznik vaterpola i navijanje za Hrvatsku.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0