24. lipnja 2014.

Ecija Ivušić u ljetnim haljinama Martine Felje

Poznata dizajnerica Martina Felja, ususret nadolazećem Perwoll Fashion.hr Cruise Collection, predstavlja svoju prvu kampanju za cruise kolekciju. Poznata po ženstvenim krojevima, koji prate liniju ženskog tijela, i ovoga ljeta Martina ženu vidi u laganim haljinama, ugodnih prozračnih materijala.

''Kolekcija se sastoji od haljina koje odlično mogu funkcionirati u dnevnoj i večernjoj varijanti, sto mi je ujedno bila i inspiracija. Namijenjena je poslovnim ženama koje vole udobnost i praktičnost. U dnevnoj varijanti mogu kombinirati haljine uz ugodne cipele, a za večernji izlazak uz cipele s visokom petom'', izjavila je povodom snimanja svoje prve kampanje Martina Felja.

 | Autor:

Sve haljine su jednostavnih krojeva koji prate žensku siluetu i obogaćene su detaljima od čipke, naborima i pliseom. Boje koje prevladavaju u kolekciji su zelena, tirkizna, nježna roza i bijela. Haljine Martine Felje odavno su osvojila srca hollywoodskih ljepotica među kojima su Rumer Willis, Nataša Bedingfield, Carrie Preston, Candace Cameron, a omiljena je i među mnogim našim zvijezdama. Zaštitno lice cruise kampanje je voditeljica Ecija Ivušić koja se savršeno našla u ulozi žene kakvom ju vidi Martina Felja.

 | Autor:

''Volim dizajn Martine Felje jer uvijek ima ženstvene krojeve i materijale koji ističu žensko tijelo. Cijela ova cruise kolekcija je iznimno nosiva i udobna i haljine se mogu kombinirati i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Idealne su za popodnevne ili recimo večernje šetnje po nekoj Jadranskoj rivi'', izjavila je na snimanju kampanje voditeljica Ecija.

 | Autor:

Frizura i make-up koji su naglasak stavili na romantični, boho stil savršeno se uklapanju u novu cruise kolekciju Martine Felje.

 | Autor:

Najznačajniji modni događaj ljeta Perwoll Fashion.hr Cruise Collection, koji se održava već petu godinu zaredom, ove će se sezone prvi put održati u Zagrebu. U idiličnom ugođaju jednog od najljepših zagrebačkih parkova na Tomislavovom trgu u dvije će večeri, 27. i 28. lipnja, vodeći hrvatski dizajneri predstaviti svoje cruise kolekcije. Revija Martine Felje a na rasporedu je u subotu 28. lipnja. 

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0