1/13

Dvije uspješne godine Lei Lou brenda u Splitu

Brojni poznati Splićani slavili s Aleksandrom Dojčinović predstavljanje kolaboracije za Havaianas

Ugodnim druženjem na omiljenoj modnoj adresi u splitskoj Marmontovoj ulici – Lei Lou by Aleksandra Dojčinović sinoć su brojni poznati Splićani i prijatelji branda zajedno s najomiljenijom domaćom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović proslavili drugi rođendan prodajnog mjesta.

 | Autor: Tonći Čerina Tonći Čerina

U osvježavajućim okusima Strongbow cidera i slatkim Dolcela kolačićima tako su uživali Danijela Martinović, Viktorija Rađa, Ana Čagalj, Vjekoslava i Hana Huljić, Jurica Pirić, Neda Makljanić Kunić, Ivan i Sandra Ledenko, Sonja Dvornik, Ivan Gaće, Danilo Vukicevic, Katarina Pentek te mnogi drugi.

 | Autor: Tonći Čerina Tonći Čerina

Ovim druženjem je zaokružena uspješna modna sezona kojoj su prethodile prva samostalna revija i cruise kolekcija. Brojni gosti prisustvovali su predstavljanju kolaboracije Lei Lou za Havaianas, gdje je brend stao uz bok velikim modnim imenima kao što su Valentino i Missoni. Kako se bliži vrijeme ljetnih festivala i glazbenih večeri na otvorenom koje će od sredine mjeseca preplaviti Jadran, Lei Lou haljine su kao stvorene da na takvim događajima brojne dame ne prođu nezapaženo.

Photo: Tonći Čerina

Komentari 0