Dugo toplo ljeto uz Franck

Franck je svim kupcima u trgovinama Super Konzuma osigurao i posebne poklone

Vjerujemo da već imate planove za ljeto te da oni uključuju mnogo zabave i opuštanja s vašim najdražima. No ni na odmoru ne morate odustajati od svojih navika. Započeti  dan s toplom šalicom kave omiljeni je ritual većini ljudi. Sami ili u društvu rado posežemo za omiljenim toplim napitkom pružajući si tako potreban predah i okrjepu. Franckove kave rado su birani proizvodi na hrvatskim policama, a ovoga ljeta imate dodatan razlog zašto posegnuti baš za omiljenim pakiranjem Franck kave.

Kako bi osigurao dobru zabavi na plaži ili u trenutcima opuštanja, Franck je svim kupcima u trgovinama Super Konzuma osigurao posebne poklone. Kupnjom dva pakiranja od 250 grama omiljene vakuumirane Franck kave (Franck Creme, Jubilarne, kao i Jubilarne za filter aparate i Bez kofeinske vakuumice, Franck espresso kave te Gloria kave)  Franck poklanja knjigu po izboru.

 | Autor:

Knjiga je čovjekov najbolji prijatelj, potiče rad mozga, razvija maštu i kreativnost te pruža motivaciju i inspiraciju. Uvodi nas u novi svijet glavnih likova, omogućuje da se barem na kratko pretvaramo da smo netko drugi. Ipak, u svakoj ćete knjizi naići na scenu u kojoj netko ispija kavu. Ona nas prati u stvarnosti i imaginarnim svjetovima. Stoga nemojte ni vi zaboraviti na svoj omiljeni crni napitak te u njemu uživajte uz najbolje prijatelje – knjigu i vaše najmilije.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu Francka dostupnu u svim Konzum Super trgovinama i izaberite omiljeno pakiranje kave. Isprobajte neki novi okus ili ostanite vjerni svojem omiljenom, no znajte da odabir kave govori puno o vama.

 | Autor:

Brza priprema Franck Creme ili klasična priprema Franck 100% Arabice 

Ljubiteljima prave turske kave preporučujemo Franck Cremu, 100% tursku kavu koja se, zbog posebnog načina mljevenja, može pripremiti u jednoj minuti prelijevanjem vrućom vodom ili pak na klasičan način u džezvi. Tako objedinjuje jednostavnost brze pripreme i bogatstvo okusa, mirisa i doživljaja prave mljevene kave. Franck Cremu karakterizira bogata, kremasta pjena te svilenkasta tekstura koju čine note čokolade i kakaovca prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave. Posebnost ove nove Franckove kave iz linije Rituali jest što pruža pravi okus, miris i doživljaj turske kave, a priprema joj je jednostavna i brza, što omogućuje lako uživanje u kavi u situacijama kada klasična priprema u džezvi iz bilo kojeg razloga nije moguća.

 | Autor:

Ako ste ljubitelji sorte arabice preporučamo 100% Arabica kavu koja je po svojoj kvaliteti premium kava. Franck 100% Arabica nastala je mješavinom pomno odabranih zrna isključivo sorte arabica iz Središnje i Južne Amerike. Karakteriziraju je arome koje su prirodno prisutne u zrnu kave - blage čokoladne note prožete lješnjakom i slatkim bademom. Franck 100% Arabica može se pripremati na nekoliko načina - u džezvi, moki, kao filter kava ili pomoću metode french pressa, a kako god je pripremali, uvjerit ćete se da je ovaj slatki užitak pretočen u šalicu kave vrijedan svakog vašeg trenutka.

Mistične i opijajuće, baš poput dobre knjige, posebne Franck vakuumirane mljevene kave odvest će vas u jedan novi, tajanstveni svijet  vrhunske kave i punoće okusa.

Uđite u ljeto spremni uz Franck!

Photo: None

Komentari 0