26. listopada 2012.

Dove dizajnerske torbice by Aleksandra Dojčinović

Poznata dugogodišnja suradnja modnog koncepta FASHION.HR i etabliranog beauty branda Dove s ciljem širenja definicije stvarne ljepote uspješno se nastavlja. Poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović na posljednja dva Dove FASHION.HR-a imala je čast svoju viziju ljepote predstaviti kroz Dove kolekcije, a ulogu Dove ambasadorica preuzele su poznate hrvatske blogerice te modne urednice i novinarke. Nastavno na to, kreirala je i modni dodatak – dizajnersku torbicu koja je još samo nekoliko dana dostupna ekskluzivno u dm prodavaonicama.

 | Autor: Dizajnerska torbica by Aleksandra Dojčinović može se nositi na tri zanimljiva načina i definitivno je must have komad za sezonu jesen-zima 2012./2013, naravno, uz njegovanu kožu. Dostupna je u čak 4 trendi boje, a uz kupovinu Dove proizvoda možete je preuzeti u svim dm-ovim prodavaonicama najkasnije do 31. listopada.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu i saznajte sve o tome kako uz Dove i dizajnersku torbicu by Aleksandra Dojčinović najbolje istaknuti svoju njegovanu kožu.

U galeriji detaljnije pogledajte Dove torbe...

Komentari 0