Dlakave cipele su postale profinjene: Nose se čupave potpetice!

Zaboravite na romantične, nježne modele cipela koje su donedavno vladale ulicama. U trgovine stižu odvažni i pomalo ekstravagantni modeli koje ćete sasvim sigurno često viđati na nogama fashionistica...

Prošlo je već šest godina od kad je modna kuća Celine napravila potpunu revoluciju u dizajnu cipela. Naime, tada su modnom svijetu predstavili sandale s krznenom unutrašnjošću. Ipak, fashionistice tada još uvijek nisu bile spremne za nošenje 'dlakavaca' na nogama...

Ovaj ekstravagantni dizajn nekako je ostao pritajen sve do nedavne suradnje Rihanne i svjetski poznatog sportskog brenda, Pume. Njihovim čupavim natikačama rođen je pomalo bizaran trend.

Ipak, modni dizajneri se nisu tu zaustavili. Ove će jeseni dlakave cipele postati nevjerojatno profinjene!

Francuska modna kuća Rochas je predstavila na prvi pogled klasične crne salonke. Ipak, već na drugi pogled shvatit ćete da su one sve samo ne obične. Potpetica visoka čak 12 centimetara ukrašena je gustim slojem crnih dlaka. Ako su vas ove cipele slučajno oduševile, cijenu ćete moći saznati isključivo na upit.

 | Autor: arhiva arhiva

Talijani također imaju svoga 'konja za utrku' pa se tako modna kuća Miu Miu pohvalila s čak nekoliko modela čupavih cipela.

Za smeđe sandale, za koje dizajneri tvrde da idealno pristaju uz lepršave ljetne haljinice, morat ćete izdvojiti 490 eura (oko 3 720 kn).

 | Autor: arhiva arhiva

Ako ste u potrazi za cipelama za hladnije dane, mogli biste razmisliti o crnom lakiranom modelu s upečatljivom crvenom (naravno, dlakavom) potpeticom koji će vaš koštati 5 400 kn.

 | Autor: arhiva arhiva

Još jedan model iz iste modne kuće kao stvoren je za moderne princeze. Kombinacija satena, nježne ružičaste boje i svjetlucavih detalja mogla bi oduševiti prave romantičarke, a za njih će morati izdvojiti 750 eura (oko 5 700 kn).

 | Autor: arhiva arhiva

Ako ipak ne želite toliko izdvojiti za trend koji možda ne doživi ni iduću sezonu, španjolska modna kuća Zara je predstavila svoju, jeftiniju verziju popularnih 'čupavica'. Riječ je o kožnim salonkama na vezanje i sa zanimljivim dodacima: dlakavim pomponima te još dlakavijim potpeticama! Ove cipele u Zarinim trgovinama i web shopu možete nabaviti za 499 kn.

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0