1/17

Nova eNVy room kolekcija pozdravljena ovacijama

Dizajnerski dvojac otvorio je novu sezonu BIPA FASHION.HR-a i oduševio sve okupljene prekrasnim ženstvenim, glamuroznim i zavodljivim komadima

Glamuroznom revijom poznatog modnog dvojca eNVy room pred prepunim je gledalištem otvorena nova sezona BIPA FASHION.HR-a. Najveći modni događaj sezone započeo je s ovacijama i oduševljenjem novom kolekcijom dizajnera omiljenih među poznatim ljubiteljicama mode. Kolekcija za jesen/zimu 2016./17. u prepoznatljivom je eNVy room potpisu: ženstvena, glamurozna, izrazito zavodljiva i izazovna, a istovremeno romantična.

 | Autor: Fashion.hr Fashion.hr

Uz sedamdesete godine prošlog stoljeća, čiji su utjecaj vidi u zvonastim rukavima, silueti, volanima i suknjama A-kroja, dizajneri su, za ovratnike, nabore na haljinama i dominantnu crnu boju, inspiraciju pronašli u viktorijanskom dobu te u sve savršeno uklopili cvijetne detelje i volane u kojima se osjeća utjećaj strastvene Španjolske.

 | Autor: Fashion.hr Fashion.hr

„I dalje smo fokusirani na igru izazovnog i čednog pa su tako dosta zastupljene nude haljine, no, u vrlo ženstvenim i romantičnim krojevima, a kao osnovni motivi kroz kolekciju se provlače ruže, prugice, patchwork te nezaobilazni volani“, opisuju novu kolekciju Nikica i Vjeko. Noviteti koje su uveli u ovoj kolekiji su životinjski print na eko krznu te zlatni detalji, a to su ujedno i neki od najvećih trendova za jesen i zimu 2016. Iako su haljine predvadavale, nova kolekcija uključila je i zanimljive jakne, suknje, bluze, torbe...

 | Autor: Fashion.hr Fashion.hr

Osim što su ponudili kompletan styling, sve su 'začinili' i prekrasnim ručno rađenim ukrasima za kosu Perlet koji su kolekciji dali dodatnu romantiku. U svakom slučaju, hrvatski dizajnerski dvojac još je jednom dokazao da su u ravnini s najvećim dizajnerskim imenima te da slobodno mogu ravno na svjetske modne piste.

Photo: Fashion.hr

Komentari 0