Dizajnerske majice za modne žrtve

Poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk predstavlja novi IN komad sezone – muške i ženske majice s posebnim printom.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić Poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk dizajnirao je zanimljivi print T-shirt majice povodom predstavljanja svojeg brenda na nadolazećem sajmu mode Fashion.hr Industrija. Osim ženske majice, Alduk predstavlja i mušku majicu, što je novost u njegovom dizajnu.

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih dizajnera do sada je uveseljavao ljubitelje hrvatske mode isključivo ženskim kreacijama. S obzirom da su custom made odijela dio njegove ponude već dulje vrijeme, Alduk se odlučio proširiti i na mušku modu te javnosti predstaviti i prvi muški model T-shirta s printom.

“Odjek naših prvih modela s printom poker karata bio je jako pozitivan, modeli su prozvani Aldukicama, te smo odlučilli naše ljubitelje iznenaditi novim modelima. Print metaliziranog, pomalo rockerskog i futurističkog jelena s elementima cvijeća i ptica nazvanog "Just an ordinary fashion victim" odaje agresivnost u modi i stavu kojeg naši klijenti izvrsno prihvaćaju, a i vjerni je produžetak Alduk estetike koju nastojim graditi iz sezone u sezonu. Kao osnovni odjevni predmet koji trpi razne kombinacije i situacije, izazov je predstaviti nešto zanimljivo, kreativno i svima dostupno”,  izjavio je Ivan Alduk povodom lansiranja novog proizvoda.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić Ivan Alduk poznati je hrvatski dizajner kojeg obožavaju pripadnice ljepšeg spola. Nakon prikazivanja vlastitih kolekcija, te kolekcija u suradnji s Amadeus jeansom i Galkom na Dove Fashion.hr-u, odjeću s Alduk potpisom počele su nositi mnoge modno osviještene osobe, pa tako i poznate zvijezde.

Prateći svoju estetiku, povodm lanisanja "Just an ordinary fashion victim" majica snimljene su i pomalo provokativne image fotografije. Fotografije potpisuje mladi fotograf Jure Perišić.

“Just an ordinary fashion victim” majice moći će se naći u prodaji na sajmu mode Fashion.hr Industrija koji će se od 11. do 13. svibnja održati na Trgu bana J. Jelačića.

U galeriji detaljnije pogledajte Aldukove majice...

Photo: Jure Perišić

Komentari 0