06. rujna 2013.

Dizajnerske majice za Dimensions festival

Dan Medhurst.

Tamara Pernar i britanski fotograf Dan Medhurst snimili kasnoljetnu modnu priču na Dimensions festivalu.

Na suncem okupanom istarskom poluotoku i dalje je ljeto, jedan glazbeni festival stiže drugi, pristižu dobro raspoloženi ljubitelji glazbe koji najveselije godišnje doba ispraćaju – uživajući i plešući. Ovih je dana aktualno drugo izdanje gotovo pa elitnog glazbenog festivala – Dimensionsa, koji se održava od 5. do 9. rujna na atraktivnoj i iznimno atmosferičnoj lokaciji tvrđave Punta Christo pored Pule.

 | Autor: Dan Medhurst Dan Medhurst Dok tvrđava i plaže koje je okružuju očekuju prve od nekoliko stotina izvođača i nekoliko tisuća dobrih vibracija i odlične glazbe željnih posjetitelja, na stijenama podno same tvrđave, u prekrasan smiraj dana i s pogledom na rajske Brijune snimljene su promotivne fotografije za cijelu seriju ljetnih majica s potpisom Dimensions festivala.

Pred objektivom sve poznatijeg i traženijeg britanskog fotografa Dana Medhursta koji je ovjekovječio nekoliko posljednjih Burberry kampanja, našla se hrvatska manekenka i model Tamara Pernar, ljubimica nekolicine iznimno popularnih domaćih modnih brendova i fotografa. Tamara je upravo idealan model za vrlo jednostavne, ali efektne i praktične festivalske saveznice – majice kratkih i dugih rukava koje je posebno za Dimensions festival dizajnirao međunarodni tim dizajnera. Usamljene stijene, nevjerojatno plavo more, zalazak sunca kojem ne možete odoljeti, koliko god bili ili ne bili romantični, idealna su kulisa za ovo snimanje koje na najbolji način pozdravlja ljeto 2013. godine.

 | Autor: Dan Medhurst Dan Medhurst Zanimljivost vezana uz modnu liniju majica s potpisom Dimensions festivala jest činjenica da je proizvedena u Hrvatskoj, što je koliko egzotična, toliko i hvalevrijedna odluka koja reflektira generalno htijenje engleskih organizatora ove glazbene manifestacije da što tjesnije surađuju s domaćim predstavnicima gradskih i regionalnih vlasti, te s domaćim producentskim timovima (glavni hrvatski producentski tim i suorganizator jest Pozitivni ritam, organizator Seasplash, Slurp, Outlook i Dimensions festivala), glazbenicima, dizajnerima i proizvođačima.

 | Autor: Dan Medhurst Dan Medhurst Dok s nestrpljenjem čekamo ritualne glazbene ritmove i pripadajuće plesne pokrete uz neke od najeminentnijih glazbenika današnjice koji će nastupiti na 2. izdanju Dimensions festivala, pozdravljamo englesko-hrvatsku suradnju i ljeto 2013.

Sve modele koje je ponijela Tamara Pernar na fotografijama Dana Medhursta moguće je po iznimno povoljnim cijenama nabaviti na brojnim prodajnim mjestima razasutim po festivalskoj lokaciji na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo od srijede 4. rujna do utorka 10. rujna.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0